За задния двор и придобивките

• 35 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Как беше вица - диамантите са най-добрия приятел на жената, а на мъжа най-добрия приятел е кучето. Кой е по-умния пол, а? Laughing Laughing Laughing

Смея се с глас по темата, ще събудя малкия и вие ще сте виновни. hahaha

Ма моля ти се...ССФ не се продава ни за диаманти, ни ти за Бентли...Това само ние простите курви го правим. А тя непродажната пере, чисти, лъска и по форумите съска. Laughing
АААА не, по моето определени курвите са с грозни и стари мъже! Аз съм с млад и привлекателен Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Нали схващате, че се шегувам. Мъжът ми е инженер Simple Smile
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 14:37 от Янтра

# 151
  какво става, разпозна ли се вече някоя?

Иначе по темата, не е за мене тая работа, нито аз мога да родя дете на Вълка, нито той ще ме хареса. Това са някакви типажи от паралелна вселена, виждала съм ги само отдалече.

# 152
Лисицата като види,че е високо гроздето,казва че е кисело,същата работа и тука.

Това е ясно. Котката по гръб не пада...също.
Аз пък съм материалистка, интересно обаче, че станах напоследък.
Обикновено момичетата имат такива наклонности повече - а аз на дърти години осъзнах, че голия х*й не може да ми донесе пълното щастие.
Някой го имат когато са млади, други го осъзнават не в първа младост, но са много закъснели.
Спокойно, аз също съм от вторите.
Третите просто не си признават.

# 153
Как беше вица - диамантите са най-добрия приятел на жената, а на мъжа най-добрия приятел е кучето. Кой е по-умния пол, а? Laughing Laughing Laughing

Смея се с глас по темата, ще събудя малкия и вие ще сте виновни. hahaha

Ма моля ти се...ССФ не се продава ни за диаманти, ни ти за Бентли...Това само ние простите курви го правим. А тя непродажната пере, чисти, лъска и по форумите съска. Laughing
АААА не, по моето определени курвите са с грозни и стари мъже! Аз съм с млад и привлекателен Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy

Колкото по-голяма му е банковата сметка, толкова е по-млад и привлекателен.  Laughing Ако се класира в първата десятка на Форбс направо е муци. Joy Joy

# 154
аз на дърти години осъзнах, че голия х*й не може да ми донесе пълното щастие.
Joy hahaha Вили, ако и в реалния живот си толкова смешна, още утре идвам у вас и ти ставам първа дружка,  не мога да си приспя детето от смях.
Добре че беше ти  темата да излезе от молове, колите и дупетата на ЗЗМ. Wink Peace

# 155

Колкото по-голяма му е банковата сметка, толкова е по-млад и привлекателен.  Laughing Ако се класира в първата десятка на Форбс направо е муци. Joy Joy

пак ли се отдадохте на мокри сънища?

# 156
Joy hahaha Вили, ако и в реалния живот си толкова смешна, още утре идвам у вас и ти ставам първа дружка,  не мога да си приспя детето от смях.
Добре че беше ти  темата да излезе от молове, колите и дупетата на ЗЗМ. Wink Peace

Ама, Шанталче - не мога повече  някак, то ми идва изотзадния двор вече като чуя - за мен не са важни парите, само любовта  Sick Сори, ама без кинти дори насрания задник не можеш си избърса, какво говорим за пълно щастие  Stop

# 157
  • София
Какво е ЗЗМ?

Зимата Задник в МОЛ?

# 158

Колкото по-голяма му е банковата сметка, толкова е по-млад и привлекателен.  Laughing Ако се класира в първата десятка на Форбс направо е муци. Joy Joy

пак ли се отдадохте на мокри сънища?

Сънища ама за който не смее да поиска. Аз каквото съм поискала, всичко съм получила.

# 159

Ама, Шанталче - не мога повече  някак, то ми идва изотзадния двор вече като чуя - за мен не са важни парите, само любовта  Sick Сори, ама без кинти дори насрания задник не можеш си избърса, какво говорим за пълно щастие  Stop

давайте да комбинираме пари и любов и да си стискаме ръцете Simple Smile

пс. сори, че се вклювам в тътнежния глас на шантал и вилико , ама така е -  пари и любов. ако трябва да се избира- пари Peace

# 160
Какво е ЗЗМ?

Зимата Задник в МОЛ?
Simple Smile Може и така.
Но е Златки-Златните Момичета (сама го измислих Grinning)

# 161
Да, кой каквото няма за туй си мечтае.

# 162
Разбира се, че пари.
Но, лизет тук е напълно права - не може 100килограмов глиган да има особени претенции, така че явно има хора, които само с голата любов се задоволяват.

Да, кой каквото няма за туй си мечтае.

Вярно е, аз любов имам - кинти обаче не отказвам  Sunglasses

# 163
  • София
Тенкю, Шанти.

Глиган, глиган, ама с голяма и красива душа.

# 164
Тенкю, Шанти.

Глиган, глиган, ама с голяма и красива душа.

Laughing така де, таз душа само от любов ще се храни. Но се замислям с колко любов се поддържа подобна форма...

Общи условия

Активация на акаунт