Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 039
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Тя тази категория ще е за четкане на егото Simple Smile Няма да зачитаме точки.

# 241
Доколкото разбирам, идеята не е в тази категория да има самономиниране, а да номинираме тези, които са се самопровъзгласили за титани на "....., последният да затвори вратата". Само от Сийкината тема знаеш ли колко такива титана има?  Mr. Green

# 242
  • Варна
Не се бях замислила за тази интерпретация, Ники, но е доста интересна. Може да се помисли и да се замени с това обяснение, за да няма неправилно тулкуване върху нея.

# 243
Ахахаха, ама ти и вратата си добавила.  Laughing Мен ме домързя да проверя точното название, само запомних, че е дълго.  Mr. Green

Какво излиза, че до момента има три възможни интерпретации:

- номинирай титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик;
- самономинирай се за титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик;
- номинирай самопровъзгласил се титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик?

Ще ни трябва пояснителен текст до категорията, определено.  Mr. Green

# 244
  • Варна
Мисля, че тази
Цитат
- номинирай самопровъзгласил се титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик?
дефиниция най-много ми харесва. Но нищо не пречи и на съществуването на тази опция
Цитат
- самономинирай се за титан на мисълта, граматиката и сарказма и строения камшик;
Все пак трябва да има матр'иял и за "Чукча писатель" Mr. Green

# 245
Предвкусвам момента, в който имената в двете категории ще съвпаднат.  Mr. Green

# 246
Предвкусвам момента, в който имената в двете категории ще съвпаднат.  Mr. Green

Кой пък ще е този, който да се самономинира за титан на мисълта? То е ясно, че всяка една от дъртушите вярва, че е титан на мисълта, но коя ли така невъзпитано ще вземе да си го признае?

# 247
Някой с чувство за хумор, например?

# 248
  • София
Предвкусвам момента, в който имената в двете категории ще съвпаднат.  Mr. Green

Кой пък ще е този, който да се самономинира за титан на мисълта? То е ясно, че всяка една от дъртушите вярва, че е титан на мисълта, но коя ли така невъзпитано ще вземе да си го признае?
Аз се самопровъзгласих отма. Но продължавам да държа повече на приза за хубост, а и е редно да ми го дадете, на 36 съм и на 37 ще ми е далеч по- трудно да го спечеля, няма да сте честни.

# 249
Някой с чувство за хумор, например?

Ами не би било особено забавна проява на чувство за хумор. Поне аз така мисля.

# 250
  • Варна
Оти, не се мъчи. Не е за всеки.

# 251

Абе аз колкото и да се мъча никога няма да мога да постигна нивото на твоета / вашето словоблудство. Все пак ти / вие имате твърде дълъг опит в преливането от пусто в празно и убиването на време по форумите.

# 252
Аз мога ли да се включа с кратък номинационен списък с лек литературен уклон?

Мога ли да добавя още едно предложение към литературно-уклонните категории? Категория "Не съм от тях" за потребители, които влизат в дадена тема/подфорум, за да обяснят на всички, списващи там колко нещастни/глупави/недоклатени трябва да са, за да списват в тази тема/подфорум по начина, по който са го направили.

# 253
  • на правилното място, в точното време
Аз мога ли да се включа с кратък номинационен списък с лек литературен уклон?

Мога ли да добавя още едно предложение към литературно-уклонните категории? Категория "Не съм от тях" за потребители, които влизат в дадена тема/подфорум, за да обяснят на всички, списващи там колко нещастни/глупави/недоклатени трябва да са, за да списват в тази тема/подфорум по начина, по който са го направили.

Е, това е!  Peace От вчера чета много внимателно /че съм руса и не схващам от първия път/ описанията за номинации, но това баш ми пасна за конкретен лауреат.  bouquet

# 254
( како Сийке моля имай предвид подмазването ми)

Ще го имам.  Peace
По този случай приеми един съвет от мен - не си създавай кумири, че голямо разочарование те очаква после.  Laughing
Хайде сега, ти пък обещай да не ставаш поредната, на която като не ѝ хареса нещо, което съм написала, бърза да се фръцне: "Аз теб толкова те харесвах досега, пък ти сега що тъй.."  Crossing Arms
 Laughing

Аз продължавам да държа на предложението си да се откажем от досегашните номинации, поне във вида, в който се провеждаха. Ако толкова държите на Златата, нека да минат по съответните подфоруми. Хората си се познават и адекватно ще си се номинират и гласуват. Тук да останат само Малините, защото няма какво да си кривим душата, народът има нужда да си каже кой с какво го дразни във форума. Големи деца сме, няма нужда да изпадаме в простотии и ритане по кокалчетата, всеки може да изчопли някаква доза остроумие и възпитание, за да се получи забавна (и, надявам се, коригираща) тема, която да не бъде заключена още на втората страница.
До 17-ти има достатъчно време да се организира, проведе и приключи с дружно сдобряване и напиване на самия купон.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт