Което нямаше да е чак такъв проблем, ако комуникираха нормално с родителите.
Какво точно значи болднатото?
Значи, че моето дете го преместиха без да ми кажат и ходих да го издирвам по софийските болници. Пропуснаха да ми кажат и че са го преместили с инфекция и 1 час след кръвопреливане. А в новата болница трябваше да вдигна скандал и да заплаша, че го местя в частна болница, за да се разберем, че ще го виждам, когато пожелая - защото свиждания там няма официално.
Иначе й спасиха живота и здравето - за това ще съм им винаги благодарна.
Tъкмо това щях да кажа, jp - бебето на сестрата на мъжа ми, преди 4г, родено недоносено и с доста сериозни проблеми (За щастие сега си е жив и здрав, благодарение на неонатолозите от Майчин дом, което е неоспорим факт!!!) е било преместено там, без никой да сметне за нужно да дойде и да каже на родилата през нощта, в осми месец, притеснена жена.. Когато, към обед вече!, се явила някаква сестра от друга смяна, сестрата на мъжа ми попитала "какво става с малкия, не ми го давате, никой не идва нищо да ми каже, добре ли е??", сестрата не знаела очевидно за какво става дума, излязла, върнала се и отговорила "бебето не е тук вече, друго не знам"...
Е, майката разбираемо беше изпаднала в истерия, губят й се два-три часа, понеже вече била сигурна, че е починал.. само като се сетя и зле ми става.
Ясно е, че у нас проблемите са с лопата да ги ринеш...
Не че точно това има общо с темата, но... просто ми направи впечатление, явно нашият случай не е просто изключение