За задния двор и придобивките

• 35 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сифилис може да се хване така, май и трипер. Напоследък се твърди, че и ЧПВ се хваща и предизвиква рак на гърлото.

# 721
Ай, те па тия дето ги мислите за пример са цъфнали и вързали. От скромните ми наблюдения, като свърши насищането от страна на селския даващ, им се иззимат колите, апартаментите никога не са били техни, та най-много с някой парцал и дете за гледане да останат. И с увяхваща хубост. Само дето силикона не им вадят. (отговарям на въпроса без да съм чела темата, уточнявам).

smile3521 newsm10 smile3532

# 722
  • София
Е, аз имам една позната, която при развода си му тупнала и силиконовите импланти на банката в съда (вече ги била сменила с по-ново поколение по-качествени импланти)...така че не е гаранция, че и без тунинг могат да си останат.

# 723
  • София
А господина със свирката с презерватив – сякаш благоволява да му го пипнат и цункат и направо ми се драйфа от думите му /дано се прави на интересен само из темата...

Да бе, горкият, те му се натискат за свирки, а той- не, та не.
Чисто физически - кефът е само за облизвания, другият го прави от чувства и с надеждата, че ще му се върне.... или пък за някакви облаги ако идеята е такава

# 724
А господина със свирката с презерватив – сякаш благоволява да му го пипнат и цункат и направо ми се драйфа от думите му /дано се прави на интересен само из темата...

Чисто физически - кефът е само за облизвания, другият го прави от чувства и с надеждата, че ще му се върне.... или пък за някакви облаги ако идеята е такава

Абсолютно  Peace

# 725
Cuckoo, това за надеждата ще ме кара да се усмихвам до края на деня Laughing

# 726
О, най-малко. Всъщност ще се усмихваш до следващата свирка вероятно в очакване на нещо повече.
Мен по-скоро ми е интересно защо мъжете са страхливци? Защо често крият увлечения, чувства или емоции. Предполагам, че отговорът е – те трябва да са силни и железни, ама все пак...Защото точно в духа на темата - понякога дори пробивът в задния двор - не носи нищо, не защото мъжа не се кефи или няма мерак, а щото нали се инати - какво толкова...Имах един познат, ходеше с една, силно казано ходеше - просто от време на време си задоволяваха нагона. Та той си я харесваше според мен доста, мислеше за нея, като я видеше - целия се променяше, ама пред нея и пред всички твърдеше - че е само поредното задоволяване...

# 727

.Имах един познат, ходеше с една, силно казано ходеше - просто от време на време си задоволяваха нагона. Та той си я харесваше според мен доста, мислеше за нея, като я видеше - целия се променяше, ама пред нея и пред всички твърдеше - че е само поредното задоволяване...

Мъчи се да убеждава себе си.  Peace Щото е много вървежно, само да е@@ш и да бягаш. Не е само той така.

# 728
Трудно мъж признава пред себе си че е дошло време да се откаже от стотиците вагини които дебнат на всеки ъгъл, осъзнавайки че всъщност иска да е само с една.

# 729
  • София
Вие, пък, търсите многопластово обяснение на нещо, което си е просто мързел...да създадеш и поддържаш сериозна връзка се иска усилие, старание, внимание, докато за стотиците вагини, дебнещи зад всеки ъгъл (а както се убедихме, предлагането е по-голямо от търсенето) не се иска никакво усилие.

# 730
Трудно мъж признава пред себе си че е дошло време да се откаже от стотиците вагини които дебнат на всеки ъгъл, осъзнавайки че всъщност иска да е само с една.
Много добре ти се получи  Peace Peace Joy Joy Joy

Вие, пък, търсите многопластово обяснение на нещо, което си е просто мързел...да създадеш и поддържаш сериозна връзка се иска усилие, старание, внимание, докато за стотиците вагини, дебнещи зад всеки ъгъл (а както се убедихме, предлагането е по-голямо от търсенето) не се иска никакво усилие.
И на теб също.  Peace Peace Сексът е под път и над път, за това вече има и асексуални мъже.

# 731
  • София

Кво да правиш, тя умирала последна

# 732

И що ви е толкоз трудно да приемете,че има и такива кукувици,дето си ценят инструмента и не си го дават където и да е..И най-вероятно заслугата да съм толкоз претенциозен и капризен "ловец"е тази,че плячка бол..Лесна при това.. Whistling

# 733
Като жена бих казала че метода ти е доста обиден То и сравнение няма как да ти дам, но все едно партньорка да си опъне на пеперудата един целофан и да ти каже Айде, давай.

# 734
Като жена бих казала че метода ти е доста обиден То и сравнение няма как да ти дам, но все едно партньорка да си опъне на пеперудата един целофан и да ти каже Айде, давай.
Не ставаше въпрос за постоянни партньори.И с кво по-точно те обижда"метода"ми?Може би тряя да се оставя да бъда лигавен от сякви кариеси,херпеси,афти и прочее? newsm78
Задоволявам си нагоните.Да.Лошо не виждам.Насила никой не карам.На която и харесва.

Общи условия

Активация на акаунт