Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 259
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Бояна, само за протокола - от кемтрейлс тази година ли се крихме?

И от кемтрейлс се крихме, и аурата си мерихме. колко сме стари и препатили, не е истина...

# 166
  • Казанлък of all places
Мани, аз се мислех за младеж, па на, помня и априлките , и бабийеросите , и знам кога да си мълча.

# 167
# 168
Мадам Бианка, докарвате ми стрес.

Подозирам, че не ще да е от образа ми на аватара и в подписа /аз съм си на тях, така че вярвам, опаковали сте вече златното огледало/. Mr. Green

Приятно ми е - Богиня!, много хубави номинации, но подозирам, че пак ще има загубени в превода.

# 169
Харесват ми литературни номинации! Ако може да се запази идеята и за Малините, ще е много забавно.

# 170
Аз даже и пари съм получавала на ЛС, макар скромно да казах, че таксата ми за агитация е 1000 без да уточнявам 1000 какво. Но хората си се досещат. Laughing

Как така ще пращат на ЛС?! Докато не ми ги пратят на IBAN, не се считам агитирана.  Naughty

Харесват ми литературни номинации! Ако може да се запази идеята и за Малините, ще е много забавно.

А и при литературните много тематично ще се върже категорията "Не читатель".

# 171
  • Варна
Малините са задължителни. Какви номинации без малини? Това тук да не е розово облаче?

# 172
  • София
Книдска, Джон Голт не е от тоя форум, определено, не питай такива неща да не завършиш на ешафода.

Nickkie Едно време бяхме доволни и на толкова, но това беше преди да настъпят дните на днешната меркантилна младеШ.  Mr. Green

# 173
Аз и на кредитна карта мога да ти пратя, само ми дай номера.

# 174
 Номинационният списък на Приятно ми е ми харесва. Само че искам да предложа отново общата ни идея с Бояна  - Лили Иванова , за цялостен принос (иначе казано - Мерси, но стига вече)  Simple Smile

# 175
  • Варна
Книдска, Джон Голт не е от тоя форум, определено, не питай такива неща да не завършиш на ешафода.

Тъкмо ще отсеем отличниците  Mr. Green

# 176

И по естествен път ще бъдат дисквалифицирани някои участници.

# 177
Лейди, когато харесаш някого, можеш да отвориш профила му и да видиш какъв е постоянния му ник. Аватарите се сменят, но един ник = само един човек. Може да се сменя екранното име, аз например съм сменяла моето 3-4 пъти, но винаги го правя така, че да съм разпознаваема. Постоянният обаче не мога, той винаги си е Nickkie и винаги е видим в профила ми.
Имах предвид хората с по няколко профила. Наведе ме на мисълта това, че често се коментира, че с Пънки, а отскоро и с Отилия,че сме едно и също лице. Сигурна съм, че има много хора с по няколко профила.  Peace

# 178
  • Варна

Mr. Green
Именно.
Предлагам последният въпрос от списъка да е шифрограма за допускане до номинации. Mr. Green

# 179
  • София

Mr. Green
Именно.
Предлагам последният въпрос от списъка да е шифрограма за допускане до номинации. Mr. Green
То така до номинации ще останем трима- четирима души, няма да е забавно.

LadyLady Не знам кой те е бъркал с Отилия, но на мен това ми звучи като виц.

Общи условия

Активация на акаунт