Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 591
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • при моите любими
Ееее, идвам сутринта и разочарование !
От неделната ми поръчка, тези за мъжа ми http://www.miniprix.bg/produkt/98431/ много са хубави и той много си ги хареса. Нямат дефект- доволни сме.

Кажи ми дали си отговарят на номера.

И аз да кажа, за моята поръчка.
 и  Аlcott харесват ми
 теранова
 Отново Теранова - ММ много си го кареса и наистина е хубаво. Първоначално, като го видя с пухчето, каза да го върна, но се оказа, че то се маха, както и цялата качулка.  Peace  Много е меко и топло.
Коланчета си взех, пак готини , диадемки на малката
Само за това се чудя  Cache-cache , но някака си е по-голям от колкото очаквах и не е много мек, дори леко ми боцка.

А да ми кажете, връщането дали се заплаща или то за сега е безплатно.

# 511
cydonia , ММ носи 44-45 , най-големия номер беше 44 и него поръчах. Станаха му. Отначало каза, че са му стегнати, но като ги поноси и каза, че са му ОК
Може ли да ми кажеш реални мерки на якето  Simple Smile Става ли за зимата ?

# 512
Твоята поръчка беше проверена и в процес на изпращане!- това какво значи кога да я очаквам при мен ?До утре дали ще пристигне ?

# 513
  • софия
Има от готините детски ботушки

# 514
Твоята поръчка беше проверена и в процес на изпращане!- това какво значи кога да я очаквам при мен ?До утре дали ще пристигне ?
Утре или събота . Ще получиш смс сутринта  Peace

# 515
  • на земята
Онзи ден получих това елече,страхотно е   Peace

# 516
  • София
И аз май приключих с този сайт, прехвърлям се отново на англичаните, най-малкото знам че дрехата ще ми залепне.

Само имам въпрос - имам ваучер, ако го използвам 6лв от него ще ми бъдат приспаднати за доставка, така ли?! Когато съм ги платила тези пари нямаше такова условие и не съм съгласна Naughty

# 517

Най-вероятно в събота ще получиш пратката. При мен е същото, обединиха ми поръчки от понеделник и вчера. Вчера поръчах дънки и блузка по начина "любими-кошница", вече са фактурирани. Остава и да ми станат дънките за 8лв  Crazy.
Имам върната пратка, която са си прибрали във вторник. Пожелах ваучер, тъй като мъжа ми иска същият пуловер, но по-голям размер. Кога да очаквам някакво развитие? Стои си "в процес на обработка" статуса.

# 518
  • Sofia
Аз си издирвам пратката - ако не ми я намерят, ще убия някой Спиди или Минипри  Cry

# 519
Имам върната пратка, която са си прибрали във вторник. Пожелах ваучер, тъй като мъжа ми иска същият пуловер, но по-голям размер. Кога да очаквам някакво развитие? Стои си "в процес на обработка" статуса.

Вероятно след седмица. Аз имам върната пратка, която са си я получили в петък и чак днес ми изчезна "в процес на обработка" и чакам всеки момент да ми издадат ваучер.
И имам фактура за поръчаните вчера обувки.

# 520
Моите кубинки вече са  с фактурааа Party за 33лв.,очаквам ги с нетърпение,дано нямат и дефекти Praynig
М/у другото(от сутринта не съм чела продължението,но във условията им пак пише,че мин стойност е 15лв Thinking

# 521
 Момичета, знаея ли някоя каква марка са тези

# 522
  • София
Момичета, знаея ли някоя каква марка са тези

http://drastikblog.com/

# 523
  • Бургас
Сутринта нали мрънках, че още нямам ваучер... Пратката е взета от Барбу в петък, 26.10.
Писах им да ги питам кога ще обработят заявката, отговориха ми общи работи, в срок от 10 дни и дрън-дрън. След час поглеждам... статусът е изчезнал. Значи обработват.  Peace

Получих днес разни работи, но нещо нямам настроение за описване, защото не съм доволна.  Laughing
Дънки 2 чифта, оказаха сe Jennifer - 34 номер, дооооста малки, въобще не успях да се напъхам.
Панталоните пък са ми доооста големи.
Една рокля със странна кройка. Иначе е хубава, но нещо не и е "у ред" много, много, още не съм разбрала какво.  Laughing
Ботушките Pataugas ми се струват малки за 38 номер, не съм ги сравнявала още с 39 номер, който имам от преди.
И така... накратко, днес съм разочарована.  Sad

# 524
  • Сф

Мерси krisiki   bouquet А дали си отговарят? Супер много си ги харесах, но няма моят номер и се чудя дали няма да са уголемени, че да се вмъкна в наличния?

Общи условия

Активация на акаунт