БХК съди държавата, защото няма регламент за домашно раждане

• 89 313
  • 3 420
  •   1
Отговори
# 3 300

Милиони деца се раждат без ничия помощ.

Какво общо има това с темата? Милиони деца са се родили без лекарска помощ, милиони деца са умрели поради липса на лекарска помощ. И?

Повече деца оцеляват С лекарска помощ - това е важното в случая.

# 3 301
  • София

Милиони деца се раждат без ничия помощ.

Какво общо има това с темата? Милиони деца са се родили без лекарска помощ, милиони деца са умрели поради липса на лекарска помощ. И?

Повече деца оцеляват С лекарска помощ - това е важното в случая.

И родилки също.

# 3 302
Ето до тук стигаме с мисленето.Няма смисьл.Поне за мен.
Някой написа,че деца без лекарска намеса не може да има.
Затова написах,че важи само за тези,които са имали проблеми.
Милиони жени по света раждат без ничия помощ.Тялото знае да ражда.Знае да ражда без помощ.

Повече деца оцеляват с лекарска помощ,да,но има и обратната статистика.Колко деца са убити от лекарска"помощ".Това няма обаче да го засягам,да не се омаже сьвсем темата.

Иначе,пазете се от отравяния като раждате по болниците...
http://www.isofia.eu/novini/sofiya/30-natroveni-bremenni-zheni-ot-bolnichna-hrana

# 3 303

Никой не е писал такова нещо обаче. Simple Smile Щях да забележа. Тъй че цялото ти циклене с милионите деца беше абсолютно безсмислено занимание.

Тялото знае, ама стават грешки. Щото знае, ама не е перфектно. Дава фира, както каза Andariel и както наживо демонстрират в третия свят. Или ти твърдиш друго?

# 3 304
Цитат
Колко милиарда станахме, все вият по медиите, че сме много и ще опасем планетата, пък то да забременееш и родиш било шестица от тотото...     Хайде де...  
Шестица си е!!!
Остани без лекарска помощ, остани без всякакви лекарства ... трева само да пасеш ... ще те видя колко нормално ще раждаш ... може ти да оцелееш... но знаеш ли колко други ще са на "по доброто място"?!?

Земята така ще ни очисти, че ще останат само шепа народ... т.е. тези които са износили бременността си и родили без един шев ... вероятността техните бебета да не оживеят граничи на 50-50%...само здравите и приспособените за този начин на живот ще останат...

Дано не достигаме до този етап...никога ... защото ни чака мрачно бъдеще за човечеството ако се случи..

Радвай се на благата които имаш и се бой... защото хората сме много по крехки отколкото си мислим...
Ето ти го-шепата хора,които ще останат на земята.
Ако Клодиа смята милиони за шепа хора е друг вьпрос.

Никой не е писал такова нещо обаче. Simple Smile Щях да забележа. Тъй че цялото ти циклене с милионите деца беше абсолютно безсмислено занимание.

Тялото знае, ама стават грешки. Щото знае, ама не е перфектно. Дава фира, както каза Andariel и както наживо демонстрират в третия свят. Или ти твърдиш друго?

Природата не прави грешки!Нали не искаш да кажеш,че децата ви са грешки на природата?
Не знаем защо,кога и как  природата взима определени решения.
Това,че не можем да намерим смисьл или не ни харесва,не означава,че е грешка.
В природата всичко се случва по необходимост.Там няма добро и зло. Peace
Колкото и да е жестоко и да не ни харесва.
А това,че ние успяваме да променим нейното решение е от една страна хубаво,от друга опасно,с непредвидими последствия. Peace

# 3 305
  • Бургас
значи такава била работата, да подкрепим естественият подбор  smile3537

# 3 306
  • София
Така излиза. От какъв зор да се спаси някоя родилка или новородено, ако природата била решила друго  ooooh!

# 3 307
Кристиян не е казал това. Ти го казваш.

# 3 308
  • В царството на игрите:)
Бебето има инстинкти,защото е като малко животинче.После инстинктите се губят и трябва да ги учим.Ако в началото му се подаде шише с АM,после изобщо няма да се сети за гърдата на мама,независимо от кога и е текла коластра.

Естествено, че е много вероятно ако приучиш новородено към сукането от шише, да не иска да суче от гърдата после. Като се пречи на естественото му уклони към гърдата - после може да си имаш проблеми, да.  Grinning Което в контеста на темата пък си е класически пример за това, че намесата в естествените процеси може да доведе до проблеми - когатo тази намеса не е обоснована от реална нужда, защото може и да си напълно обоснована и нужна, естествено.
Ох, айде стига деее...Въпреки, че не е точно по темата ще кажа, че имам две деца родени със секцио /причината е, че първия беше 5 кила/, а не лигавщината ми, но и двете ми деца са сукали с апетит и след първия месец дохранвани с шише. Е, как пък нито едното не се оказа да суче, въпреки, че опита и шишето. Нещо повече - захранени са сравнително рано и пак сучеха без проблем. Айде едното нещо да се объркало, ама и двете newsm78 Като вземат да се втелясват с тия шишета, пфуууу #Crazy

# 3 309
  • Бургас
не, просто темата се изкриви много

# 3 310
  • София
Christian, ако тялото знаеше,  нямаше да  се случват преждевременните раждания, преносването, изтичането на водите, съпроводено с липсата на разкритие и контракции, при които плодът страда и още много други неща.

И да ми отговориш на един въпрос. Човек част от природата ли е?

# 3 311
  • В царството на игрите:)

Природата не прави грешки!Нали не искаш да кажеш,че децата ви са грешки на природата?
Не знаем защо,кога и как  природата взима определени решения.

О, прави и още как...И грешните кодове са неизбежни... Това, че не знаеш защо прави грешки  е сигурно, но не се притеснявай, тя няма да ти се разсърди Mr. Green

# 3 312
  • София
Разбира се, че ще говориш за раждане, Кристияне, и удобно ще пропускаш обратната страна на монетата! Не вярвам изобщо да не си наясно с високата смъртност при липсата или недостъпността до медицинска помощ. Просто стискаш здраво и двете очи, защото няма как, това ще преобърне концепцията ти за естественост. Ако гледаш наедро, природата не прави грешки, ама ако се окажеш ти или твой близък фирата... то е ясно как ще обърнеш плочата.

# 3 313
Кристиян, казвам шепа народ... но за нашия свят шепата не е 100 човека ... . И жените се изродиха с голяма помощ от лекарите... Тясно Костите жени раждат (секцио) и имат по няколко деца... ако беше преди 200 години щяха да умрат със сигурност със или без децата, техните деца носят гените им и една част също раждат две и повече деца с лекарска помощ.
И така с аритметична прогресия населението се увеличава, но и генетичния материал, който при други обстоятелства няма да е бил годен продължава да съществува...
Така че моля ви се...Аз със сигурност бих оцеляла... например, защото пораженията по тъканите си след раждането на трите ми деца бяха нищожни... Но имам примери, на братовчедки, които ако не лекарите не бяха направили операции нямаше да оживеят.
Ние сме 10 братовчедки (семейството ни има доста момичета) от тях родилите нормално сме 50:50 , но от тези едните родили естествено 3 от тях имаха многобройни шевове и доста дълго се възстановяваха.
Така че оставаме 2, които ще оцелеем при подобни обстоятелства, които описах (без лекари и лекарства) ... Друг е въпроса как ще оцелеят децата на тези майки ...вече ви разказвах за сина ми... да не се повтарям  Peace
Суха семейна статистика ... прави си извода и това е само в едно "затворено" общество!
И от частното, сега премини към общото и ще разбереш че съм права.
Без лекари, лекарства доста от нас нямаше сега да пишат тук... или нямаше да бъдат родени или щяха да са на по доброто място при дядо боже!!!

# 3 314
  • София
При все повече увеличаващите се двойки с репродуктивни проблеми, за мен естественото зачеване все по - често ще се приема за шестица от тотото. А да се твърди, че в Африка се раждат безпроблемно милиони, без да се отчита, колко от тях умират е демагогия. Защото раждането е добре да завърши със здраво бебе и майка, нали?

Общи условия

Активация на акаунт