За задния двор и придобивките

• 35 515
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Изобщо не е вярно, Андариел.
Аз има лична статистика, поради простата причина, че имам огромен кръг от познанства по света и у нас, което ми дава лични впечатления.

Отделно брачната халка не винаги е върхът на житейската победа, при всички положения ужасно много лични селски моми без никакво колебание си бият камшика от село, ужасени от перспективата да се окопаят с брачна халка с някой друг личен селски ерген и да прекарат живота си в копане на нивата и да разполагат вместо с десет, с хиляда кокошки. примерно.

# 616
  • София
Много ти се ще да съм без опит и съответно, без авторитет, но това повече говори за теб, отколкото за мен! Ти дори една хипотеза от няколко логично свързани изречения не можеш да построиш, затова се опитваш да дискредитираш мен, което е обяснимо де, като човек не може да съгради, гледа да разруши! И астрономите не са Марс, но знаят доста за него. Не е нужно само да се ходи на работа, трябва и акъл, наблюдения и аналитично мислене!

# 617

Жалко, че нямаме данни от статистиката какви жени стават държанки, включително какъв е произходът йм, и спорът ни щеше да се разреши много лесно.

Всякакъв им е произходът. И какво имате предвид с държанки? Това придава някакъв статус, а обикновено не става въпрос за такъв, а за обикновено сноване из един обществен кръг на по-имотни от средното люде.
 Познавам няколко такива момичета, общо взето не остават без мъж, които е готов да харчи за тях за известно време. Една от тях роди и дете, с което си гарантира някакви по-дълготрайни приходи във вид на частно училище за детето, апартамент на негово име и трицифрена издръжка. Бащата не го е виждала от три години, понеже сега той има нова звезда, бивша барманка от Добрич, визуално по-ново издание на предишната.  Обикновено такива жени  имат с парите на мъжа или козметичен салон от пет квадрата, или бутик, или брокерска къща, или нещо подобно, държат по една две продавачки и прекарват времето си в нещо, което на някого може да се стори приятно охолно безделие и шопинг, а за друг да е истинска и неподправена досада.
   Излишно е да спрягате принцеси, аристократи и потекло, нещата са много прости, каквито са били открай време, и ще бъдат докато свят светува.
 Това далеч не са най-красивите жени, просто са най-мотивираните.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 16:13 от Iris04

# 618
  • София
Андариел, аз няма никакви съмнения, че разбираш.
Просто понякога обичаш да спориш, как да кажа- за спорта Simple Smile

# 619
  • София
Ирис, защо да са най-мотивираните? Нима това е критерият за успешност? Има толкова много жени, които се мотивират за различни постижения, но те не се забелязват от широката публика, защото не влизат в клюкарските издания и не са бляскави и миришещи на пари и секс - все неща, които са особено атрактивни.

# 620
Диалогът ви е тежък за четене за околните.
И скучен също.

# 621
Няма статистика, Анди..
Въпрос на умело капитализиране на ум+красота..Wink

Жената от града, с образование и класност - много по-лесно ще стане предпочитана пред тази от Сусурлево.

Класата не идва от месторождението..Wink

# 622
  • София
Благодаря за оценката, вилико, но аз не помня да съм те насилвала да четеш.
Текат номинации, включи ме към досадните и скучните.

# 623
 Какъв ви е спорът всъщност, дали богатите мъже избират да спонсорират класни дами с множество природни и образователни дадености ли?
 Ми не. Единственото, което ги отличава от хубавите момичета, които обядват в мензата на университета, вместо да идат с някой паричко на обяд в Боровец е именно че са силно мотивирани да капитализират външността си докато я имат, влизат в един обществен кръг, където момичетата се въртят между определени мъже - у нас броя им не е нито неограничен, нито неизвестен и се реализират там по начина, който описах по-горе - получаване на движимо и недвижимо имущество, протекция за работа в медия, бутиче, агенцийка за недвижими имоти и прочие.
 Класата е само ако ги гледаш с гладни очи. Тъй че по добре не повтаряйте толкова често тая дума в контекста на тая тема.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 17:23 от Iris04

# 624
Няма статистика, Анди..
Въпрос на умело капитализиране на ум+красота..Wink

Жената от града, с образование и класност - много по-лесно ще стане предпочитана пред тази от Сусурлево.

Класата не идва от месторождението..Wink

Средата определя в огромна степен Пенка.

Благодаря за оценката, вилико, но аз не помня да съм те насилвала да четеш.
Текат номинации, включи ме към досадните и скучните.

Ема аз не ви чета - тъпо ми е, вече казах  Peace

# 625
  • София
Ами на нас ни е интересно.
Извинителна бележка ли да ти напиша по този повод, че не разбрах?
Не, заради друго, ама аз не влизам в хилядите теми, които не са ми интересни, само, за да ги уведомя колко са ми скучни.

# 626
След толкова оспорвана дискусия, редно е най-активните писателки да кажат те дадоха ли си "задният двор" за "придобивки"  Laughing , в процес на даване ли са или съвсем се отказват да дават "задният си двор" за някакви си придобивки  Laughing

Какво сте почнали да говорите за Пепеляшка, Английската кралица и персийските принцеси  newsm78
Тази тема не е - "Родихте ли се аристократки?"  Joy Joy

Хайде сега, ваш ред е, дадохте, не дадохте или работите по въпроса да дадете "задният двор" версус "придобивки" - това е къде-къде по-интересно, личен пример един вид  Wink

# 627
   Това е несериозно Grinning
    Никой не се самоопределя като дал си под наем нито задния, нито предния двор.

А аристократките и принцесите не знам как ги намесихте, изобщо нямат нищо общо с темата.

# 628
Ми то и аз попитах, ама все още всичко ми изглежда като в приказката "абе аз симит не съм ял, ама бате ходи в града и срещнал един, чийто приятел бил ял и казва, че е много вкусен". Ще ми е интересно да прочета рецепти, разказани от първо лице единствено число. И да, вярвам, че има и такива, които споделят двора, градината и какво Господ дал със законната небогата половинка, за удоволствие, както има и докопали по-заможен екземпляр без ипотека на "двора". Помага ли експлоатацията на двора за забогатяване обаче, ей, не можах да разбера, ама това е сигурно защото не ми достига ум. И по какво се разпознават търсачите на бартер "двор" за "фасада" тоже.

# 629
  • Kопенхаген
Отдавна се избяга от интимната мисъл на авторката, а именно, ако една жена е дашна анално, то тя ще бъде ли по финансово облагодетелствана от своята посестрима, която използва други отвори  Grinning

На няколко пъти се опитвам да се включа, ама няма за какво да се хвана  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт