Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
аз вече 2 часа не мога да се свържа, не ми върнаха и обаждането  Crossing Arms

Не бъдете толкова нетърпеливи, винаги връщат обаждане, два пъти ми се е случвало, не вярвам Вие да сте изключение.

# 631
Аз успях  Laughing , но без да затварям и да звъня след малко, а направо стоях на линия и чаках. Може би 3-4 пъти след натискането на "3" и ми вдигнаха Simple Smile

# 632
  • Бургас
абе 2 часа да не можеш да се свържеш не е много нормално, ама карай. може да гонят виваком  hahaha

# 633
Отзиви за тези  newsm78   еств.кожа

Хубави са, отговарят си на номера и стоят много сладко. Получих ги миналата седмица, 35 номер. Peace

# 634
  • София
kasito, имаш ли възможност сега да премериш стелката на твоите, за  да се ориентирам в номерата? Praynig  Че се чудя на  едни №39, но май ще са ми големи newsm78

# 635
Оф искам един пуловер,а само заради него трябва да дам 6лв. ... ми... то не ми е изгодно Crossing Arms много тъпо така Tired

# 636
  • София
Вярно голяма тъпотия #Cussing out  Вчера ги помолих да ми дадат обиколката най-горе на едни ботуши - те ми написали обиколката на прасеца и буквално си бяха преписали всички размери  от обявата Joy Та по този повод и дефектните панталони, които ще връщам днес , пак им писах един дъъълъг мейл, в който им  препоръчах да ограмотят румънските си колеги  какво значи ЗЗП и КЗП и сега вече втори час не ми отговорят за размерите  Mr. Green, то не че не размислих за ботушите, но все пак....

# 637
kasito, имаш ли възможност сега да премериш стелката на твоите, за  да се ориентирам в номерата? Praynig  Че се чудя на  едни №39, но май ще са ми големи newsm78

Съжалявам, но сега не са при мен и не мога да ги измеря. В неделя бих могла да дам точни мерки, но по принцип си отговарят на номера. Поръчах 35 номер, който и нося и са ми точни. Peace

# 638
  • София
Това ми беше достатъчно, благодаря ти kasito Hug

# 639
Оф искам един пуловер,а само заради него трябва да дам 6лв. ... ми... то не ми е изгодно Crossing Arms много тъпо така Tired
Ако някой пуска поръчка, може да се комбинирате. Аз не планирам засега (вторник евентуално), но ако тръгна да поръчвам и още не си го поръчала, ще го метна с моите. Те за какви ни мислят тия...то не е толкова просто да си шопинг- маниак  Mr. Green

# 640
  • София
Ако някой пуска поръчка, може да се комбинирате. Аз не планирам засега (вторник евентуално), но ако тръгна да поръчвам и още не си го поръчала, ще го метна с моите. Няма лощо да се комбинират поръчки вече...Ш'А им се не знай...

Засега май комбинирането е най-добрия вариант, аз поръчвам по-често и на колежката ще и се наложи да го прави  Joy Joy Joy защото трябва да има безплатна доставка.

# 641
Момичета, знам, че тук не е мястото, но искам да питам някой пазарува ли от Dorothy Perkins?

# 642
# 643
  • Sofia
kasito, твоите същата марка ли са, като тези , не личи от снимката Sad
За червените (и с-ие) доказано ли е, че с умалени?  Confused

# 644
  • София
Момичета, ако някой държи №38 от тези http://www.miniprix.bg/produkt/1014102/ или тези
http://www.miniprix.bg/produkt/1014101/ и няма да ги взима- да метне един чифт Praynig Praynig Praynig В замяна давам №39 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт