Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 051
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 225
За какво са ви номинации с категории, номиниране, броене, гласуване, пак броене, като и така се леят мир и любов?
Е как за какво? Аз как ще си прибера подкупите?
Истинска арена трябва да има. Зрелища и пасти...

# 226
  • В Космоса
Да отворим и тема за самономинации. Би било интригуващо си мисля. Thinking

# 227
 Едва ли ще потръгне подобна тема.

# 228
Тази година аз ще броя в три категории.

Аз вече се самопредложих за помощ в броенето. Но не знам какво точно прави комсомолската секретарка и ще импровизирам.

# 229
  • София
Бояна, нали знаеш, че от психоанализ, политика и футбол всички разбират, особено тези, на които не им е професионално занимание, та няма да сварим да раздаваме корони при такава категория?  Mr. Green
Тъкмо ще конкурира по атрактивност Огледалото. За да реализираме и идеята на Акаша ще се самономинирам в същата категория, както и в Огледалото, разбира се.

Октоподке, казаха ли то го, а  Laughing Joy

# 230
Няма нужда от такива самономинации! Държа само да включите категория, която да ме отразява в целия ми блясък, красота, интелект, великолепие, стил, изящност, премереност, начетеност, богата обща култура, граматическа такава, материално и духовно благосъстояние, физическа форма и здраве и т.н., да не изброявам, за да не се смущавате излишно.

Тази година аз ще броя в три категории.

Аз вече се самопредложих за помощ в броенето. Но не знам какво точно прави комсомолската секретарка и ще импровизирам.

Шиба с камшик, или най-малкото удря зад врата всеки млад комсомолец, ненаучил още устав- писан и неписан.

# 231
Хмм, комсомолки с камшици... Става все по-интересно.

# 232
  • В Космоса
И що да няма нужда, Кас? Ти се самотакова набързо, пък другите да го духат... Laughing

# 233
  • София
Няма нужда от такива самономинации! Държа само да включите категория, която да ме отразява в целия ми блясък, красота, интелект, великолепие, стил, изящност, премереност, начетеност, богата обща култура, граматическа такава, материално и духовно благосъстояние, физическа форма и здраве и т.н., да не изброявам, за да не се смущавате излишно.
По заемка от Книдска предлагам "Атлас изправи рамене", какво ще кажеш?

# 234
Октоподке, казаха ли то го, а  Laughing Joy

Кое?

Шиба с камшик, или най-малкото удря зад врата всеки млад комсомолец, ненаучил още устав- писан и неписан.

Уф, не ставам значи. Как ме виждаш в роля да съм строга и злоблива към някой невежа?!

# 235
Добре, Октоподесо! Ти ще го държиш само, за другото аз ще имам грижата.

Бояна, съгласна! Идеята ми е номинацията да бъде за такива твърде вярващи, че им вярваме.

Бояна, Октопод, аз ви обичам и двете, мамка му!

# 236
  • В Космоса
Ааббпффффффф, hahaha!

Ай чал за ся. baby_neutral

# 237
  • Варна
Ще добавя и "Атлас изправи рамене" - за самопровъзгласил се титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик. Последният да затвори вратата.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 00:42 от Приятно ми е - Богиня!

# 238
Книдска, болдни "само", защото аз си харесах няколко, които да номинирам, после обърнах внимание, че трябва да е "самопровъзгласил се" титан.

# 239
Няма логика от такава номинация, ако и да е забавна. Щом всеки ще се самопровъзгласява как си предстаяте да се съберат в максималният допустим брой отговори в анкетата?

Общи условия

Активация на акаунт