За задния двор и придобивките

• 35 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Kaкво искате от Лизи, права е в 99 % от случаите, ама истината горчи.
Завиждайте си на "белите птици", дето "продавали" качествен секс на качествен мъж и на придобивките им, хич не им пречите да знаете Laughing Яд, яд.... Crossing Arms
Само какво ви бърка дали е в задния или предния двор, не ми стана ясно Laughing.

Аз лично от Лизет  нищо    не искам  , нещо си се объркала.  Нещо повече  - има  теми  по   които   мненията ни   съвпадат . Аз  лично  уважавам  чуждото  мнение.  Всеки   да  си  вади  парите  както  намери  за   добре -  дали   със задния  или  с предния   двор   стига   това да  не  се превръща  в  модел   за подражание   на   младите в  общетвото  ни .  Ето   това    дразни -  не  самия   акт , а  моделът който  се  налага.
Според  мен именно  това  дискутираме   тук  или   бъркам .   Лично  ти   Кафе  с мед отговори  ми    с ръка  на  сърцето.  Ако имаш  дъщеря  какво   би  предпочела  да  направиш  за  нея  да речем  със  100 000  Е .  Да и   купиш  джип  и   силикон  ,  давайки и  "старт "  в  живота , или   с тези   пари  да   и   платиш   едно  добро образование  в  чужбина . Ако   искаш   ми отговори .  Аз  лично  моята   дъщеря  не  бих  я  подкрепяла  в  кариерата   на държанка  , както и не   бих  избрала   подобно поприще и  за мен . Въпрос  на   личен избор.

# 511
Боже  колко  мъка  има  на този   свят  ,  Боже.  Гастарбайтери   ли  почнахте  да   наричате   хората ,които  са  учили  и работили навън. Не  е  задължително  щом  живееш  в  чужбина  да  си нископлатена  чистачка  на   офис.

Дори    да  е  била  гастърбайтер Sharky  или  аз /  във вашите  очи/   аз лично   доста  повече  уважавам  парите   изкарани   по  този  начин , отколкото  тези  изкарани със  свирки  на   задната  седалка  на  някой  Кайен или Бентли.   Явно   в България   култа   към  свиркаджийката расте .  Чудя   се - така и така  са  махнали  паметника  на  Цар  Освободител  пред  парламента -  да  не  го  връщат ,  никакъв  Аспарух . Предлагам  на  негово  място -  наведена   дама -  дали  ще е   нагъзена  или ще  прави  свирки -  нека   авторът на  статуята  сам   прецени - и  двете  пасват  идеално  на  държавата  ни .
Ем ..мъка е да..Щом стигнахте до там да си купувате"качествените"стоки от Лидл,мъка си е.. Не е като да си купувате праза от Harrods примерно Joy Joy Joy

п.с.А 100 000 евро са доволно и за образование,и за джипче и за заветният силикон.Не виждам дилемата къде е? Mr. Green

# 512
Боже  колко  мъка  има  на този   свят  ,  Боже.  Гастарбайтери   ли  почнахте  да   наричате   хората ,които  са  учили  и работили навън. Не  е  задължително  щом  живееш  в  чужбина  да  си нископлатена  чистачка  на   офис.

Дори    да  е  била  гастърбайтер Sharky  или  аз /  във вашите  очи/   аз лично   доста  повече  уважавам  парите   изкарани   по  този  начин , отколкото  тези  изкарани със  свирки  на   задната  седалка  на  някой  Кайен или Бентли.   Явно   в България   култа   към  свиркаджийката расте .  Чудя   се - така и така  са  махнали  паметника  на  Цар  Освободител  пред  парламента -  да  не  го  връщат ,  никакъв  Аспарух . Предлагам  на  негово  място -  наведена   дама -  дали  ще е   нагъзена  или ще  прави  свирки -  нека   авторът на  статуята  сам   прецени - и  двете  пасват  идеално  на  държавата  ни .
Ем ..мъка е да..Щом стигнахте до там да си купувате"качествените"стоки от Лидл,мъка си е.. Не е като да си купувате праза от Harrods примерно Joy Joy Joy

п.с.А 100 000 евро са доволно и за образование,и за джипче и за заветният силикон.Не виждам дилемата къде е? Mr. Green
Ти   наистина   не  си   добре -  явно  ходиш  за праз  до   Хародс.  Остави жената  на  мира   да си   купува  миксовете   за  хляб откъдето  си   иска  /  не  , че   в Бг има  много  голям  избор  откъде/ .  Там  и  е лесно  , там ходи.
Сумата  100 000  изобщо  не   е  голяма   ако  включва   таксите   за  5  години  в  добър  Университет ,  квартира,  храна   и  издръжка  плюс   самолетни  билети  да се  прибира   в бг. Джип  ще  види на куково  лято  - по-скоро  икономична  дамска   кола , а  защо  не   колело  или   метро . Силикон - може , но като  почне  да  печели   сама , тогава  ако ще  перо на  задника  да си сложи . Дилема   няма  - поне  не  за мен .

# 513
  • София - Рим и обратно

Ако имаш  дъщеря  какво   би  предпочела  да  направиш  за  нея  да речем  със  100 000  Е .  Да и   купиш  джип  и   силикон  ,  давайки и  "старт "  в  живота , или   с тези   пари  да   и   платиш   едно  добро образование  в  чужбина . Ако   искаш   ми отговори .  Аз  лично  моята   дъщеря  не  бих  я  подкрепяла  в  кариерата   на държанка  , както и не   бих  избрала   подобно поприще и  за мен . Въпрос  на   личен избор.
Аз сигурно съм се объркала, но ти тотално се омота. Какво общо има темата за задния двор, с моите 100 000 евро и дъщеря ми, че никак не се сещам? Говорехме за придобивки, ако не се лъжа...
Та, моделът си е модел - винаги е имало и ще има жени, които си мислят, че онова отдолу ще им изкарва колкото за цигарки и дрънкулки.  Други, които пак със същото си отварят доста врати, но пък имат и в главата достатъчно, за да съумеят и да задържат това, което са придобили, евала на таквиз жени - както обичаше да казва една колежка. Първите никога няма да успеят да са вторите, и обратно. Който е тъп, и без модел ще си е в блатото.

# 514

Ако имаш  дъщеря  какво   би  предпочела  да  направиш  за  нея  да речем  със  100 000  Е .  Да и   купиш  джип  и   силикон  ,  давайки и  "старт "  в  живота , или   с тези   пари  да   и   платиш   едно  добро образование  в  чужбина . Ако   искаш   ми отговори .  Аз  лично  моята   дъщеря  не  бих  я  подкрепяла  в  кариерата   на държанка  , както и не   бих  избрала   подобно поприще и  за мен . Въпрос  на   личен избор.
Аз сигурно съм се объркала, но ти тотално се омота. Какво общо има темата за задния двор, с моите 100 000 евро и дъщеря ми, че никак не се сещам? Говорехме за придобивки, ако не се лъжа...
Та, моделът си е модел - винаги е имало и ще има жени, които си мислят, че онова отдолу ще им изкарва колкото за цигарки и дрънкулки.  Други, които пак със същото си отварят доста врати,

Има  общо и  още  как . Не  схващаш  връзката .Врати  могат  да се  отворят   не само  с онова  долу  , но  и по  друг   начин .  Само , че  не  е  нито   толкова  бързо  , нито  толкова   лесно .  За   сметка   на  това  придобивките   са  лично   твои   и  удоволетворението  е  неизмеримо.

# 515
  • София - Рим и обратно
Добре де, имало било разлика. В крайна сметка, може утре да кажат, че мъжът ти /примерно/ или приятелят ти те е взел на работа, защото снощи си му пуснала задния двор. Ти благоразумно ще откажеш, защото някоя друга, по друг заслужен начин ще вземе работата ли?
И пак не е по темата, защото останах с впечатление, че говорим за някакви временни придобивки, а не за дългосрочни перспективи. Във втория случай, продължавам да твърдя, че ако една жена има нещо в главата си, със задния двор или без него, ще съумее да удържи позициите си. А която умее да използва и физическите си дадености, защо не. Още един плюс за нея, който никой не може да й отнеме, колкото и да завижда.

# 516
Мале, някои от вас решиха, че като си отвориш задника и света е в краката ти...а то съвсем не е така  Whistling

# 517
  • София - Рим и обратно
Мале, някои от вас решиха, че като си отвориш задника и света е в краката ти...а то съвсем не е така  Whistling
Е, де да беше така Mr. Green Twisted Evil

# 518
Добре де, имало било разлика. В крайна сметка, може утре да кажат, че мъжът ти /примерно/ или приятелят ти те е взел на работа, защото снощи си му пуснала задния двор. Ти благоразумно ще откажеш, защото някоя друга, по друг заслужен начин ще вземе работата ли?
И пак не е по темата, защото останах с впечатление, че говорим за някакви временни придобивки, а не за дългосрочни перспективи. Във втория случай, продължавам да твърдя, че ако една жена има нещо в главата си, със задния двор или без него, ще съумее да удържи позициите си. А която умее да използва и физическите си дадености, защо не. Още един плюс за нея, който никой не може да й отнеме, колкото и да завижда.

Тук  в   темата   не   става   ясно кои точно   придобивки  се има  в предвид -  почна  се  от  парцалки ,мина  се през  луксозни   возила   и  диаманти  и  се   стигна   до  инвестиране  на   световни  борси -  висш  пилотаж.
Що  се  касае   до ума -  той  не  е х*й   да  ти  го  набият . Или   го имаш   , или го нямаш.   Ако  го имаш  е по-добре  да го използваш.Съмняваме  толкова   голям  процент от   държанките  в  бг  да  го  имат. Иначе   нямаше  ежедневно да  ни  заливат  със   семейните  си драми   по  телевизии, вестници и  интернет след  като "инвеститора "  си е  тръгнал.

# 519
  • Kопенхаген

Що бе vili, някои тук се изказаха, че пътят до претъпкания портфейл на мъжа минавал през аналното им отверстие  Grinning
И съм напълно склонна да им вярвам, щото компенсират липсата на сиво вещество със запълнени дупки.

# 520
  • София
Гледам, че докато съм летяла към България, тук наново не са ми простили смеските за хляб. Ами точно тези немски смески за пълнозърнест хляб харесвам и не съм ги намирала никъде другаде. Ако ми кажете къде в България ги продават, оттук ще ги купувам, ама не знам защо никой не се е прежалил да ги внася (по-лесно е да се продават боклуци за много пари, отколкото качествено брашно...)

Amazing_nice, с всичко което си написала днес съм съгласна, само с това, по повод:
Цитат
Що  се  касае   до ума -  той  не  е х*й   да  ти  го  набият . Или   го имаш   , или го нямаш.   Ако  го имаш  е по-добре  да го използваш
не съм напълно съгласна, мисля, че всички деца се раждат еднакво умни, и е наша огромна отговорност като родители (тук включвам и осиновителите, за мен те са не  по-малко родители) да ги възпитаме на такива ценности, че когато пораснат за тях образованието/знанието/честността  да стоят над силикона. //Аз самата съм със силиконов бюст, 255 кубика, затова искам да уточня, че тук използвам силикона в преносен смисъл (=диаманти, коли, т.е. всичко материално). Да, знам, че ще ми скочите й по бюста, признах си специално за да покажа, че грижата да изглеждаш добре и атрактивна за съпруга си не означава 100-процентова николетщина//.

Споменахте за бръчките "и излизането от пазара до 10 години"...ами то сега дерматологията е толкова напреднала, че е много трудно да се разбере дали една жена е на 33 или 53...

# 521

Що бе vili, някои тук се изказаха, че пътят до претъпкания портфейл на мъжа минавал през аналното им отверстие  Grinning
И съм напълно склонна да им вярвам, щото компенсират липсата на сиво вещество със запълнени дупки.

Мне, пътят минава и през аналното отверстие – по желание и лично осмотрение, но дори там ти трябва малко акъл – да извлечеш ползите. Иначе си остава само чистото чукане. Демек – кеф, без полза. Зависи с каква нагласа се тръгва...

# 522
  • София

мисля, че всички деца се раждат еднакво умни, и е наша огромна отговорност като родители (тук включвам и осиновителите, за мен те са не  по-малко родители) да ги възпитаме на такива ценности, че когато пораснат за тях образованието/знанието/честността  да стоят над силикона.

Споменахте за бръчките "и излизането от пазара до 10 години"...ами то сега дерматологията е толкова напреднала, че е много трудно да се разбере дали една жена е на 33 или 53...

Как ще се раждат еднакво умни? Това е абсурдно. Господ не е чак толкова демократичен, че да раздава на всички по равно ум и разум, красота, че и материални блага.

Винаги се разбира дали една жена е на 33 или 53. Друг е въпроса, че някои 53-годишни изглеждат по-добре от много 33-годишни. За това обаче дерматологията няма голяма заслуга. Пластичната хирургия - още по-малко.

# 523
  • София
Вие изтрещяхте.

Вместо паметника на Царя, да вземе да сложим статуя на тъкачката многомашинничка Найда Манчева като светъл пример за българската жена.
Естествено, че е пълно с умни жени, които на първо и основно място с оная си работа са стигнали толкова далеч, каквото и образование да имат, колкото и да се пънат, без подходящите мъже в живота им, най-много до сто стана да стигнат и нито на йота по-напред и нагоре. Дарина Павлова, Петя Славова, Цветелина Бориславова и все в този ред на мисли. Има и още, естествено. Бояна Шарлопова, Светла Иванова - и двете държанки, преди да се озоват в ролята на законни съпруги.

А, ако излезем в международен мащаб, да взема да цитирам моята любимка и да анализираме с вас как точно е стигнала там, където се намира- с образование, ум или с оная си работа.

Ако не знаете коя е, мога веднага да ви информирам.

# 524
Информирай ни, че ме заинтригува.

Общи условия

Активация на акаунт