My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  202uu
много готино...жалко, че е на англ., но пък ще се ползва и за пораснали англоговорящи newsm47

# 466
А, нищо, че е на английски - той Санта няма как да знае български, нали е в Лапландия.  Mr. Green
На малкия му превеждах - пак му беше интересно!
Като се появи снимката му в книгата на дядо Коледа и направо остана като гръмнат.  Laughing
И нали има един момент във видеото, дето елфите гледат през бинокъл детето слушало ли е, и му казах на моя син - "А, виждаш ли как джуджетата те наблюдават с камера дали слушаш и дали си подреждаш стаята!" и днес си подреди всички играчки. Друго дете направо!  Laughing

# 467
  • Някъде там...
Гледам, че в сайта на Габко се е появила секция за доставки от Германия.  Rolling Eyes Очаква се скоро да започнат да доставят и оттам явно.  Peace

# 468
  • София
Ако искате писмо от Дядото има и на български. Цената е 2,40 и вие си го принтирате, но определено е много впечатляващо http://www.kolednopismo.bg/

# 469
  • София
Гледам, че в сайта на Габко се е появила секция за доставки от Германия.  Rolling Eyes Очаква се скоро да започнат да доставят и оттам явно.  Peace
Ех защо не бяха почнали месец по-рано...

# 470
  • София
Привет!Ако някой мисли да поръчва тези дни, може да се комбинираме/от София съм/.За първи път ще ми е и ще се радвам някои да помогне. Hug

# 471
Жасмин и maminko, благодаря че споделихте.   bouquet
В комбинация с времето на вън вече съм готова за Коледа!  santa2 Nature Snowman   Gift

# 472
Момичета, искам да ви кажа, че този превозвач започва доставки и от Германия:
http://www.gabco.org/vhod.php

За по-малки доставки е добре, защото цената е 4 лв. на кг. За по големите поръчки предполагам с директна доставка от сайта ще излиза по-изгодно.

# 473
  • София
Да ви се оплача, че моята поръчка от 27.11 все още даже не е и обработена.  ooooh! Какъв късмет имам не знам ... кога ли ще се натуткат.  Confused

Относно кода за безплатна доставка през 2013г. - важи само за доставки в Германия. Peace

А Габко - 4 лв/кг .... определено не смятам, че ще им потръгне много с тази цена.  ooooh!

# 474
Да ви се оплача, че моята поръчка от 27.11 все още даже не е и обработена.  ooooh! Какъв късмет имам не знам ... кога ли ще се натуткат.  Confused

И аз съм така. Ще си чакаме заедно. Пиши когато я пуснат твоята.Simple Smile

# 475
  • София

И аз съм така. Ще си чакаме заедно. Пиши когато я пуснат твоята.Simple Smile

Ще пиша, дано да е скоро.  Peace Аз се притеснявам, защото съм поръчала едно Лего за дъщеря ми. Когато го поръчах беше налично, на следващия ден излизаше съобщение, че не е налично вече, после съобщението се промени и пишеше, че ще може да се поръчва от 04.12.  Crazy Даже си мислех, че сигурно тази дата чакат, за да ми изпратят поръчката, но ето днес вече пише, че въпросното Лего ще може да се поръча чак от 20.01.  ooooh! Дано да ми го пратят, че не знам какво ще правя иначе.... Confused

# 476
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
http://www.mytoys.de/laHobba-laHobba-Kinder-Skijacke/laHobba/KID … p.br01.76/2311526
Привет, момичета!
В търсене съм на ски панталоните, които пасваха на това яке - Lahobba. Миналата година моя приятелка купи само якето, поради липса на подходящ размер от панталона. Нуждае се от размер 128.
Моля, ако някой има излишен, да ми пише!

# 477

А Габко - 4 лв/кг .... определено не смятам, че ще им потръгне много с тази цена.  ooooh!

Защо? Вярно цената е далече от 2,2 лв от UK, но определено си е пробив. Няма легален друг превозвач от Германия. Те са утвърдено име, знам й дефектите и ефектите и определено ще ги ползвам. Има немски амазон с нелоши неща там, често значително по-евтини от UK. Дори от тойса за дребни неща биха били ефективни, ако няма общи поръчки.

Аз пък смятам, че ще си имат доста клиенти.

# 478
и аз влизам точно за габко да ви кажа, ако не бяхте знаели Simple Smile
о - да - аз определено смятам, че дори и за 4лв си е супер!!!:)

# 479
Момичета, много извън темата, но децата ужасно много се радват, да споделя - от темата за писмо от дядо Коледа - това онлайн писмо: http://www.portablenorthpole.com/home
Безплатно е, натискате вдясно GET STARTED и само попълвате името на детето, възрастта, снимка, какво дете е, какво е било помолено да прави през годината и какъв подарък иска и става невероятно писмо!

Благодаря за идея, възползвах се  Hug!

Дъщеря ми поръча тази кукла http://www.mytoys.de/BAYER-Puppe-Designer-Girl-R%C3%BCschenkleid … .12.02.21/2477525 и е убедена, че джуджета ще я направят  Laughing.

Куклата на живо изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт