как да се науча да не ми дреме ...

• 16 020
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Пак се отклонихме от темата.
А тя беше, защо да не оставим половинката си да се радва на живота си, а да го караме да кибичи с нас вкъщщи, след като е работил цял ден и така и не е успял да си почине като нас през деня?
Аз лично причина за това не виждам, нека да излезе, да се разведри малко. Какво толкова?

# 121
  Много съжалявам, това е неприятно заболяване, но ще се оправиш. Мъжът ти да забрави кафенетата за известно време и да поеме повече работа вечер в къщи.

Моето дете беше като описваните от Николина - ядеше, спеше и си играеше до мене, всъщност това е най-лентяйския период в живота ми.

А тя беше, защо да не оставим половинката си да се радва на живота си, а да го караме да кибичи с нас вкъщщи, след като е работил цял ден и така и не е успял да си почине като нас през деня?
Аз лично причина за това не виждам, нека да излезе, да се разведри малко. Какво толкова?

Такова, че жена му не се чувства добре, и не е културно да не и помогнеш, или да свършиш всичко по вечерните занимания на децата преди да излезеш до кафенето.

# 122
  • София
Ми, да се радва на живота, нали затова са му децата! Нали, ужким, всички бащи, ако ги питаш, все децата им са радостта на живота им - да им се радват тогава, а не да ходят по кафенетата!

# 123
  • Пловдив

Причината е,че майката също не си почива вкъщи.И вечерта трябва взаимно да се разведряват,а не мъжът да ходи да забавлява,а жената да продължава да си стои с децата.Да излизат заедно четиримата.Заедно да гледат филм вкъщи.Да сложат децата да спят,а те да си пийнат нещо и да си кажа две хубави думи.Да уговорят някой да гледа децата и да излязат с приятели,на кино и т.н.Да си поканят гости,да отидат на гости.И разбира се излизане по сами.Но не всяка вечер.
Така разбирам аз нещата,за щастие половинката също.Лошо е когато има разминаване във вижданията и идват проблемите

В една връзка и двамата трябва да се чувстват комфортно.Щом тя не се чувства добре,има причина и трябва двамата да вложат усилия нещата да са добре.Но той като излиза и я оставя сама,няма как да стане

# 124
Мадам тиква, оздравявай  Simple Smile

Темата всъщност е как да ми дреме, че свободният ми мъжът ми ме заряза болна и едва дишаща да гледам децата.

А иначе, ако за теб е нормално децата да не виждат родителите си, ок  Peace
През деня на работа, вечер с приятели. Семейството някъде там, в нищото, но в никакъв случай приоритет.
И пак те питам, тя като тръгне на работа, мислиш ли, че той ще ѝ позволи да се "разведрява"  Joy

Като чета за тия скапани от работа мъже, направо се чудя как не сме настигнали най-развитите  Mr. Green то работа, то чудо, ама това само във форума го виждам  Laughing

И последно - да разбирам ли, че ако детето е кротко, това изключва необходимостта му да получава внимание, грижи и т.н. от другия му родител?

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 15:16 от Не се сърди, човече

# 125
  • Tам през Атлантическия океан
Споеделям ненията на Iris04  Grinning
когато някой мЪж не се 'усеща'  Whistling просто се говори с него и се поставят 'команди'  Wink

Моя за мн. неща помага за други и идея си няма че ми е трудно или ми идва нанагорно понякога , всичко се натъманява след разговор/и.

Говорете , говорете , трябва да има комуникация а не половинчати неща , намеци , цупене , фръцкане и излизане  Laughing На някои мъже ако не им го кажеш , поговориш/обясниш няма да го видят , кьорави са  Mr. Green 'Командите' вършат работа  Laughing

# 126

Така разбирам аз нещата,за щастие половинката също.Лошо е когато има разминаване във вижданията и идват проблемите

Eто това е правилното , проблемите тръгват от различното мислене на двама души относно това , какво е почивка и как се гради семейство.
Моето дете е напаст голяма ,само мрънка, досадна е думи нямам.мъжо като я гледа час и откача , за това той добре знае , че с нея не да си почиваш.Нямам работа за съжаление , но предпочитам да съм 24 часа на работа от колкото всеки ден с нея.много я обичам , но си мисля , че изперквам да сме заедно всеки ден.сега ходи на ясла , и мога да кажа , че ми се избистри съзнанието , но тази седмица е вкъщи защото е болна , и откачам просто Mr. Green

Тиквичка оправяй се , мъжо ли те заведи , станали му жално вече на гадината

# 127
Причината е,че майката също не си почива вкъщи.И вечерта трябва взаимно да се разведряват,а не мъжът да ходи да забавлява,а жената да продължава да си стои с децата.Да излизат заедно четиримата.Заедно да гледат филм вкъщи.Да сложат децата да спят,а те да си пийнат нещо и да си кажа две хубави думи.Да уговорят някой да гледа децата и да излязат с приятели,на кино и т.н.Да си поканят гости,да отидат на гости.И разбира се излизане по сами.Но не всяка вечер.
Хич не съм съгласна, че майките не си почиват вкъщи, но това е друга тема.
Вариантът с излизането на цялото семейство заедно е най-добрия за мен, но тогава обикновено си почиват всички с изключение на мъжа, защото къде да отидеш с цялото семейство? На бар вечер не става, не е за деца, може на сладкарница или някъде на барче навън лятно време, но това е по-скоро компромис от страна на мъжа. Аз не бих ограничила моя с такива окови, каквито искате да слагате на всички.

# 128
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря на всички   bouquet

От къде да започна ..... наистина нямам против да релаксира. До тук от прочетеното , да знаете ,че аз така съм го научила .... Той знае ,че аз ще се оправя , знае ,че ще се справя с всичко и от там - шапка на тояга ....
Днес , лекарката ме изпращаше на вратата и той я чу като каза ,че  може да започна да правя пристъпи от кашлицата , та да видим ....

Евитa  да той ме заведе ,че и стоя с малката без да нервничи , само ме извика да я нахраня и мълчеше .... Сутринта му казах да спре да се държи като идиот, защото като остарее първи, няма да го погледна и тогава аз ще си хоцкам ,докато той пази тавана да не падне  Blush ...

# 129
  • Пловдив

Хич не съм съгласна, че майките не си почиват вкъщи, но това е друга тема.
Вариантът с излизането на цялото семейство заедно е най-добрия за мен, но тогава обикновено си почиват всички с изключение на мъжа, защото къде да отидеш с цялото семейство? На бар вечер не става, не е за деца, може на сладкарница или някъде на барче навън лятно време, но това е по-скоро компромис от страна на мъжа. Аз не бих ограничила моя с такива окови, каквито искате да слагате на всички.

Щом това за вашата двойка работи е ОК.Въпросът е когато има проблеми.Няма как да се каже нормално,ненормално за нещо в двойката,защото хората са различни.

За оковите-ако ще е като окови да излизаме четиримата,благодаря съм за такова излизане.Моят мъж по барове не ходи и алкохол не пие.Така че не всички разбират разпускането като твоя мъж.Хора всякакви има
Разпуска като ходи на риба.Но избира момента и не ходи всеки ден

# 130
  А, не мисля, че на обикновените мъже идеала им за релакс е да излизат само с жената и дечурлигата или да са вечер домашно пред телевизора. Много го идеализирате това положение, малко като в сапунка. Не съм сигурна че и мен ме кефи, та камо ли за мъж.
 Сигурно е хубаво, но човек има нужда и от малко по... мъжки занимания. Нищо лошо няма в това.

# 131
Николина Какви окови...ама много сте ми интересни значи.тя болна като гъз , две дечурлига на главата й(че може и да ги зарази)той на животоспасяващо кафе отишал.на това ли му викаш окови , едното тъпо съпружеско уважение.абсолютно не подкрепям.да излиза , няма лошо , но точно когато единствения човек на който трябва да разчиташ в живота се фръчце и те остави в"ада" значи изобщо не държи на теб.
....тралала...ама нали беше В богатство и бедност...в Болест и здраве...или на кафенце и бира ooooh!

# 132
  • Burgas, Bulgaria

Eто това е правилното , проблемите тръгват от различното мислене на двама души относно това , какво е почивка и как се гради семейство.

ние сме много различни на някой теми ,  мислех ,че нещата ще се изгладят с времето ,но уви , за някой неща ми е трудно да го разбера , както и той мен ....

# 133

ние сме много различни на някой теми ,  мислех ,че нещата ще се изгладят с времето ,но уви , за някой неща ми е трудно да го разбера , както и той мен ....

И си мислела , че с появата на още едно дете , нещата ще се оправят.много грешно ако си го мислела така

# 134

ние сме много различни на някой теми ,  мислех ,че нещата ще се изгладят с времето ,но уви , за някой неща ми е трудно да го разбера , както и той мен ....

Затова ще си формулираш ясно желанията и изискванията. Много рядко на някоя жена съпругът и е злонамерен и иска да и направи кофти - обикновено си гледат кефа и  се скатават, като са уверени че жената ще се справи и с деца и с всичко  То е прекрасно къщата ти да е оправена, децата наред, а ти да си приказваш с другите мъже в кафенето, обаче не трябва да се допуска на жената да и идва нанагорно.

Общи условия

Активация на акаунт