За задния двор и придобивките

• 35 532
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тъй, тъй, не е селянка, случайно попаднала в полезрението на президента! И като гледам, не са я погнали с камъни да я убиват роднините й, че е родила извънбрачно.

# 541
  • София
Аззи, не каза коя е мадамата на снимката.

Лъки, прощавай, помислих, че си разбрала- Гога Ашкенази.

Аз пък я намирам за феноменално красива, елегантна и секси.
Притежавам същото телосложение. Грозно и анорексично.

# 542
Аз пък мисля,че темата изобщо не е за големите упоменати държанки.
Темата е за бг пиклите,които уплътняват живота си с разходка до мола,висене във фейсбук и пред огледалото по цял ден и четене на Космо.
Тези девойки нямат нищо общо с гореописаните.
Тези девойки нямат никаква по-голяма амбиция от това да хванат някой напомпан юнак с хубава кола и с вид на ,,имащ пари,, .
Така,че няма как въобще да говорим за интелект.

# 543
  • София
Това, което аз намирам за неприемливо, е да използваш секса (сексуалните си умения, талант, както искате го наричайте) за да извличаш материални облаги. За мен това е проституция, независимо с какви евфемизми се прикрива.

Повтарям, жените сме равни с мъжете. И докато ние не се приемем за равни, да не се сърдим, че ни връзват в кухнята - или на поза партер в леглото - ние сме се поставили там и не искаме да излезем (или да си го изкараме от оная работа, ако използвам авторката на темата).

Само за момент си представете обърната ситуация - мъж, който капитализира от х...я си. Как ще му викате? ...Жиголо??? Тогава каква е разликата???

# 544
Аззи, не каза коя е мадамата на снимката.

Лъки, прощавай, помислих, че си разбрала- Гога Ашкенази.

Аз пък я намирам за феноменално красива, елегантна и секси.
Притежавам същото телосложение. Грозно и анорексично.

Така си и помислих, но с тези очила не я познах. Феноменално тяло.

# 545
  • София
Еее, много българки имат такова тяло. И между другото, аз нищо не знаех досега за нея, обаче малкия й нос никак не се връзва с 'чистия' еврейски произход (навява идеи за тунинг), нито пък плоското й плоското славяно-татарско лице. Нещо ми прилича на добре подготвена легенда. Освен това, интелигента жена няма да се хвали с размер на апартамента в Москва - още повече, че при соца имаше сериозно ограничения за квадратурата, полагаща се на едно семейство. Виж, дачите са друго нещо, ама тук се спомена апартамент, а не дача...

Май съм познала http://rus.azattyq.org/content/goga_ashkenazi_timur_kulibaev_/24272645.html

# 546
  • София
Аз не споделям тази житейска философия, Шарки.
Хората не са равни и никога не са били и никога няма да бъдат.

И между другото, една жена да бъде издържана от мъжа си, бих казала, че е закономерно и нормално, а не проституция.

Разбира се, че много българки имат такова тяло и изобщо спираща дъха красота.
Обаче не е само тялото. Не е и само красотата. Не е и само Оксфордското образование. Не е и само произходът. Не е и бившият и съпруг милиардер, когото напуска. Дори всичко изброено дотук не е.
Има и още нещо.

# 547
  • UK
 децата на Гога не са на президента,а на зет му
 още по-скандално  Mr. Green

# 548
Аз не споделям тази житейска философия, Шарки.
Хората не са равни и никога не са били и никога няма да бъдат.

И между другото, една жена да бъде издържана от мъжа си, бих казала, че е закономерно и нормално, а не проституция.

Разбира се, че много българки имат такова тяло и изобщо спираща дъха красота.
Обаче не е само тялото. Не е и само красотата. Не е и само Оксфордското образование. Не е и само произходът. Не е и бившият и съпруг милиардер, когото напуска. Дори всичко изброено дотук не е.
Има и още нещо.

Какво е то ?

# 549
  • София
Да не ти пука, или иначе казано - дебелоочие!

# 550
  • София
Когато са семейство, това е разделяне на отговорности. Не е едно и също с това да сменяш богат мъж с все по-богат мъж за да ти задоволява материалните капризи (подчертавам, капризи, а не нужди). Да уточня, за мен семейство са двама души (независимо от пола), които се обичат и имат общ бюджет. Брачна двойка с отделен бюджет на всеки от съпрузите не е семейство.

А хората се раждат равни. После вече не са. Не се имам за нещо повече от другите, но и не приемам, че съм по-долу от тях - защото "не сме равни". Аналогично, не смятам, че с нещо отстъпвам на мъжете, както и не смятам, че съм нещо повече от тях.

# 551
  • София
Да, Тимур Кубалиев май беше баща на детето.

АХ, Шарки, пред Бог може би са равни, но детето на Кейт Мидълтън не е равно на осемнайстото дете на Пенка ромката от Филиповци. Примерно.

# 552
  • София
Обаче, ако детето на Пенка по случайност (като в приказките де, или иначе казано, когато го осинови Анджелина Джоли, което вече не е приказка, а реалност в 3 случая) се окаже в ръцете на Херцогинята на Кейбридж (Кейт, де), ще израстне не по-малко умно или талантливо от нейно биологично дете.

Мен лично напоследък много ме озадачава "генетиката", по отношение на третото ми дете...юнакът е на 10, с родители математици, абсолютни музикални инвалиди - никакъв слух, фалшиво пеене, биологичния му баща е пълна пача физически (уточнявам, вторият ми съпруг не му е биологичен баща), мързелив и апатичен...а дребния е много пдвижен, страхотно танцува (брейк), свири с кеф на китара и получава постоянно похвали по английски и български, не че с математиката е зле, ама не е толкова безспорен фаворит там...а сега де, откъде дребния е толкова различен? Не вярвам да е от гени от прапрабаби...Вс си мисля, че е до възможности да си прояви "талантите", т.е. че имат часове по танци в училище, че има къде да го учат на китара, и най-важното, че някой има времето да му обърне внимание...

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 21:23 от Sharky*

# 553
  • София
Ум, смелост и определен темперамент.

Да, Шарки, но това са изключения, които по-скоро потвърждават правилото, отколкото да го отричат.

Абрамович, например е сирак, роден и израснал в нищета. Къде е сега, на върха на света.
Берлускони също има подобна съдба.

# 554
  • Варна
Обаче, ако детето на Пенка по случайност (като в приказките де, или иначе казано, когато го осинови Анджелина Джоли, което вече не е приказка, а реалност в 3 случая) се окаже в ръцете на Херцогинята на Кейбридж (Кейт, де), ще израстне не по-малко умно или талантливо от нейно биологично дете.
В голяма заблуда си. Роденият да пълзи, не може да лети.
Генетиката ни определя в голяма степен.

Общи условия

Активация на акаунт