Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Разград

# 31
  • Пловдив

Добро утро в последният ден на октомври. Да имаме ден пълен отново с новини.

# 32
  • Пловдив

Честит Хелоуин на тези които празнуват.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 07:15 от mariana51

# 33
  • Пловдив

http://www.haberturk.com/medya/haber/789756-kerim-ruzgarin-yonu-ile-gundemde

Айдааааа. Трети вестник току що сложи новината за фенския сценарий. След като канал Д не са включили Енгин с проект през този сезон, феновете са свършили тази работа.

И в още една електронна медия:
http://www.televizyongazetesi.com

# 34
  • Стара Загора

Добpо утpо и от мен в новата тема!

С малко закъснение, но не искам да пропусна да благодаря на всички, които участваха в обсъждането на "Ако бях облак". Марица, Дилеми, Марта, Мариана, Валентина, Димана, Дива, Кики, Аниста, Хриси, Ева, Велияна, Дейзи и всички други, които пропускам неволно, прекрасни анализи, клипове, гифчета и колажи сътворихте. Заради обсъждането в темата реших да доизгледам АБО. Бях го започнала още докато  вършеше "Каква е вината на Фатмагюл", но явно беше грешка да смесвам Керим и Мустафа Булут. Тогава ми изглеждаше непосилно да догледам АБО, а сега се радвам, че го направих. Имах огромния късмет докато гледам филма, да го видя и чрез вашите очи. Финала на филма за мен беше оптимистичен, можи би защото бях "подготвена" за това, което се случи със Сердар и по-лесно приех решението да го убият. Освен това и аз като Димана "чух" оптимизма в гласа на Мустафа Булут във финалния му разказ. Той не звучеше като примирен и тъжен човек. А в момента, в който Нарин показваше снимката на Асие и Мустафа, имах усещането, че всеки един от тримата  е намерил своето точно място в техния сложния триъгълник. Изглеждаха ми спокойни и удовлетворени, а това е добро начало за бъдещето.

Страхотно сте подхванали обсъждането на КВФ, ще ви следя с голям интерес, но на мен ми е много трудно да смогвам на темпото ви.

Желая ви слънчев и усмихнат ден!

# 35
  • Пловдив

Възпитан е Керим. Внимателен. Говоря за това което му е дала Мерием. Не се връзват нещата след насилието, но омразата и вниманието вече са едно до друго.

# 36
Добро утро в ден сряда, 31-и октомври, Хелоуин! Simple Smile)

За този ден имам скътан един чудесен спомен с "моите" красиви дечица. Simple Smile)

Скрит текст:

Споделям го с пожелание за весел празник на всички празнуващи. Simple Smile За децата е забавно, макар този келтски празник да измества някои други наши традиции (особено за децата в града) като сурвакането на 1-и януари, примерно.Simple Smile Като "многодетна" майка, обаче, приветствам всичко, което им доставя радост. Simple Smile))

# 37

Възпитан е Керим. Внимателен. Говоря за това което му е дала Мерием. Не се връзват нещата след насилието, но омразата и вниманието вече са едно до друго.

Много хубаво си го казала. Simple Smile   bouquet

Дива, ще добавя и това към обобщението. Simple Smile В спойлер, както ти си пожелала да е. Simple Smile

Скрит текст:
Още се чудя,  как така го манипулираха нашето момче тогава и го прекараха, той да "плати сметката". Оправдавах го с това, че е раснал без родители и най-вече без баща. Да Мерием е цяло щастие, че го е отгледала, но в такива ситуации трябва здравата подкрепа на бащата. Ако беше Фахредин тогава там, едва ли Яшаранови щяха да посмеят ...  Тези мръсници се изгавриха както с тялото на ФГ, така и с душата на Керим. След всичко това, Керим се оказа  не по-малко силен от ФГ!!! В тази ужасна ситуация наистина имаше от страна на К в началото лутания и колебания, но все пак той реши - аз оставам, аз съм длъжен да се погрижа за ФГ. Тогава изобщо не можеше да се мисли, че ФГ един ден ще му каже - обичам те! и да отидат двамата на психолог.

На по-късен етап ФГ казва - "Онази нощ е вкоренена в съзнанието ми" - Вкоренена!!! - Ох, колко много сили и време са нужни, за да бъде нещо лошо изкоренено!!! Такова нещо как се забравя???

При психоложката, след шамара, когато К беше пиян, ФГ казва, че мирисът на алкохол и напомня за Онази нощ.

# 38
  • Пловдив

Да от Фатмагюл, Да от Керим.

# 39
  • Разград

# 40
  • Пловдив

Подписи положени с омраза по принуда. Но....и те не знаят, че това е началото на нещото.

# 41
И по повод "новините" относно ф(р)енските сценарии Wink) се връщам към твоето Керим - ангел-пазител, Марта. Simple Smile Освен "Агенти на съдбата", друг фантастично/реален филм, който има отношение към това, което ме развълнува, е City of Angels ("Град на ангели") с Никълъс Кейдж и Мег Райън. Просто си представих колко би му отивала на Енгин една такава драматична роля - ангел, изкушен в името любовта да изостави свръхестествените си сили и да се превърне в човек... Simple Smile)) Ако комшиите започнат да се допитват до зрителите за съставяне на сценарии, може пък и да успеят да спретнат свестен такъв, който да изкуши нашето момче да приеме участие в него. Simple Smile)

# 42
Момичета и аз ви желая хубав ден.Маричка,дечицата ти са прекрасни-няма значение какво се празнува-важно е да бъде весело!

Впрочем,днес бил и празник на Черно море-ако имаме дружки от този рай да им бъде честит празника!

# 43

Да от Фатмагюл, Да от Керим.

Ооох... този поглед към Фатмагюл, когато чу нейното "да" в отговор на въпроса "Доброволно, в пълно съзнание и без принуда ли..." Мога да го гледам милион пъти! Simple Smile))

# 44
Маричке,сега като гледам гифтчетата с "да-то" на Керим и Фатмагюл и си мисля какво ли отчаяние и безисходност имат в сърчицата си и двамата,като си спомня как Фатмагюл мечтаеше за своя дом,семейство и дечица, а за същото мечтаеше и Керим!Но и двамата (Берен и Е нгин го пресъздадоха прекрасно-на Беренчето й се удават такива емоции)

Общи условия

Активация на акаунт