My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Добре де, позволих си да я проверя и аз - на 18-ти е пристигнала в Гюнцбург и на 20-ти в бг, което е супер и звучи логично - дошла е за 3 дена и е отразена в сайта.
А моята от 13-ти е в Гюнцбург и още не се появява в бг  Sad
Нещо ДХЛ се излагат с организацията май...
(обърнахме темата на спам за ДХЛ, ама...предколедни вълнения...)

Аз да обясня за моята, защо според мен толкова бързо е дошла. Направих поръчката на 27-ми ноември, но до 12-ти декември още не беше получена от DHL de. Обадих се в Mytoys и проведох няколко разговора. Човека, който отговаря за проблемни пратки ми обясни, че явно моята пратка се е загубила и ще пуснат нова. И понеже аз бях много настоятелна, той ми обеща, че ще е тук до Коледа. Явно са я пуснали по-бърза поръчка.

# 691
  • София (Възраждане)
Някой получи ли си вече пакетчето на живо? Hug

# 692
  • София
и при мен случая е подобен, това е втора поръчка, първата тръгна и се върна незнайно защо при тях...само дето мен ме накараха да пусна нова, не ми пратиха те нещата, някои бяха изчезнали и момичетата отпаднаха, включиха се други...но като цяло също е проблемна пратка с много комуникации с тях и с уверение че ще дойде преди Коледа..може би наистина има значение, знам ли...

п.п. аз още чакам, но днес съм убедена че им е лудница и дори и в 19ч да дойде няма да се учудя...звъннах току що, увериха ме, че днес ще доставят  Peace

# 693
Момичета, нещо не мога да се ориентирам с немския (хем съм го учила). Някой да има представа как да потърся тези колички за 1-2-3 годишни деца, върху които се сяда и се бутат с крака? Много ви благодаря предварително.

# 694
Момичета, нещо не мога да се ориентирам с немския (хем съм го учила). Някой да има представа как да потърся тези колички за 1-2-3 годишни деца, върху които се сяда и се бутат с крака? Много ви благодаря предварително.
С моя немски успях да намеря тези: http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=Rutscherauto&productsPerPage=40. Вероятно има и още...

# 695

Най-доброто е Bobby car: http://www.mytoys.de/BOBBY-CAR-BIG-New-Bobby-Car-mit-Flüste … 097?query=1468097
(ако не ти се отваря линкът, потърси: 1468097)

Препоръчвам я най-горещо! Имахме такава, , купих я, като малкият беше на 1 г., а като я надрастнахме на 4 г., му взех Супер Боби-кар (по-голяма) и още си я кара (на 5,5 г. е моят син)

Най-успешните ни покупки са това - 4 години ежедневно каране.  Peace

# 696
Момичета, моята пратка е отразена вчера следобяд като пристигнала в Бг, но са напилали следното: "Пратката е задържана за допълнителна обработка"

# 697
Marini, Жасмин, много ви благодаря  Simple Smile

# 698
  • София
Имам молба - някой има ли впечатление от ученическите раници на тази фирма - моля за мнение  Praynig
http://www.mytoys.de/toitowear-Schulrucksack-Set-3-tlg-Boy/Schul … auf.03.03/2326210

# 699
  • София
Влизам само да кажа....Иве, мнооого те обичам  Nature Snowman newsm51 newsm51 newsm51 Nature Snowman

# 700
Кой прави общи поръчки моля на лични да ми пише Praynig

# 701
Влизам само да кажа....Иве, мнооого те обичам  Nature Snowman newsm51 newsm51 newsm51 Nature Snowman

Хахаххахах

И ние много я обичаме   bouquet

# 702
Кой прави общи поръчки моля на лични да ми пише Praynig

И на мен ако може  Praynig

# 703
искам да попитам , да ли някои е поръчвал по големи покупки като детски кухни,защото на мен ми  пише че такава покупка не може да бъде доставена до България или поне аз така разбрах

# 704
  • Бургас
Честито Рождество Христово! Много здраве и късмет ви желая. Честито и на всички именници!
Аз поръчах кухня и ми я доставиха, но вчера се опитах да поръчам това:
http://www.mytoys.de/Roba-Standtafel-mit-Hocker/Tafeln/Lernen-Ex … a02.09.06/2489845
и ми изписа, че габаритите му надхвърлят допустимото за доставки в чужбина, или нещо такова newsm78.
Много съм отчаяна, какво ще купя сега от името на бабите и дядовците  Cry. Ще трябва да изчакам нещо друго да измисля пък или някоя по-подходяща промоция.

Общи условия

Активация на акаунт