Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 172
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 195
Бо, не те бях виждала в тази светлина - любителка на гейове впуснала се да се доказва чрез красноречие. Не се сърди, имах един кокер преди време - млад, тъп и добродушен.  Mr. Green

# 196
Отилия, честно казано, не мисля, че ЛейдиЛейди и Лейди ъв дъ Роузез имат общо. Виктория имаше съвсем друг начин на мислене и стил.

# 197
Аз по бизнес...
Приемам подкупи на ЛС под формата на голи снимки от амбициозни потребителки, на които им е важно да мачкат в категориите. Ако ми хареса видяното, гарантирано гласувам както подобава.

# 198
Отилия, смятам, че бг мама има нужда и от такива хора като теб. Не те познавам отпреди, но постовете говорят много за човека...

# 199
  • София
LadyLady Ти от колко време пишеш тук? Да не си била с друго екранно име? Аз те забелязвам от няма и седмица, а ти вече си се очаровала, разочаровала от мен и си ми направила психопрофил. Thinking

# 200
  • В Космоса
Ох, почнаха да ми идват идеи, ма като нищо утре да се разколебая, да ева... Whistling

Искам на фрий стайл да го караме, като се поразмислих, без заковани категории. Кой квот го вдъхнови, а?

# 201
Бо, не те бях виждала в тази светлина - любителка на гейове впуснала се да се доказва чрез красноречие. Не се сърди, имах един кокер преди време - млад, тъп и добродушен.  Mr. Green
Харесвам кучетата...често, в пъти повече от хората...Така, че кокер за мен е комплимент Wink

# 202
  • Варна
Малините са фрий стайл. Всичко останало е по регламент, че да не се обърква уважаемият потребител.

# 203
Отилия, честно казано, не мисля, че ЛейдиЛейди и Лейди ъв дъ Роузез имат общо. Виктория имаше съвсем друг начин на мислене и стил.

Аз не твърдя, че са едно и също лице. Но дали заради името, дали заради младежката откритост намирам някаква прилика в тях. Мисля, че Лейди е младо момиче, може би още ученичка, и че е много откровена и истинска, за разлика от много други с големи претенции. Радвам се, че има и такива хора тук.

# 204
LadyLady Ти от колко време пишеш тук? Да не си била с друго екранно име? Аз те забелязвам от няма и седмица, а ти вече си се очаровала, разочаровала от мен и си ми направила психопрофил. Thinking
Аз те забелязах в темата на Исайкова и някои постове не ти бяха на място, поне според мен, но някои "стари кучета" ти ръкопляскаха. Направи ми впечатление, че го раздаваш начетено, но не ти дремеше особено за чувствата на Исайкова. После като постна онези снимки в другата тема картинката ми се изясни. Както и да е...Важното е, че досега не съм се разочаровала от хората във форума, които наистина харесвам...защото тогава може и да напусна форума и да си отдъхнете от мен Laughing

# 205
Отилия, всъщност, ако съм запомнила правилно, LadyLady е с няколко години по-голяма от мен. Виктория беше по-малка. Нямах предвид, че казваш, че са един потребител, а че годините и духът на ъв дъ Роузез се проявяваше по доста по-различен начин. По моето субективно усещане.

# 206
  • В Космоса
Оф онуй лейди Вики Мики беше много дебелоглавко и ограниченичко. Тва новото по по ми идва една идея.

# 207
  • София
Аз те забелязах в темата на Исайкова и някои постове не ти бяха на място, поне според мен, но някои "стари кучета" ти ръкопляскаха. Направи ми впечатление, че го раздаваш начетено, но не ти дремеше особено за чувствата на Исайкова.
Само от професионално любопитство- как го забеляза това? На мен ми се налага да наблюдавам един човек на живо и с дни, за да попълня само десетина показателя за него, а такива дълбоки изводи, ако знаеш как се правят по няколко поста светни ме да не губя време, че не ми плащат на час, а на човек. (наистина ми е любопитно, иначе напълно приемам разочарованието ти, не споря с него)

# 208
Аз съм на 30. Нямам деца до момента поради репродуктивни проблеми, което ме доведе и в бг мама, вероятно затова съм съхранила младежкия си дух. Ако имам деца сигурно приоритетите ще са ми други и няма така да се хвърлям в темите. Не мисля зло никому, нито му пожелавам, просто смятам, че човек трябва да е честен пред другите и най-вече пред себе си и да споделя мнението си, дори да му наскочат 1000 човека. Peace

# 209
  • Другата България
Простете невежеството ми, Embarassed ама тези Априлки ги срещам доста често като понятие, та да питам-за какво иде реч? Embarassed Embarassed

Най-доброто обяснение:

Що е то "Априлки" - дефиниция

Култовата Тема - Първопричина

smile3525 Ще се ограмотя, но утре  smile3507, въпреки че и без априлки купона тече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт