За задния двор и придобивките

• 35 453
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За манипулациите или проституцията говорим?

# 46
  • Най-сетне у дома
Не, никога. Цената за този стил на живот е ужасно висока, не си струва да я платиш. Златките съвсем не са такива плакатни образи, за каквито популярно ги смятаме. Това е живот на драматична несигурност, в която целият ти живот зависи от това кой е хот този сезон и моментното състояние /настроение на спонсора. Придобивките са временни и се връщат в момента на приключване на отношенията, поне в голямата си част. Повечето от тези жени носят у себе си смазващо чувство за безпомощност и не познават друг начин да минат през живота, освен да са в обръщение докато са млади (после не е ясно, но често не е добър развоят). Не познават друг начин, защото никой не им го е показал. Типажът е архетипален, както някой спомена, наистина го има от незапомнени времена, но в момента в България се е нароил в нездрави размери.

Имах такава приятелка, хванах я в края на кариерата й. Накрая върна много нещо на много хора, сега е успешна почти публична личност, занимава се с, най-общо казано, интелектуален труд. Беше много болезнен преходът й, но поне го направи без да изяде много бой. Не беше много.  

# 47
Много ме дразнят всички мацки в темата,които се правят,че не разбират за какво аджеба иде реч!
Едни разбраха с половин дума, други не ,,могат,, да вдянат. Пък в една страна живеем и то малка.
Не е да кажеш да не виждаме пред очите си всеки ден 70% от женското съсловие 20-30 годишни.

# 48
Това наистина е тотална несигурност и най-лошото е, че такива жени много се сдухват с увеличаването на годините им. На пазара излизат все по-млади и по-млади от теб, а теб ако те зарежат, особено ако не си вече първа младост, алтернативите ти са  Sick.  Да не говорим, че един интелигентен и некомплексиран мъж с такива не би се занимавал, е, може някой път подпийнал за еднократно ползване.

# 49
  • София
Много ме дразнят всички мацки в темата,които се правят,че не разбират за какво аджеба иде реч!
Едни разбраха с половин дума, други не ,,могат,, да вдянат. Пък в една страна живеем и то малка.
Не е да кажеш да не виждаме пред очите си всеки ден 70% от женското съсловие 20-30 годишни.
Аз разбрах от първо четене. После започнаха интерпретации разни.
Та, кой клати феса и кой гони интереса?
Ходя до мола, не шофирам( не съм сигурна в себе си, иначе бих имала хубава кола), понякога влача торбите( не рядко). И?
Гъзове много, истинските "градинари" малко. Какво правим?
Да живее еманципацията- това правим.

# 50

Брей, егати и процента умни че и сексуални 20 годишни изкара! Аз такива не съм срещала още. Край мен все прости, загубени, консервативни и асексуални мацки лепящи се на мухльовци дето и букет цветя не могат да им купят, та не коли. После същите тези се омъжват за някой такъв, нараждат му дечица, превръщат се бързо в лелки и дружно оплюват всяка дръзнала да има по-добър живот с по-добри мъже.
Форумът е показателен за този процент.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 07:25 от Lizet33

# 51
На мен ми се е искало да съм така. Животът е твърде кратък. Когато станеш на 60 никой няма да ти даде медал ако си бил принципен. И сексът до откат, и пазарувките правят живота лек. Какво пък.

Жалко, че не мога, не съм можела и няма да мога да съм така.

Не завиждам, просто младостта ми си отива Laughing

Kasidy, бе не знам доколко сериозно си го написала това, ама в сряда сутрин 7.30 h... ме порази.

# 52

Не мисли, че не съм разбрала..
Просто ме дразни лепването на етикети - ако изглежда еди-как си, значи е такава..
Справка - темата за посрещането и външният вид..

Иначе - винаги е имало такива жени. И ще има..
Все по-често срещаме този вид и в мъжки вариант..което също го има от векове..Wink

# 53
  • Пловдив
Ок, всички с тия скъпите коли са топ банкерки, Хампарцумян ряпа да яде.

# 54
Да не говорим, че един интелигентен и некомплексиран мъж с такива не би се занимавал, е, може някой път подпийнал за еднократно ползване.
Тук грешиш. Нагонът няма нищо общо с интелекта. Да не мислиш, че само общите работници и градинарите оправят задни дворове Mr. Green

# 55
Цитат
Нагонът няма нищо общо с интелекта.
Как да няма?? Нагон има у всеки, но не към всеки ...в зависимост от интелекта и разни други фройдистки фактори.

# 56
Според мен един СС мъж с достатъчно финанси няма нищо против да си поддържа една такава жена за която говорим.Не е въпрос на интелект,а на удобство.Финансите са придружени (обикновено) с много стрес и имайки приятелка на повикване е удобно.А и тя знае играта, и освен пари друго не иска.То това си е платен любов,но с по-добър имидж.

# 57
  • София
Винаги е имало такива жени и съответните им спонсори. На мен малко ми е жал, защото често спонсорът е доста гнусен на външен вид, а жените живеят в една непрекъсната несигурност- пазарът на женска плът е в разцвета си, не е срамно да си "държанка" и всеки сезон излизат нови, по-млади модели.

Повече ме притеснява това: "все по-често от устата на мъже в обкръжението си чувам коментари от рода на  Ако  се бях родил жена нямаше да си го вадя от задния двор и щях да съм номер едно". Колко жалко за нашите мъже  Tired.

# 58
Понякога ми се иска да съм такава жена, но то не е за всеки.
 и на 40 научаваш, че както търпиш своя си мъж за без пари, така (предполагаемо) си можела да изтърпиш и други мъже, пък и да намажеш нещо. Но наистина едно време не беше модерно.

# 59
Понякога ми се иска да съм такава жена, но то не е за всеки.
 и на 40 научаваш, че както търпиш своя си мъж за без пари, така (предполагаемо) си можела да изтърпиш и други мъже, пък и да намажеш нещо. Но наистина едно време не беше модерно.
Идеално няма. По който и път да си тръгнала все ще срещнеш неприятности, само че от различно естество.

Общи условия

Активация на акаунт