Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 233
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 180
  • В Космоса
Снощна съм и ме мързи да предлагам аз, но на Богинка листа ми допада. Peace
'Ко искате направо да се почваме?  Crazy

# 181
Някой написа, даже май в тази тема, че аз съм се появила, откак Отилия била изчезнала...Поразрови се, ако те вълнува, беше някъде в началото. После я питаха Отилия, която аз не познавам, дали наистина е тя....

# 182
Аз и на кредитна карта мога да ти пратя, само ми дай номера.

Mr. Green

Нино Тино, младеШта може да е млада и красива (естествено! Mr. Green ), но не е толкова глупава.

Книдска, от шифрограми полза няма, гугъл знае всичко.

Лейди, мултиакаунтингът е забранен и се наказва много строго. Затова за практически цели може да се смята, че няма множество профили на един човек, поне не и от редовно списващите.

# 183
Бoяна, някои бъркаха Касиди с Кейси, а те пишеха активно във форума по едно и също време. Grinning

# 184
  • София
Бoяна, някои бъркаха Касиди с Кейси, които пишеха активно във форума по едно и също време. Grinning
Joy hahaha Joy

# 185
  • out of space
Още от сега ли успяхте да се скарате?  Shocked

# 186
Още от сега ли успяхте да се скарате?  Shocked

Ти в мен съмняваш ли се?! Подгрявам ги за същинската част. Гледай как става...

Някак си и темата за номинациите Лейдото успя да обърне в тема за себе си и чувстата си.

# 187
Ноември е неблагоприятен месец, климатичната обстановка се изостря, изкласяват и бушуват урагани, циколони и тайфуни.

И по форумско тогава започват катаклизмите, събралото се налягане избухва и помита всичко по пътя си.

Първо, моля, новаците да намерят заслон.

Второ, да обърна внимание, че категориите са без значение, и никога не са пречели на който каквото има, да си го каже.

Принципът на ротацията е добър, и при имената на ураганите се прилага, нека и тук видим нови имена. Ето, ЛейдиЛейди (толкова хубаво име, че си го дала два пъти?) се обяви като таз-годишното природно явление. Също така, нали вече редуват мъжките и женски имена, да не забравим и бедствието бентлибей, което ни сполетя този сезон. Дано да има за тях категории.

И стига с тези "злата", не ме карайте да предлагам категория златно-кафяво, макар и подходяща.

Хайде, ако има време, аз ще се включа при малинките.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 23:26 от Алиса

# 188
Между другото Бояна е най-яркия пример за това колко измамна е виртуалната реалност, поне според мен. Като пишеш изглеждаш умна и начетена жена, която явно знае какво иска, после като ги постна онези гейове в мъжката тема, поне аз започнах да се замислям, абе тая жена тук май само в красноречие се упражнява и благоговението пред форумната Бояна поне от моя страна се изпари. Та това е много показателен пример за това колко голяма може да е разликата между форумния и реалния потребител, да го наречем.
Бояна, нищо лично.   bouquet

# 189
Номинациите на Богиня си имат обяснения, за всяка категория, та не губете хората в превода веднага.
Нещо осирацията започна много от рано и от високо.

# 190
Абе Бояна, вярно ли е това? Гейове? Вероятно полегнали в сатенени чаршафи или минимун натопени в чашака кафе?
Плагиатка!
Сигурно едва се сдържаш да не пропише в цикламено.
Потресена съм! Да копираш така съфорумците. #Cussing out

# 191
 LadyLady, ти си доста свежо попълнение, мисля, че застаряващото общество на форумните интелектуалки има нужда от малко младежки дух, какъвто демонстрираш ти. Напомняш ми на предишната потребителка LadyOftheRoses , и тя така успяваше да вкара чупка в скованичките теми.

# 192
  • София
Между другото Бояна е най-яркия пример за това колко измамна е виртуалната реалност, поне според мен. Като пишеш изглеждаш умна и начетена жена, която явно знае какво иска, после като ги постна онези гейове в мъжката тема, поне аз започнах да се замислям, абе тая жена тук май само в красноречие се упражнява и благоговението пред форумната Бояна поне от моя страна се изпари. Та това е много показателен пример за това колко голяма може да е разликата между форумния и реалния потребител, да го наречем.
Бояна, нищо лично.   bouquet
Joy hahaha Joy
Какви гейове, бре, моме? Сигурно си представяш, че една умна жена ще е настроила естетическите си предпочитания към  60 годишни с алаброс. Или сама тя ще е 60 годишна.  LaughingНашите стереотипни представи за другите и това, което са те са две коренно различни неща винаги. Пък и взимам назаем от Цонна желанието да бивам приета само като красива, за умна никога не съм имала претенции. Flutter

# 193
Нино Тино ти какво очакваш, да се уважават старите кучета, само защото са навъртяли 1000 и кусур публикации. Е, съжалявам, за да уважавам някой трябва да има качества. И явно има такива, защото има потребители във форума с които не смея да се гъбаркам. Не защото ме е страх, а защото с публикациите са спечелили уважение. Много ясно, че не съм си развалила впечатлението за Бояна само от снимките, а от нещата които писа в темата на Исайкова - просто си го удряше на философия, без да си дава сметка за чувствата на жена която страда много...Ама дреме и на Бояна за моето мнение, ще продължи да се упражнява в красноречие особено като си има публика, която я призовава...Извинявам се ако съм засегнала някой, не ми е била това целта, а да изразя своята истина...

# 194
Нино Тино ти какво очакваш, да се уважават старите кучета, само защото са навъртяли 1000 и кусур публикации.

Пардон, не визирах теб. Не се разпознавай във всеки пост.

Общи условия

Активация на акаунт