За задния двор и придобивките

• 35 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
А я да питам аз съответно, че сега ми е паднало да чуя мъжко мнение: eksipnos, какво е усещането при френска с презерватив? Усеща ли се нещо въобще? Много ми е странно просто, някак френската предполага непосредствен контакт.  Thinking
Ми не е кат на голо де..Ма то угодия нЕма Joy Joy

# 691
Свирка с презерватив е гадно. Презервативите миришат на талк.

# 692
  • Пловдив
Ооооо, изоставаш. Има специални презервативи, с мирис, с вкус....

# 693
Не разбрах защо с презерватив, а не без, ако говорим за постоянния партньор?

# 694
И други така казват и настояват да махам презерватива,което винаги мноо ме учудвало,но явно жените ще си останат загадка за мен Embarassed

п.п.Постоянните партньори са друга бира.

# 695
  • Пловдив
Не разбрах защо с презерватив, а не без, ако говорим за постоянния партньор?
Говорим по принцип и за навиците на  Експинос.

# 696

A, има сега едни, които нямат талк, не миришат на нищо. На Дюрекс са  Mr. Green

# 697
Експинос, сложи си презерватив на пръста, лапни го и се опитай да си вкараш пръста колкото можеш по-навътре в устата. Сподели после дали ти харесва усещането.

За случайните партньори и френската - не знам. Има болести, които се предават и при орална любов така че презерватива е необходимо зло.
Научи постоянната ти партньорка как да свири и не давай на чужди.  Simple Smile

# 698
 newsm78
Защо ако не е постоянен - с презерватив?

# 699
Експинос, сложи си презерватив на пръста, лапни го и се опитай да си вкараш пръста колкото можеш по-навътре в устата. Сподели после дали ти харесва усещането.

За случайните партньори и френската - не знам. Има болести, които се предават и при орална любов така че презерватива е необходимо зло.
Научи постоянната ти партньорка как да свири и не давай на чужди.  Simple Smile
А от къф зор да го правя?Все пак...не съм аз тоя дето"лапа"и това как точно миришат презервативите и какъв вкус имат,не е мой проблем. Laughing

# 700
  • Бургас
Може да се пипне СПИН, Вили, все пак се предполага, че като не е постоянен партньор и не го и познаваш достатъчно - съответно може да има изненади след това.  Confused

# 701
А от къф зор да го правя?Все пак...не съм аз тоя дето"лапа"и това как точно миришат презервативите и какъв вкус имат,не е мой проблем. Laughing
за да видиш какво е  Twisted Evil и да разбереш защо се дърпат жените.

# 702
Хаха...Слабо ме вълнува,какъв вкус имат презервативите.Аз гол не си го давам.Която иска да му се радва,си знае реда..На сила никоя не карам.. Laughing

# 703
Хаха...Слабо ме вълнува,какъв вкус имат презервативите.Аз гол не си го давам.Която иска да му се радва,си знае реда..На сила никоя не карам.. Laughing
Въпрос на навик, нали Екси.  Peace

# 704
Може да се пипне СПИН, Вили, все пак се предполага, че като не е постоянен партньор и не го и познаваш достатъчно - съответно може да има изненади след това.  Confused

newsm78 Е, то ако има спин – въобще редно ли е да правиш каквото и да е с него – целувки дори – ако има автичка или развален зъб с кървете...Какви ги пишете?

А господина със свирката с презерватив – сякаш благоволява да му го пипнат и цункат и направо ми се драйфа от думите му /дано се прави на интересен само из темата...

Общи условия

Активация на акаунт