Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 539
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Airbone, това с по-малкия размер е на риск, но може да пробваш. Аз така като ги разпитвах за размера на кубинките, ме питаха дали искам по направената поръчка да направят промяна в размера (във ФБ това, че най-бързо отговарят).
С dina сме писали едновременно - мен ме съмняват, че са позатегнали положението, затова не знам за размера дали да рискуваш  Confused

Няма ми я пратката с кубинките и двата чифта гумени ботуши Sad Чакам и днес, и утре си ги поръчвам наново (кубинките само, другите не са налични, а и не съм на 100% за тях). Дано си опазя кошницата  Praynig Praynig Praynig

# 586
  • София
Вчера направих поръчка, която днес анулирах.
Днес направих нова, но не ми позволява да добавя артикул, който е в анулираната поръчка : Много се извиняваме, но не можем да добавим този продукт в коша, защото вече сте изпратили поръчка с този продукт. Може да опитате отново след 7 календарни дни. Crazy

Някакви идеи какво да направя?

Обади им се на тел 02 / 49 17 574 или им пиши във фейсбук и им обясни ситуацията. Това е нещо ново пак, защото съм анулирала поръчка, за да заменя само един артикул с друг и нямах продлем да си добава в количката останалите артикули от анулираната поръчка.

Ето какво ми отговориха вчера за някои ситуации, свързани с плащане за доставка:

"Ако направиш поръчка над 40 лв и след това даден продукт бъде отказан и поръчката стане под 40 лв, то транспротни разходи няма да ти бъдат начислени. Ако желаеш да ти слеем две или повече поръчки в една можеш да се свържеш с нас на телефон 02 / 49 17 574 и да ни уведомиш за това. За да можем да слеем поръчките те трябва да са задължително със статус Приета. Поздрави, екип на miniPRIX"

# 587
Благодаря ви  bouquet
Писах им във фейса, да видим какво ще кажат...
Междувременно пуснах поръчката с по-малък номер яке и писах молба, да сложат по-големия. Blush
А я пуснах, защото вчера докато се назландисвах и мотаех - ми изчезна от кошницата всичко, вкл. един панталон, по който пощурях и който повече не се появи..

И как само това яке не ми дава да добавя Shocked, всички други неща си бяха и в анулираната поръчка и ги сложих без проблем..

# 588
  • софия
Да, помислих го и това, но ще трябва да платя доставка само за него Confused
Става дума за глупаво мъжко яке, което не знам дори защо мъжа ми го хареса, сега ще каже, че нарочно не съм му го купила Laughing

п.п. Ако сложа по-малък размер от якето и пиша в полето"Забележки", че искам по-голям - има ли шанс да ме уважат? Mr. Green
Защо не опиташ да им звъннеш по телефона и да ги питаш дали ще стане със забележка или ако могат те да поправят размера?

# 589
Онзи ден ми се получи така. Излязах от акаунта, сложих продукта в кошницата не логната, той естествено влезе и после се логнах. Успях да го поръчам.
Пробвай и пиши.
Аз също съм звъняла с подобна молба, отрязаха ме.

# 590
Такаа, обадих се и няма възможност за замяна. Sad

Трябва да анулирам и тази си поръчка, да си изляза от профила, да изчакам известно време и пак да вляза, тогава ще ми позволи да добавя желания размер.

Само дето всичко останало няма да мога да го добавя, защото ще изчезне в мига, в който изляза #Cussing out

Онзи ден ми се получи така. Излязах от акаунта, сложих продукта в кошницата не логната, той естествено влезе и после се логнах. Успях да го поръчам.
Пробвай и пиши.
Аз също съм звъняла с подобна молба, отрязаха ме.
Благодаря ти Hug
Софтуерът им бил такъв, така ми обясниха.

# 591
Кубинките са ми In delivery smile3508 Ama повече не мисля да поръчвам от тук Stop

# 592
  • Sofia

Трябва да анулирам и тази си поръчка, да си изляза от профила, да изчакам известно време и пак да вляза, тогава ще ми позволи да добавя желания размер.

Само дето всичко останало няма да мога да го добавя, защото ще изчезне в мига, в който изляза #Cussing out

Луд умора нЕма, действай с 2 компютъра, ако можеш. Пускаш артикул по артикул от единия, хващаш ги на друг акаунт (или без акаунт) на другия и... така  Crazy
 Joy hahaha правила съм го  Embarassed

# 593
  • Варна

Луд умора нЕма, действай с 2 компютъра, ако можеш. Пускаш артикул по артикул от единия, хващаш ги на друг акаунт (или без акаунт) на другия и... така  Crazy
 Joy hahaha правила съм го  Embarassed
Що се червиш, споко не си само ти Mr. Green
Airborne, ако нямаш възможност с 2 компа, давай - ще ти ги пазим ние Peace

# 594
  • Асеновград
Аз продължавам да се чудя за ваучера си, ако искат да ми начисляват и за него доставка, ще държа да ми го анулират и си искам парите по сметката.

Аз  вече им се обадих , че искам парите по сметка.
С тези доставки и промени кой знае още какво ще измислят.
По добре си вземи паричките по сметка вместо ваучер.

# 595
И моята поръчка е in delivery, а и са ми обработени двете върнати пратки и имам ваучер.

# 596
Ахахах, ей страшни сте Laughing Hug

Аз се самобявявам за гений в еквилибристиките - само с два браузъра се справих, не ми трябват два компютъра Whistling hahaha
Поръчах наново всичко, като предварително заредих страниците на продуктите в единия браузър, анулирах поръчката в другия и бърз F5 на всички страници и още по-бърз муш в кошницата Party Crazy

Благодаря на всички за съдействието Grinning  bouquet

# 597
  • Бургас
на мен като ми пуснаха ваучера и ми изчезна всичко от количката.Затриха ми се и червените обувки Sad
Сега се колебая между тезиhttp://www.miniprix.bg/produkt/1014072/ и тези http://www.miniprix.bg/produkt/1014102/

# 598
Държа 2х38 номер Кубанас, единият светло лилав на снимката и пише кафяво, а другият изглежда светло сив и си пише сиво + 2хТХ високите зелени обувки 37 и 39 номер.

И едни ниски обувки, 38 номер, кожени, за 13 лева, изглеждат жътли на снимката, а пише кафяво, с метална пластина на тока, естествена кожа са изцяло.

# 599
Много се навих на тъмно лилавите кубинки, които Джули похвали. От този линк http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1013000, 26 номер. Вчера ги издебнах и бутнах в кошницата, но някой ми ги отвлече, и до днес ги няма. Моля, ако някоя мила мама ги хване, да ги прибере и да ми пише!

Общи условия

Активация на акаунт