Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 945
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
Принцес, мила, стискам палци следващия месец да е твой и за Коледа да имаш най-прекрасния подарък  Hug Ех, че гадно ми стана, дано няма повече отпаднали за 11.11
Веси, зацапването продължава ли? Ако има възможност полегни си, от други момичета, които са имали подобно зацапване знам че е хубаво да се лежи. Дано се освободи Док по-скоро и те успокои. Всичко ще е наред  Hug

# 661
  • София
Не, няма нищо сега. Но ням как да полегна, на работа съм...

# 662
Весе- както е известно аз съм малко скарана като цяло със симптоми и тнт...но , ако ще послужи като маалко успокоение ще ти кажа ..една моя приятелка забременя през август, до момента на два пъти е имала зацапване както ти и ходи на лекар...бяха й казали и за двата пъти, че е в реда на нещата..та това знам единствено, няма да се страхуваш много Two Hearts

# 663
Принцес Hug и аз натам въвря.Въпрос на време е да ми дойде.Ох, вече сигурно за 5 път проверявам.И една глава ме заболя.По всичко личи че и аз отпадам за 11.11.УСПЕХ на другите.

# 664
Кристи, благодаря ти!  Hug На мене да знаеш какво ми е гадно  smile3518 Скапах се от всякъде...от сутринта нещо ме беше хванало за гърлото, като да ме кара на рев...и ей го на сега на къде изби... Уфффф  ooooh!
Веси, не искам и на теб да не ти е ден!  Hug Към добро ще се развият нещата...само дето все си под напрежение мамка му... Всичко ще бъде наред!!!!  Hug Това е поредното изпитание...дяволите да го вземат....и с него ща се справиш!  Hug

# 665
Чшш Танче- да не съм те чула, първия ден от Ц е отврат винаги, чакаме си следващия...ти междувременно си измисли довечера какво любимо нещо ще правиш или къде обичаш да ходите с милото и се съсредоточи върху това...
утре ще дойде и с нетърпение ще чакаш да си замине мухлата за да си действате на ново!  bouquet  bouquet

# 666
Принцес Hug и аз натам въвря.Въпрос на време е да ми дойде.Ох, вече сигурно за 5 път проверявам.И една глава ме заболя.По всичко личи че и аз отпадам за 11.11.УСПЕХ на другите.
Ели, още не се знае....докато не дойде, все едно нищо няма. Така исках да ме подмине  ooooh!.... Много тъпа работа.... Обаче забелязвам, че преди да бебеправим цикълът ми беше 28 дни. Трите месеца през които работим за бебе гледам, че ми намалява с по един ден. След първия месец ми дойде на 27 ден, после на 26, а сега на 25  newsm78  Нещо нередно става май  newsm78 Явно ще се взимат мерки...а така ми се искаше да не се разправям с доктори  smile3518

# 667
Принцес, мила, представям си  Hug , силно гуш от мен и никакви черни мисли - горе главата. Достави си удоволствие довечера, поглези се. Тези две седмици, в които чакаме от доста неща се отказваме и сме под голямо напрежение, при мен винаги след шока от Лелката идва едно "спокойствие", ако мога така да го нарека Simple Smile Събирай сили и другия месец пълен напред, нали знаеш за Коледното чудо!!!
Ели, ти няма да се предаваш  Hug

# 668
хей момичета не остана за нечакащите ... момента наближава и чакаме пак да завалят + тестовее  Mr. Green
Рая аз съмм си добре, на 1-ви М. си отиде (както никога този път  беше само 3 дни и на четвъртия леко зацапваме) и от снощи започнахме новата сесия  Embarassed Embarassed
Интересното е че от както ми свърши имам лека тежест и леко подут корем  newsm78
Принцеске спокойно мила , да си ходи лелята и другия месец няма да чакаме заедно  Hug
КристинаКГ аз също съм от Търново (но живея в София)  и мога да ти кажа че съм много доволна от д-р Младен Ангелов .Давам линк на клиниката по репродуктивно здраве, ако на някой може да му помогне   http://www.happymumsbg.com/?mod=momsNotebook&category=catego … ok_22&show=48 Wink

# 669
Ели, още не се знае....докато не дойде, все едно нищо няма. Така исках да ме подмине  ooooh!.... Много тъпа работа.... Обаче забелязвам, че преди да бебеправим цикълът ми беше 28 дни. Трите месеца през които работим за бебе гледам, че ми намалява с по един ден. След първия месец ми дойде на 27 ден, после на 26, а сега на 25  newsm78  Нещо нередно става май  newsm78 Явно ще се взимат мерки...а така ми се искаше да не се разправям с доктори  smile3518
Моя цикъл също се промени ,но при мен дните се увеличиха ...да не говорим, че последните два месеца ми беше на 42 дни.Правих изследвания и нищо не показаха.Защо така става не знам.Най интересното е ,че за два месеца бяхме спрели опитите и в тези два месеца си ми дойде нормално - навреме ,нито закъсня ,нито подрани.На следващия месец продължихме с опитите и пак закъсня. newsm78.

# 670
Нека се включа и аз...откакто бебеправим, от началото на юни Ц идва повечето пъти с един ден по-рано на 25ти ден.

+ имам редовно пъпки около устата, което преди не ми се беше случвало...незнам дали има общо.

# 671
Момичета, да ви се оплача - днес цял ден ми се спииии страшно. Сега като се и стъмни с мъка си държа очите отворени, едвам си вдигам ръцете да пиша по клавиатурата  ooooh! , какъв мързел само  Mr. Green

# 672
Скапах се целия следобяд чистя, прозорци, бърсане на прах, катеря се по стълби, направо ужас.  ooooh! Изморих се, ама луд умора нема, както се казва!  Mr. Green Искам да ми е чисто!  Peace Женската работа никога не свършва!  Crazy

# 673
Момичета,мен много много ме боли глава днеска .....направо немога да се наведа или каквото и движение да направя с нея..........може и да ми дойде утре ха

# 674
  • София
Кажете, моля, аз ли не съм добре, какво става около мен?
След зацапването, сега научавам, че доки е изчезнал. Да, иачезнал! Няма го и от 13 часА на обяд никой не го е чувал и не вдига телефона. Пациентки го чакат, сестрата звъни, но него го няма. Сега и за него се притеснявам. Нямам думи просто вече!  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт