За задния двор и придобивките

• 35 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Всичко зависи от жената. Всички са склонни да се качат в Мерцедес, но само някои са собственици на такъв. Проблемът е, че мъжете не са глупаци, особено мъжете, които имат пари. Всеки ще й даде да си поиграе на Виж Каква Кола Имам, но много малко наистина ще я направят горд собственик. А що се отнася до моя личен задник и придобивките- да, задникът ми играе съществена роля, но без мозък щях да бъда само един гол задник.

# 106
  • София
Bingo!

# 107
  • Бургас
Yulichka, те бентлитата не са на тяхно име  Wink

Аз затова наблегнах на "нейно име", защото това вече е постижение (дори и да не е Бенлти, айде едно просто БМВ тройка дори) - Chanel ме е изпреварила. Изобщо не е толкова просто колкото изглежда и красивата главица и хубав и дашен задник далеч не са гаранция, в главицата трябва да има набор от качества, следствие на много неща.  Wink

# 108
  • София
Охо, като гледам темата все повече се доближава до разсъжденията тип "няма начин да го е сгащила тоя с парите, и да не е хитра". Също и "щом съм го хнанала, значи съм хитра".  Laughing

# 109
Все си мисля че за мъжете спонсори при избор на етикетка е по-удачна комбинацията мощен заден карбуратор и не толкова мощен акъл.

Там където се е получила дълготрайна връзка, все е имало любов в малък или голям процент.

# 110
Ох......   Joy   стига с теЗ Мерцедеси.....'сичкото Циган в Бг сА вози наа  Мерцдес.....   Mr. Green
Виж, Бугати, някое Ламборгини ....друга класа.

Шантал, що така лично и гневно?    Laughing

# 111
Всичко зависи от жената. Всички са склонни да се качат в Мерцедес, но само някои са собственици на такъв. Проблемът е, че мъжете не са глупаци, особено мъжете, които имат пари. Всеки ще й даде да си поиграе на Виж Каква Кола Имам, но много малко наистина ще я направят горд собственик. А що се отнася до моя личен задник и придобивките- да, задникът ми играе съществена роля, но без мозък щях да бъда само един гол задник.

Абсолютно!

Там където се е получила дълготрайна връзка, все е имало любов в малък или голям процент.

Именно де..как ги определихте от пръв поглед коя каква е?

# 112
  • София
Все пак трябва да се прави разлика между умна и хитра.
Една умна жена ще бъде обезпечена, а една хитруша ще се надува като пуйка, заради едно парфюмче и една рокля от МОЛ-а и няколко месеца разходка в чужда кола.

# 113
Така е - затова едната е временно, а другата - дълготрайно..Wink

# 114
Леле, Мерцедес и български МОЛ Joy Joy Joy  Много евтини нашите к***и, верно  Joy Joy Joy

# 115
  • София
При нашенския нисък стандарт, и това е постижение!

# 116
  • Най-сетне у дома
Леле, Мерцедес и български МОЛ Joy Joy Joy  Много евтини нашите к***и, верно  Joy Joy Joy

Що, бе, caffeine, белгийските молове са по-евтини от българските, честно! Сега, български, други, няма значение, нали е МОЛ  Wink  Laughing

# 117
Темата е нелепа, особено  частта в заглавието за "задния двор" . Tired
Просто от време на време на някоя тук и писва от безпаричието и това, че само гледа витрините в мола без да може да си купи нищо над 50 лева на разпродажба, следователно пуска подобни теми за самоуспокоение, където всички дружно започват саркастично да съжаляват горките момичета в лъскави дрехи и возила и правят свободни съчинение за живота им.... Simple Smile
Така предполагам по-лесно се преживява 550 левовата заплата на мъжа и безплатното слугуване ала  Мадам тиква от Бургас в съседната тема.
Но, разбира се, всеки има право на  самоуспокоение, щом това ще му прави живота по-лесен Peace

Абсолютно! И ако си говорим с истинските имена, на това точно името му е завист.
Никоя не е живяла този живот, но всички много са наясно колко е кофти той.
Жалки са просто...
Някоя си е курва щото си продавала задния двор за скъпи коли, бижута и пазаруване, а те са евтините курви щото са си продали живота за мизеруване и слугуване. Даже и заден двор не ги огрява.

# 118
  • София
Леле, Мерцедес и български МОЛ Joy Joy Joy  Много евтини нашите к***и, верно  Joy Joy Joy

Що, бе, caffeine, белгийските молове са по-евтини от българските, честно! Сега, български, други, няма значение, нали е МОЛ  Wink

Изпревари ме.
В нашите МОЛ-ове си е жив обир пазаруването.
Една чантичка триста лева, която в чужбина за десет евро си я взимам. С намаленията, разбира се. Регламентирани, официални и реални, най-важното.
Онзи ден влизам в Бенетон с две приятелки, гледаме едно пуловерче, питаме за цената и познай- петстотин лева обявява продавачката.
Добре, че и трите пазаруваме в чуждите МОЛ-ове, защото цената направо прозвуча като виц.

# 119
някои задници стигат и по далеч / Хуй кенд почивка в Гърция/Турция...не подценявайте възможностите на иначе трудния живот на мъжете ни... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт