Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Няма ли някой да се смили над мен за 1килце пудра захар? Praynig.Вал сигурно имаш цял чувал Wink Praynig
Имам да нося 21кг багаж към пицарията и грам повече не искам да се товаря.
Онли ю искаше да дели нейната пудра или си я разделете или тя да ти даде от нейната 1кг, аз ще дам на Петя другата седмица като ми минат изтръпналите ръце.

# 481
Фоте,ние сме ти заделили броиките които искаш диколкото си спомням само че бели.
Има и останали извън списъка мисля около 30 бр.
Няма да има ощетени,за всички ще има даже може и да останат та със Ванчето да си се опаковаме и ние като подаръци за коледа.
Всичко по списъка е заделено на всеки по име и със точна сметка.
Останалите неща дето сме взимали на наша глава ще ги раздаваме там според това кои какво иска.Ако останат нали ви казах ще се опаковаме ние и ще ни подарявате на някой,като сме такива лакомии и нямаме спирка.

# 482
Илчовски е натоварен в багажника ми Simple Smile

# 483
Фотя, какво не ти е ясно бе душа? Тази седмица на теб ли ти е ред да мрънкьосваш? Всичко е наред, както каза Дитсъна. Само  златни няма. А, дори и  да има, 100 бройки е опаковката а само ти иска 10тина ли бяха. Другите никой ги неще. Айде, мирни след 2 дни ще си видиш нещата. Ще ги харесаш, сигурна съм. Ако нещо не ти е ясно, звънни ми да ти разкажа подробно.

# 484
  • София
Вал-не дава нещо Онлито стиска се.

# 485
Абе, що се излагаш не мога да разбера. За 1 кг пудра става въпрос. Не е ли по-лесно да си купиш от магазина, отколкото някой да влачи 5 кг торба по стълбите, за да ти отмери 1 кг.  Ако толкова са ти проблем 2та лв, аз ще ти ги дам в неделя. Айде стига издребнява, че вече се дразня.

# 486
  • София
Абе, що се излагаш не мога да разбера. За 1 кг пудра става въпрос. Не е ли по-лесно да си купиш от магазина, отколкото някой да влачи 5 кг торба по стълбите, за да ти отмери 1 кг.  Ако толкова са ти проблем 2та лв, аз ще ти ги дам в неделя. Айде стига издребнява, че вече се дразня.
Ванчето разочарована, че Танчето го нЕма в неделя да й се връзва си намира следващата жертва.  Mr. Green

И в магазина не са 2 лв., а 3, така че вади повече, душо!  Mr. Green

# 487
Абе, що се излагаш не мога да разбера. За 1 кг пудра става въпрос. Не е ли по-лесно да си купиш от магазина, отколкото някой да влачи 5 кг торба по стълбите, за да ти отмери 1 кг.  Ако толкова са ти проблем 2та лв, аз ще ти ги дам в неделя. Айде стига издребнява, че вече се дразня.
Ванчето разочарована, че Танчето го нЕма в неделя да й се връзва си намира следващата жертва.  Mr. Green

И в магазина не са 2 лв., а 3, така че вади повече, душо!  Mr. Green
3 ама за половинка  Mr. Green

# 488
И в магазина не са 2 лв., а 3, така че вади повече, душо!  Mr. Green
Аз ще и платя разликата, а не целия килограм.
Танчето няма нищо общо със случая. Аз си я пипам по циците в Скайпа.  Mr. Green
Дразня се, щото става дума за  1 скапан килограм от нещо, дето го има във всеки магазин, дори и в плод и зеленчука. Разбирам да е нещо, дето струва 100 лв по-скъпо и го няма никъде, ама за едно кило пудра, извинявай, ама... в повечко ми дойде. Ако тия 5 кила в списъка бяха за мен, щях да и нагреба там на място, ама съм ги обещала на  една баба, дето иска да си прави неща за Коледа.

# 489
  • София
И в магазина не са 2 лв., а 3, така че вади повече, душо!  Mr. Green
Аз ще и платя разликата, а не целия килограм.
Танчето няма нищо общо със случая. Аз си я пипам по циците в Скайпа.  Mr. Green

Късметлийка!  Mr. Green

# 490
  • в семейството
 newsm51

# 491
  • София
Ти къде между шамарите?  hahaha

# 492
  • Sofia
Тя иска да обича всички!

# 493