, от 17часа сме на лекар и да видим какво ще правим, че аз не му давах лекарството, което ни бяха изписали (някакви прахчета, в които има желязо- давах ги само 2 дена), че от тях го запече 2 дена и такъв рев не бях виждала (придружен с пънене и червенеене)
Сори не се сдържах. Мел, отде го извади тоз убавец 
Най-лежерно, какво се има в предвид?

Струват ми се страшно много. Изцяло сме на АМ, правим по 7 хранения, сега вече се опитвам до го огранича още, но трудно се получава

това е най-важното

/ Като, че ли и ма храчка ... поне така си го обяснявам
Някой с подобни симптоми и как се е справил
А сребърната вода от къде да я намеря ? А за цикъла е нормално да е обилен...Миналата година след раждането първия и единствен цикъл си ми беше обилен ама моя и по принцип не е слабичък...сега се надявам да се промени нали уж след раждането се изменял цикъла към по-добро 

Вече сме си в къщи и с ужасно мъчителни колики и истеричен рев
Някои да даде съвет за повечко кърма и нещо за колики (освен инфакол пия и един чай с много билки пия)
Не знам вие как сте били ама аз не знам къде се намирам добре че е свеки да помага и поема детето за приспиване че не знам иначе .

Абе уж не съм от амбициозните майки, ама да му дам един начален тласък на детиту
Само дет никикой не ме отразява, ама да си помрънкам. И аз няма кво да правя (има де, ама..) и досаждам
Препоръчани теми