ще им звънна.
ще им звънна.
Аз пратих линка на Only You и въобще не съм видяла, че не е в наличност!!! Мноу съм зле
Ще дебнем 
Или аз нещо съм лошо възпитана от тортите на Мина, Бубето, Нелка и т.н. участници в темата
. Факт е, че като се обявява "Дефиле на бутикови торти" за професионални сладкари претенциите и съответно очакванията да са големи, резултатите също да са на определено ниво. Хубаво са вдигнали х-етажа, ама освен много китки и блясък има и бая плисета, бабуни..... да ги направя аз е ок, ама това да е най-доброто..... еле пък като всички виждаме, какво се прави теб и още няколко (да не изброявам, че ще взема да изпусна).... ами не ме впечатлиха ... любителското изложение беше в пъти по изпипано
Появи се някакъв чужденец, така и не разбрах какъв, но и той беше в журито. Айде, моето момиче и от мен един курс за обучение някъде в чужбина.......Това беше такава подигравка, че направо се чудех дали да си тръгна на секундата, или да легна на пода и да се търкалям от смях. Тия нормални ли са? Конкурс със състезателен характер за "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ", наградата е курс за обучение. Все едно, на шампиона по плуване да му подариш пояс. Даже два!!!! Просто беше върха на простотията. Врътнах се, отидох да видя коя торта все пак е спечелила и си тръгнах. Минавайки покрай щанда на Змееборец, какво да видя? Моя добър познайник, младежа с който влязох в голям конфликт преди 2-3 години, синчето на кака Надка... Яде спагети човека. Като ме видя и му преседна. Опули се, спря да дъвче и се втренчи в мене. Дали ни позна с дъщеря ми, или просто му се сторихме познати незнайно откъде, незнам, но ние двете за пореден път избухнахме в луд смях.
На Галя тортата има страхотни детайли, цветята й са жестоки, много й ги харесвам, само зяпам в ФБ като качва снимки, но като цяло ми е претрупана тортата.
Благодаря за разказа и че ни спести разходката до там
Мен тортата с шевиците най-ми хареса още като разглеждах снимките, независимо че не ми е сватбена. На Галя тортата е впечатляваща, но не знам на чия сватба ще стои добре, на Екатерина Велика или някой дворцов тип 
Препоръчани теми