Концерти 2013!!!

• 43 613
  • 605
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Роджър Уотърс - The Wall в София!!!
30 август 2013 г., 20:00 ч.
Стадион «Васил Левски»
Днес съм най-щастливият човек!!

# 76
Леле, как ще издържа финансово догодина от толкова интересни събития  Party
Донесоха ми билетите за Rammstein, на заплата купувам за Depeche и Bon Jovi, сега и The wall...
Гледах The Wall миналата година в Париж, обаче пусто да опустее и тук ми се ходи...... Laughing

# 77
Роджър Уотърс - The Wall в София!!!
30 август 2013 г., 20:00 ч.
Стадион «Васил Левски»
Днес съм най-щастливият човек!!

Вървя по улиците и се хиля от радост!!! Simple Smile За друго не мога да мисля... Wink

# 78
  • Пловдив
И аз съм така нахилена до уши, и добрият ми вестоносец днес така се описа Simple Smile
А представяш ли си симпатягата от аватара ти да е гост-звезда?  Praynig

# 79
Представям си и мечтая!  Grinning
Виждала съм как се показва David Gilmour горе на Стената...  Heart Eyes Засега и толкова би ми стигнало...
Но все пак това е било в Лондон. Да дойде до София само за Comfortably Numb, не знам...
Ами да дойде отделно!!!  Laughing

# 80
Да бе, егати..  Confused Да вземе да направи едно турне, където и да е !!  Simple Smile от известно време никакъв го няма..

# 81
  • София
На 16.11 пускат билетите за THE WALL...няма да ги пропусна, ще ги чуя и тях....колкото струват толкова.  Това е положението.  Laughing

# 82
  • моята мила родна страна
ISHTAR-13.04.2013 г., събота, 20ч., зала 1 на НДК

билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/ishtar-alabina-sofia-national-pa … 292552/event.html

# 83
Хора, според вас възможно ли е София Рокс да е абсолютно разпродаден? Това е стадион Васил Левски все пак и е минал само месец от пускането на билетите?  Ще звъня на Ивентим така или иначе по-късно днес, но ми се щеше някой да ме успокои, че има някаква врътка и не е така.

# 84
  • София
Къде гледаш, че е разпродаден?

# 85
мдам, когато купивах аз билетите за София Рокс, имаше само front stage и май за сектор Б....

# 86

На сайта на Eventim. Грам никакви билети няма.

# 87
  • срещу двата комина :)))

На сайта на Eventim. Грам никакви билети няма.

стига бе  Shocked много невъзможно ми звучи всичко да е продадено  Thinking

# 88
  • дядовата ръкавичка
На сайта на  Eventim при мен излизат активни само промо-билетите. Може би още  не са разпродадени първите 1000.
Момичета, а как избирате билети - примерно, искам да купя за най-ниската категория седящи. Но никога не съм стъпвала на стадион - нито на концерт, нито на мач. Как да избирам места - предполагам, някъде по средата на сектора ще е най-добре?  И с какво мястото на терен е по-добро от седящи?
И извинете ме, последен въпрос: Искам да отидем на Рамщайн и на Роджър Уотърс  Hug, като на Рамщайн ще съм сама с децата - на 10 и 12 г. Колко по-рано трябва да сме там, за да влезем сравнително спокойно? Има ли такъв вариант изобщо?
Ходили сме с тях на концерти в Каварна, но там съвсем не бяха 50000 човека.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 17:45 от Айяла

# 89
На сайта на  Eventim при мен излизат активни само промо-билетите. Може би още да не са разпродадени първите 1000.

А това е още по-гадно, стоят активни,  да, но не могат да се поръчват. На последната стъпка дава грешка сайта.

Общи условия

Активация на акаунт