Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 558
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Даже сега ходих да видя тези, които си получила ти... Мисля, че са същите, тъмносините. Виждам, че твоите са 36, би ли премерила талия и ханш?

В най-широката част са 94 см, точно под края на ципа са 88 см. Талия 72 см.
При моя ханш 88 ми стоят идеално.

# 541
Момичета държа в кошницата едни ТХ цвят каки №40, който ги иска да свирка Peace

# 542
  • Бургас
Даже сега ходих да видя тези, които си получила ти... Мисля, че са същите, тъмносините. Виждам, че твоите са 36, би ли премерила талия и ханш?

В най-широката част са 94 см, точно под края на ципа са 88 см. Талия 72 см.
При моя ханш 88 ми стоят идеално.

Мдаммм, значи и за мен 36 би бил добре.
Но, уви, те много бързо свършиха тогава.  Rolling Eyes

# 543
  • Варна
На мен пратката ми от 29-ти вече два пъти не е получена от тях... Close

Излязоха ми фактурите от последните поръчки, включително на тази от неделя - там са ми отказали едни ръкави. Crazy

# 544
Чоколина, сподели моля те дали имаш обувки на фирмата http://drastikblog.com/coleccion-otono-invierno-2012-2013/ и умалени ли са наистина

# 545
  • Варна
Не, нямам, май Бубанка беше споделила в предната тема, че са умалени. Peace

# 546
Ок, мерси за по сигурно ще ги попитам във фейса да ми измерят стелка  Peace

# 547
Мацки, гепнах едни вишневи Карвела, много стар линк, синтетични. Някой има ли ги да сподели дали си заслужават 39 лева?

# 548
  • на брега
Мацки, гепнах едни вишневи Карвела, много стар линк, синтетични. Някой има ли ги да сподели дали си заслужават 39 лева?

не, не си заслужават!
поръчах от тях на едно намаление, върнах ги веднага! На живо са много грозни, "дървени", с пластмасов ток.

# 549
  • Бургас
*Star* сподели моля те като ти отговорят във фейса,че и аз ги загледах тия обущетата,а имам и един ваучер за харчене

# 550
  • на земята
Аз пък като върнах продукта ,изисках от спиди,обратна разписка,платих 1.80 но така разбрах точно кога и в колко часа са взели пратката обратно и вчера като има писах за ваучера ми казаха,,да да взехме я до два три дни ще си получите ваучера..))))

# 551
  • Sofia
*Star* сподели моля те като ти отговорят във фейса,че и аз ги загледах тия обущетата,а имам и един ваучер за харчене

И аз много моля  Praynig

# 552
# 553

не, не си заслужават!
поръчах от тях на едно намаление, върнах ги веднага! На живо са много грозни, "дървени", с пластмасов ток.

Пуснах ги да си ходят! Благодаря за бързия отговор  bouquet!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт