Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 21 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Аз се записвам чак на 3 та страница. Но 25 съм на линия, много ще се радвам да видя Албенка!

# 46
  • София
Брей, помниш  Mr. Green Обаче, ще ме прощаваш, сигурно пак ще се запозная с теб, че съм ужасяващ физиономист Simple Smile
Аз ще се възползвам за сладката къща, но ще ти пиша ЛС като видя колко торба пари ще дам за пудра и шоколад  Mr. Green
И аз съм толкова добър физиономист като теб  Laughing И ще чакам поръчката ти. Тогава съм сигурна, че ще присъствам на срещата.
Бадем, в Зона Б-19 живея. Магазинчето ми е близо, а продавачката ми е много симпатична. Последният път ходих там с дъщеря ми и тя я почерпи с доста бонбони. Май тогава малката беше най-доволна  Grinning

# 47
  • София
St.Anger аз съм в Зона Б-5, те тези бонбони и на моят син са любими, всеки път си тръгва почерпен   Blush

# 48
Ми то май всички дечурлига си тръгват от там почерпени, защото и моята щерка не остава назад.  Blush Аз сигурно днес следобяд или утре сутрин ще ходя до там, ако някой иска да проверя нещо ... нека пише Simple Smile

# 49
Записвам се да следя, та да знам часа и мястото на следващата среща Simple Smile . Ако има желаещи за делба за шоколади- може да се включа bowuu .

# 50
  • Sofia
Ванче, пита ли за кутии и какво рекоха хората?

Срещата за 25-ти си остава, обаче на 18-ти пак се пада неделя ще има извънредна среща за който иска и има желание след 16ч пак в пицарията, ще идва Мина към София.

# 51
Ванче, пита ли за кутии и какво рекоха хората?
Кво да рекът? Нищо не рекоха! А, дори и да са рекли, аз не съм стигнала до тях за да ги чуя. Валеше един прекрасен дъжд, а аз си бях тръгнала по летному и вООбще не спирах. Щото се и сетих, че те там нищо не могат да ми рекЪт, а ми казаха да им пиша и да им разкажа какво искам за да ме оферират. Или оферТират.... Как се пише всъщност???  newsm78 Все тая! Нахвърляла съм една чернова в пощата и ще им я метна тия дни.

# 52
Ако не местим офиса, се класирам за 16ти Simple Smile

# 53
  • у дома

На 16-ти май сама ще си пиеш кафето  hahaha hahaha

аз по-скоро няма да успея за 18-ти след 16:00ч, но има време Simple Smile

# 54
Ааааааааа, на 18ти ще намина. След 16 часа ме устройва.
Днес ще се опитам да пусна имейла за подложките и кутиите.

# 55

На 16-ти май сама ще си пиеш кафето  hahaha hahaha

аз по-скоро няма да успея за 18-ти след 16:00ч, но има време Simple Smile

Ама пък ако не беше писала, верно щях да си чакам Мина и другите и да се чудя дали не съм сбъркала мястото на срещата Wink Joy Joy Joy

# 56
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз Мина нема да я опущЯ!  Crossing Arms Whistling

# 57
Добре, че ви загледах.
Аз съм регистрирала диагонално  - неделя - Мина, Мис Каприз и по дифолт за мен това е сутринта. Щях да се изплющя там рано рано и да се чудя какво става... Rolling Eyes
Значи след 16...
Колко след 16?
16?
Точно?

# 58
  • в семейството
Аз, за сега мога и на двете дати  newsm08

# 59
Да питам - някой ще поръчва ли нещо от Кукибуки? На мен ми трябва тайлоза, но не ми се плаща за доставка толкова, колкото ми струва тайлозата. Ако някой прави поръчка и му трябва нещо за да надскочи 50-те лева, моля да ме има предвид и да ми пише  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт