Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна

Върха на сладоледа. Точно, кратко и ясно описание Joy Joy Joy

# 556

Ето някои неща откъде идват май  Rolling Eyes  Ама пък кой ще го купи това,дето,никой не го знае какво е и колко е...  Rolling Eyes

Аз пък като върнах продукта ,изисках от спиди,обратна разписка,платих 1.80 но така разбрах точно кога и в колко часа са взели пратката обратно и вчера като има писах за ваучера ми казаха,,да да взехме я до два три дни ще си получите ваучера..))))

В проследяването също излиза кога и в колко часа е взето,ако ти е за това обратната разписка,няма смисъл.

# 557
  • Бургас
#Shocked
че поне бройка или килограми да бяха казали  550лв на лотария  hahaha

спиди правят ли проблем, ако се промени адресът на доставка?

# 558
  • на земята
ЛЪВИЦA  Peaceнезнаех ..)))

# 559
*Star* сподели моля те като ти отговорят във фейса,че и аз ги загледах тия обущетата,а имам и един ваучер за харчене
Ще отговоря естествено, още малко ще  почакам и пак ще ги питам, че работния ми ден ще свърши след час и ше трябва да затворя и обувките ми ще зачезнат, много се чудя за цвят обаче на вас кои ви харесват

пп Ето и отговора от фейса:Здравей, ето желаните от Вас мерки за артикул с номер - 1246809009 за размер 39 стелката е 25см.
Дано обаче да са си направили труда да измерят стелката наистина, а не да ползват описанието, но по-скоро ще им се доверя

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:16 от *Star*

# 560
Получих си нещата най-после.

Суичър, Cache-cache, тънък, този пух само заблуждава, че е по-плътна дреха. Качулката се маха.

както и другите тъмносини на Дженифър, на които нямам снимка. Едните са ми широки в талията и тесни в краката Rolling Eyes
Дано се отпуснат, пък ще слагам колан Sad

Jennifer,  плътнички, стават.

Черните патуагаси - стават ми, харесват ми.

Един колан, маскировъчен принт, не е интересен.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:18 от Airborne

# 561
  • при моите любими
Русе е спечелила -30% този уикенд, да ви е чесито. А София област ще имаме -20%  Пак ще се пазарува.

# 562
кажете ми това вишнаво ли е или червено  Mr. Green

# 563
  • Бургас
За мен е червено и много ми харесва.Обичам червени обувкии чанти и портмонета.Или червените или сините бих си поръчала,но сякаш червените имат превес

# 564
Вижте им таблицата с цветовете, за тях всичко извън ярко червеното е Vishnavo, какъвто и да е този цвят Joy

Сега чета в условията, че ако получиш дефектен продукт до 48 часа трябва да им пишеш - това нещо ново ли е.

# 565
  • Sofia
За мен е червено и много ми харесва.Обичам червени обувкии чанти и портмонета.Или червените или сините бих си поръчала,но сякаш червените имат превес

И аз червените заплюх  Peace

Софиянки дали ще можем да пускаме с 20%  newsm78

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:58 от aniK

# 566

Сега чета в условията, че ако получиш дефектен продукт до 48 часа трябва да им пишеш - това нещо ново ли е.
[/quote]

Не,това и преди го пишеше.

# 567
А до кога се пазят нещата в кошницата, докато затворя ли, ами ако не затворя?

# 568
  • Бургас
Ако не затвориш май седят там.Прибрах и аз едни обувки,ама няма да ги поръчвам ще си чакам ваучера и тогава,че са ми точно на стойността.

# 569
Ако не затвориш май седят там.Прибрах и аз едни обувки,ама няма да ги поръчвам ще си чакам ваучера и тогава,че са ми точно на стойността.
Elia, по-голям номер ли си сложи в кошницата или твоя си

Общи условия

Активация на акаунт