Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград
engin akyürek ( Yabanc Damat )

# 16
  • София
Марианка,  newsm51 за новата тема!
Марта,  Hug, името ти е много сполучливо, наистина си Супер Марта, благодаря за клипчето!!!

Момичета, тук трябва да кажем няколко добри  думи и за Мустафа! След първоначалния шок от случилото се с Фатмагюл и ужасното му отношение към нея в болницата, той искаше да се види с нея, искаше да говори с нея. Спря го баща му, спря го майка му. Каво ли щеше да я пита, какво ли щеше да й каже? Мисля, че страдаше и плачеше преди всичко за Фатмагюл, за погубените мечти за живот с нея, не толкова за опетнената си чест. Първоначално дори и не си помисляше да й отмъщава по някакъв начин, с почуда отговори на коменданта, че никога не би й посегнал, не би я наранил. Много силно се повлия от мненията на баща си и майка си, после на съседите и приятелите. После бързо повярва на  пуснатата от Мюнир и Мукадес версия, че Фатмагюл се е срещала тайно с Керим и така се завъртя спиралата на отмразата и желанието за отмъщение...Но в началото, Мустафа също беше жертва на обстоятелствата, неговият живот и мечти също бяха прекършени и погубени.

# 17
  • Пловдив

Оппаааа, ама да му се доплува на човек преди лягане.

# 18
Булут, Булут - колко да е Булут ? Ти си плувай с него ....

Я, един Керим, че е  по-хубав !

# 19
  • Разград
NERDESİN

# 20
  • Пловдив

Фръъъъъъц, ама ще ползвам хавлията на Енгин.

# 21
Честита Нова Тема !

Не съм по обширните обобщения, затова накратко - преговорните ми разсъждения останаха в старата тема, но за сметка на това тук ви поднасям виждането си за "Ангел- пазителят".

Този който винаги стои до човека за когото се "грижи", обича, подкрепя и пази от злото.

Понякога този Ангел - може да придобие и човешки облик - стига ние самите да му позволим това.

С много любов за вас !
[/b][/color]

Е сега вече съвсем ме разби! Simple Smile  Hug
Поразена съм от тази мисъл: Керим - ангел пазител на Фатмагюл. (Марица стои със зяпнала уста, докато смила идеята Simple Smile) Но от гледна точка на фатализма, си5 абсолютно права. Кога се появи Керим в живота и? - в момента, когато се появи и опасността. Да, той не попречи на насилието, защото такава е била съдбата на Фатмагюл, но от този момент нататък беше в нейния ангел-пазител. Оле мале! Сещам се за филма The Adjustment Bureau (Агенти на съдбата). Фу... ама че...  newsm78

# 22
Оф, я пак се уреди Мариянка !

Хайде тогава ти пращам още нещо

# 23
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8rY0hT-uAb4#!

За всички. Прекрасно...Само за полунощ....за мамите.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 23:10 от mariana51

# 24
Марица, от момента в който те двамата официално свързаха живота си / макар и да беше "уредена" тяхната женитба / - той е за нея нейният Ангел-пазител.  Такава беше и презумпцията ми  - затова започвам точно от този момент.

Пък и лично виждане.

# 25
  • Разград

# 26
Момичета, страхотни сте! Отивам да си легна с клипчетата пред очите и музиката в ушите. Simple Smile))

Лека нощ, дами! Сънувайте само хубави сънища! Simple Smile  Hug

# 27
  • Пловдив

Керим загаси лампите.....лека и от мен.

# 28
  • Разград

# 29
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Огромно БЛАГОДАРЯ за всичко, което сте написали и в старата и в новата тема!!!
Марта, благодаря  ти за страхотния клип!!! Разрева ме, разлюля ме ...., както и сравнението с годишнината.
Аз не мога да следвам вашето темпо, но в архива си имам това-онова и много картинки.

Вдигнахте високо летвата, с което много се гордея, но аз за  сега ще ползвам спойлерите.
Скрит текст:
Ето извадки от един от първите ми постове:
Керим искаше да разбере какво точно е станало в детайли, да разбере грешката си и да застане очи в очи с ужаса. За това се връща много пъти на мястото. За това видя, че ФГ искаше да сложи край на живота си и ... И ето неговата сила и същност -Разбра, че е виновен и  пое отговорността!!! Отначало малко не осмисляше подробностите, но с течение на времето се отказа да заминава в чужбина и ... Върхът беше когато взе решение да се предаде и да се започне процес.
Ами я си представете, ако НЕ беше се хванал в ръце?
...
ФГ и К по отделно нямаше да се справят!!! Да се надигнеш от калта, да се изправиш, да кажеш истината, да обикнеш, да простиш - Това са големи подвизи!!!
Скрит текст:

Скрит текст:
Точно тези серии отначало нямаха превод, та после с превода ги "преговарях" няколко пъти. Още се чудя,  как така го манипулираха нашето момче тогава и го прекараха, той да "плати сметката". Оправдавах го с това, че е раснал без родители и най-вече без баща. Да Мерием е цяло щастие, че го е отгледала, но в такива ситуации трябва здравата подкрепа на бащата. Ако беше Фахредин тогава там, едва ли Яшаранови щяха да посмеят ...  Тези мръсници се изгавриха както с тялото на ФГ, така и с душата на Керим. След всичко това, Керим се оказа  не по-малко силен от ФГ!!! В тази ужасна ситуация наистина имаше от страна на К в началото лутания и колебания, но все пак той реши - аз оставам, аз съм длъжен да се погрижа за ФГ. Тогава изобщо не можеше да се мисли, че ФГ един ден ще му каже - обичам те! и да отидат двамата на психолог.

На по-късен етап ФГ казва - "Онази нощ е вкоренена в съзнанието ми" - Вкоренена!!! - Ох, колко много сили и време са нужни, за да бъде нещо лошо изкоренено!!! Такова нещо как се забравя???

При психоложката, след шамара, когато К беше пиян, ФГ казва, че мирисът на алкохол и напомня за Онази нощ.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 02:39 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт