Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 143
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 210
Не мисля зло никому, нито му пожелавам, просто смятам, че човек трябва да е честен пред другите и най-вече пред себе си и да споделя мнението си, дори да му наскочат 1000 човека. Peace

Не си за Клю-то, душа! Тук е като на любов и война, всичко е позволено стига да е забавно. Не са ти правилни преценките защото не схващаш същността, че Клю е място за разтоварване. Сериозните теми са в другите подфоруми и там, един и същ потребител ще го видиш в различна светлина. Не ми отговаряй, просто разцъкай и ще се убедиш сама.

# 211
Аз съм на 30. Нямам деца до момента поради репродуктивни проблеми, което ме доведе и в бг мама, вероятно затова съм съхранила младежкия си дух. Ако имам деца сигурно приоритетите ще са ми други и няма така да се хвърлям в темите. Не мисля зло никому, нито му пожелавам, просто смятам, че човек трябва да е честен пред другите и най-вече пред себе си и да споделя мнението си, дори да му наскочат 1000 човека. Peace

Браво , Лейди. Напълно си права, и си личи, че си истински човек, а не фасада.

# 212
Обърнахте темата на панаир.
Лейди, пожелавам ти дете. Искрено.
Подкрепям Сийка за спамърите. И добавям категория Метеоритен дъжд за всички форумци, бомбардиращи дадена тема с 600 постинга в минута, та човек не може да се вреди да публикува...

# 213
  • В Космоса
Отилия, сложи си пак собствена снимка. Много ти ходеше. Crazy

# 214
LadyLady Ти от колко време пишеш тук? Да не си била с друго екранно име? Аз те забелязвам от няма и седмица, а ти вече си се очаровала, разочаровала от мен и си ми направила психопрофил. Thinking
Аз те забелязах в темата на Исайкова и някои постове не ти бяха на място, поне според мен, но някои "стари кучета" ти ръкопляскаха. Направи ми впечатление, че го раздаваш начетено, но не ти дремеше особено за чувствата на Исайкова.
Само от професионално любопитство- как го забеляза това? На мен ми се налага да наблюдавам един човек на живо и с дни, за да попълня само десетина показателя за него, а такива дълбоки изводи, ако знаеш как се правят по няколко поста светни ме да не губя време, че не ми плащат на час, а на човек. (наистина ми е любопитно, иначе напълно приемам разочарованието ти, не споря с него)
Бояна с това показваш, че си тук, за да ти ръкопляскат Peace. Темата на Исайкова е в Семейни отношение казва се " На ръба съм", ако нещо те интересува там е всичко. Тъкмо сега от дистанцията на времето ще можеш да се видиш по-добре отстрани.
Не ми се впрягай, аз съм един новак, моето мнение няма тежест. По-важно е да ти ръкопляскат старите кучета...
Оставям ви, защото и аз усещам, че прекалих с обясненията и пак обсебих темата. Когато започнете да номинирате може и да се включа, стига да не извира злоба от новата тема...Ама тогава сигурно пак ще влезна, за да защитавам някой...

# 215
 LadyLady, по-добре не се обяснявай, момиче.  Peace

# 216
Аз по бизнес...
Приемам подкупи на ЛС под формата на голи снимки от амбициозни потребителки, на които им е важно да мачкат в категориите. Ако ми хареса видяното, гарантирано гласувам както подобава.

Прочетох "да ме мачкат" и се втурнах към папка D:\\My Documents\Top Secret\Nudity докато е валидна промоцията.

# 217
Борбата за метеоритен дъжд ще е жестока. Вилико, Андариел, Краса и Снежа сигурно са ще си качат и краката на кий-борда, за да цъкат по-бързо по хиляда стремоглави постинги.

Имам също предложение ЛейдиЛейди, ако смята особата си за толкова интересна, да пусне отделна тема за себе си, и да кажем тя, Отилия и братовчедките й да си пишат там. Ние изгледахме вече един филм с изпепеляваща любов (Отилия и подгласничка), та не ни се завтаря.

# 218
За какво са ви номинации с категории, номиниране, броене, гласуване, пак броене, като и така се леят мир и любов?

# 219
  • София
Предлагам категория "Анализирай това" за всички онези, които ни пестят хиляди левове, които  би ни се наложило да дадем за психоаналитик.

Лейди, права си, признавам.

# 220
Аз по бизнес...
Приемам подкупи на ЛС под формата на голи снимки от амбициозни потребителки, на които им е важно да мачкат в категориите. Ако ми хареса видяното, гарантирано гласувам както подобава.

Прочетох "да ме мачкат" и се втурнах към папка D:\\My Documents\Top Secret\Nudity докато е валидна промоцията.
Изумяваш ме как успяваш да четеш между редовете...  Mr. Green

# 221
Бояна, нали знаеш, че от психоанализ, политика и футбол всички разбират, особено тези, на които не им е професионално занимание, та няма да сварим да раздаваме корони при такава категория?  Mr. Green

# 222
За какво са ви номинации с категории, номиниране, броене, гласуване, пак броене, като и така се леят мир и любов?

Защото социално ангажираните бивши комсомолски секретарки на класа обичат да броят гласове, и тази година също ще се запишат за доброволки за тази задача, както направиха миналата година.   Peace

# 223
  • Варна
Предлагам категория "Анализирай това" за всички онези, които ни пестят хиляди левове, които  би ни се наложило да дадем за психоаналитик.

И "Анализирай онова" за всички онези, обект на анализа. Ти ще отнесеш приза.

# 224

Защото социално ангажираните бивши комсомолски секретарки на класа обичат да броят гласове, и тази година също ще се запишат за доброволки за тази задача, както направиха миналата година.   Peace

Не позна. Тази година аз ще броя в три категории. Амбицира ме.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт