My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хм, вижте какво се получава при мен:
Минах през офис на ДХЛ около 17.00 часа, каката там ме чекна по име, нямаше нищо за мен. Въпреки че си носих шипинг номера не ми го поиска.
Обаче сега по съвет на Джиджи  Hug Hug ровнах в търсене по референция на изпращача и ..пратката приета в София.. и то в 15 часа. Въх, дано да е вярно Party

И аз проверявах днес няколко пъти през деня, но според мен късно са вкарали информацията, а девойките, които отговарят на телефона правят точно, каквото и ние...цъкат в сайта на Дойче пост и каквото виждате вие, това виждат и ви казват и те...

# 676
  • София (Възраждане)
Ихаа, значи утре ще сме като слънчицето от аватара на Джиджибиджи Hug Hug

# 677
Нещо не се справям в бг сайта.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 01:24 от hot tea

# 678
Е, не е честно  Crossing Arms  моята поръчка, тръгнала в сряда още не е отразена в бг сайта  Sad (това с търсене по референция на изпращача го знам още от Ларедут и така си ги проверявам винаги поръчките) а вашите от по-късни дати вече са в Бг  Confused странна работа  newsm78 нарочно пуснах малка поръчка само с коледните играчки на децата (общо 8 артикула), от сайта я обработиха за точно 20 часа и бях абсолютно сигурна ,че ще е тук тази седмица, а сега ... Лошото е, че големият ще си е другата седмица вкъщи и ако ги донесат тогава нещата мъжа ми се шегува, че детето  "вече със сигурност ще разбере дядо Коледа откъде пазарува"  Rolling Eyes

Ох, може ли да проверите моята. Нещо не се справям в бг сайта. Ето номера: 315544254716

В Бг е вече  Peace

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 00:30 от kristalka

# 679
  • София
kristalka, поръчките, които аз чакам са пуснати на 3.12 и на 10.12 /или 11.12., не помня вече/. Също не са големи, дори първата очаквах да пристигне началото на тази седмица, не последния възможен ден. първата обработваха много време, дори тракинг получих първо за по късната и на следващия ден получих тракинг за тази от 3.12.
Поръчката от 11.12 изобщо не се надявах да дойде преди Коледа, мислех че или между празниците или след НГ ще стигне до мен, но ме изненадаха приятно Simple Smile
Дано и твоята да се появи ненадейно в сайта им и утре да те изненада куриера все пак Wink

# 680

bouquet Аз съм забравила да избера България и сигурно за това не ми я показа, но сега я видях.

# 681
Аз в нашия ДХЛ нищичко не намирам, а в ДЕ си стои Грюнцбург.
Май няма да ме огрее за тази година...

# 682
  • София
Ох, може ли да проверите моята. Нещо не се справям в бг сайта. Ето номера: 315544254716

В Бг е вече  Peace
Добре де, позволих си да я проверя и аз - на 18-ти е пристигнала в Гюнцбург и на 20-ти в бг, което е супер и звучи логично - дошла е за 3 дена и е отразена в сайта.
А моята от 13-ти е в Гюнцбург и още не се появява в бг  Sad
Нещо ДХЛ се излагат с организацията май...
(обърнахме темата на спам за ДХЛ, ама...предколедни вълнения...)

# 683
Дано и твоята да се появи ненадейно в сайта им и утре да те изненада куриера все пак Wink
Дано,дано  Praynig ама надали  Sad  Обикновено пътуват макс. 1 седмица, а сега ... но като поръчах в последния момент е така. Добре,че имам подаръци за всички близки дечица, а моите ще ги мисля какво да ги правя  Confused  Само се чудя ако днес или утре сутрин се появи в Бг (аз съм от Бургас) дали ще са в офиса на летището или пък някъде другаде в Сф ги разтоварват, или пък директно ще ги пратят за Бс. Ако останат в Сф мога да помоля да ми ги вземат и ще ми ги донесат, но ако ги пращат веднага към различните градове не знам какво да правя  newsm78

Добре де, позволих си да я проверя и аз - на 18-ти е пристигнала в Гюнцбург и на 20-ти в бг, което е супер и звучи логично - дошла е за 3 дена и е отразена в сайта.
А моята от 13-ти е в Гюнцбург и още не се появява в бг  Sad
И аз точно това се чудя, как поръчки от доста по-късни дати са тук, а моята още я няма   #Cussing out Често получавам неща с ДЧЛ и винаги са били точни, но сега не знам какво стана

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 09:02 от kristalka

# 684
 bouquet Аз съм забравила да избера България и сигурно за това не ми я показа, но сега я видях.

Къде да избереш България? Не я ли проследяваш от профила си в Майтойс?

Ето я моята пратка: 315544148527
стои си в Германия като статус, или аз бъркам?

# 685

Само докато излезе от Германия, после вземаш номера на пратката и с него в бг сайта на ДЧЛ при "проследяване по референция на изпращача" следиш кога ще влезе в Бг

# 686
  • Варна

Ето я моята пратка: 315544148527
стои си в Германия като статус, или аз бъркам?

Не е отразена в сайта на ДЧЛ.БГ, но е излязла от Германия още на 12-ти късно вечерта. Тук можеш да проверяваш периодично, но за всеки случай се обади и на ДЧЛ.БГ да не те забравят, някой беше пуснал номер 0700 17 700.

# 687
  • ВАРНА

А моята от 13-ти е в Гюнцбург и още не се появява в бг  Sad
Нещо ДХЛ се излагат с организацията май...
(обърнахме темата на спам за ДХЛ, ама...предколедни вълнения...)

И аз страшно се ядосвам,поръчката от 4.12 е направена,на 14-ти е в Експорт-центъра и още никаква я няма в БГ,едната мацка в ДХЛ ми казва че пътува,другата ми казва че си стои още в Германия  newsm78 Да не говорим,че с предишни пратки ми се е случвало да звъня да питам за пратка и те да ми обясняват,че я няма още в БГ,а на следващия ден да ми я носят на адрес  Rolling Eyes Ама сега.... ooooh!

# 688
Мерси много, момичета!  Hug

Според мен, пратките са тук, но не са обработени.

# 689
  • София
Мерси много, момичета!  Hug

Според мен, пратките са тук, но не са обработени.

И според мен е точно така....

Аз за тази поръчка доста си пописах с тойса и няколко пъти ме увериха, че ще е тук за Коледа...
За друга преди нея, която закъсняваше, като им писах отговора им беше, че сигурно е в БГ, но не е обработена от куриерите и че скоро ще дойде...точно така стана, след 2 дни беше при мен, явно тук се бавят, по новите пратки са по опред и са обработени преди по старите...Но дано все пак просто да не са отразени и днес да има приятни изненади   Hug

Общи условия

Активация на акаунт