My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 631
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
ЧЕСТИТА 2013!

Отчитам като несполучлива покупката на това домино. Играта е хубава, но определено е за по-големи деца от дъщеря ми.

# 736
  • ВАРНА
Момичета - връщах едни артикули в Тойса,подмениха ми ги,обаче още не са върнали  пощенските разходи ( към 7-8евро) към Пейпал акаунта ми  newsm78 Автоматично ли ще стане или да ги подсещам?

# 737
  • Русе
Честита нова година, момичета. Все така успешни покупки ви желая.

И да започнем с една оферта от Комсед: http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 738
# 739
  • София
Днес специално ходих в магазините на Комсед в Сити центъра и в този на Каблешков. И в двата трескаво се махат стари етикети от кутиите с играчки, а се слагат едни бели листчета с цени на самия рафт под играчките. На едно Лего, което бях набелязала за РД на синчето са сменили цената - 170 лв е сега, а преди НГ беше 145 редовна цена. Какво е положението при другите не съм се заглеждала, понеже повече играе с Плеймобил. На тях цените още не бяха махнати от кутиите, но предполагам ще се погрижат... В магазина на Каблешков една от служителките обясняваше на клиенти, че намалението май няма да е на всичко, поне не при бебешките артикули. Българска му работа!

# 740
  • София
И миналата година беше така, но има неща, които си заслужават  Peace

# 741
  • София
  Мерси за новините за комсед, чудя се дали и на КК отново ще има намалени неща, тъй като ми трябват пантофки за каките.
  Вчера се наложи да обикалям хиполенд за допълващ подарък за едно момиченце и след над половин час обикаляне едвам успях да вземе нащо. Незнам но всичко ми се струваше ужасно.
  Съответно реших, тъй като ще се налага отново да ходим на РД да взема предварително няколко неща от майтойса и да съм подготвена.
  Вече си набелязах някои неща, но да попитам някой може ли да ме насочи има ли албумчета и стикери в майтойса? Както и тефтерчета с ключалки или нещо подобно, защото това са поръчките на едната кака...
  Много се радвам, че споделяте интересни игри и попадения, определено е от полза  Simple Smile

# 742
# 743
защо не вземете да качите в някакъв албум нещата за продаване Simple Smile моята малка девойка е рожденичка скоро и нямам време за поръчка, но може да си харесам нещо от някой
ама хайде в нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696150.new#new

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 08:38 от mini_79

Общи условия

Активация на акаунт