Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
От 17 до 18 часа има намаление на детските стоки, но вече има и цена на доставката newsm78
От кога е така?

# 571
  • Бургас
 *Star* ами сложих си моя си номер.Аз съм 40, от червеното няма 41

# 572
Пуснахте ли нещо на това намаление, аз не, спестиха ми едни 20 лева поне  Grinning

Ако не намалят сумата за БД поне на 25 лева, стават безинтересни, как при такива ниски цени и много съмнително качество да им докараме 40 лева.
Доколкото успях да си преведа за Румъния е 100 леи, което е 25 лева, 23,25 по точно, а не 40.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:55 от evhen

# 573
  • Бургас
Ако не затвориш май седят там.Прибрах и аз едни обувки,ама няма да ги поръчвам ще си чакам ваучера и тогава,че са ми точно на стойността.

Уффф, и аз по същата причина от вчера пазя две неща. Е, днес следобед са успяли да ми се измъкнат от кошницата.  #Cussing out

# 574
  • Варна
Доколкото успях да си преведа за Румъния е 100 леи, което е 25 лева, 23,25 по точно, а не 40.
По скоро 100 леи са 43лв. Peace

# 575
  • София
Аз продължавам да се чудя за ваучера си, ако искат да ми начисляват и за него доставка, ще държа да ми го анулират и си искам парите по сметката.

# 576
По скоро 100 леи са 43лв. Peace
Хм, да, объркала съм се здраво, тогава лошо, няма да отстъпят грам от новите си условия.

# 577
  • Sofia
Абе уж пази в кошницата, но снощи като пуснаха някаква нова стока, ми изтри количката.
Уф, успях да пусна ботушките на малката, дето толкова ги пазех и покрай тях още 2 тениски с дълъг ръкав за баткото и едно поларено суитчерче за нея - 51лв.  Crazy Дано не ми анулират ботушките, че са точно 25номер, който ми трябва  Praynig

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 20:50 от aniK

# 578
  • Варна
Нищо не пуснах на това намаление.  Crossing Arms Спестиха ми едни пари с приумиците си. Rolling Eyes

# 579
мдааа пуснали са намалението да видят как реагира пазара Mr. Green аз имам 2 ваучера и чакам още 2...ама всички намаления изпуснах

# 580
  • София
Аз си поръчах поръчката от събота и съм разочарована. Sad
Едни ботуши - бяха намалени от 92 на 72, бяха им начислили още 30% намаление, естествена кожа, хубави се оказаха, но са ми малки.  Sad Изчерпани са вече.
Тези дънки - http://www.miniprix.bg/produkt/1012204/ са cache-cache, хубави са, но не са много еластични и също не мога да се напъхам в тях, въпреки че на размер при ханша и при талията са малко по-големи от други мои дънки.  CrazyConfused
Само едно клинче на дъщеря ми на С.Оливър ще оставя.

# 581
Вчера направих поръчка, която днес анулирах.
Днес направих нова, но не ми позволява да добавя артикул, който е в анулираната поръчка : Много се извиняваме, но не можем да добавим този продукт в коша, защото вече сте изпратили поръчка с този продукт. Може да опитате отново след 7 календарни дни. Crazy

Някакви идеи какво да направя?

# 582
  • Варна
Нов акаунт Mr. Green

# 583
Да, помислих го и това, но ще трябва да платя доставка само за него Confused
Става дума за глупаво мъжко яке, което не знам дори защо мъжа ми го хареса, сега ще каже, че нарочно не съм му го купила Laughing

п.п. Ако сложа по-малък размер от якето и пиша в полето"Забележки", че искам по-голям - има ли шанс да ме уважат? Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 08:53 от Airborne

# 584
Вчера направих поръчка, която днес анулирах.
Днес направих нова, но не ми позволява да добавя артикул, който е в анулираната поръчка : Много се извиняваме, но не можем да добавим този продукт в коша, защото вече сте изпратили поръчка с този продукт. Може да опитате отново след 7 календарни дни. Crazy

Някакви идеи какво да направя?
Странно.Явно го правят на когото си поискат.На съботно-неделните намаления направих  поръчка с адрес на доставка извън София. По настояване на дъщеря ми е анулирах и направих  нова с адрес на доставка  София,артикулите бяха същите. Много от нещата вече не бяха налични, но успях да хвана всичко. Приеха е и е получена от дъщеря ми. Нищо не е отказано. Днес ще я донесе. Според нея има един уголемен и един умален пуловер,та ако се наложи връщане от София ли трябва да е или може и от друг град да се изпрати  в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт