Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 451
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 045
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По техническите въпроси е наясно всеки, който си е направил труда да прочете правилата на форума- общодостъпни са Peace

# 3 046
... да се върнат активно в темата със снимков материал, че ellyst ме разсейва...
С какво те разсейва newsm78
С присъствието си.  Grinning

# 3 047
Виждам, че съм призована! Не ме предизвиквайте, че ще ви облъча с божествено сияние Mr. Green
Нека да е в близкия половин час и с навременно предупреждение!  Whistling Благодаря!   Heart Eyes

# 3 048
Да, присъствам осезаемо. Пронобис, искаш ли още снимки? Само на теб ще пратя, защото Лабрадор се надува и не ми е направил нито един комплимент!

# 3 049
Ох, Каролина, досадна си. Солете се (или там каквото си правите) на село Tired

# 3 050
Всяка правда повелява да призная, без да дразня никого тук, че краката на Богинята наистина са божествени...

# 3 051
Да, присъствам осезаемо. Пронобис, искаш ли още снимки? Само на теб ще пратя, защото Лабрадор се надува и не ми е направил нито един комплимент!

Златното огледало е куха и оспорвана катеогрия, но в "Дързост и красота" малцина могат да ти се опънат. Впечатлена съм!  Blush

# 3 052
По техническите въпроси е наясно всеки, който си е направил труда да прочете правилата на форума- общодостъпни са Peace
Не, в правилата пише- 3 предупреждения после временен БАН, след това окончателен. Макар, че правилата се нарушават масово от модераторите, защото 3-те предупреждения никви ги няма обикновено. В правилата не е описан механизма на бана-първо по НИК (временен), по АЙПИ (окончателен) и в краен случай по МАГ адрес. Това в правилата е Вервай ми не го пише.

# 3 053
Каролина, признай си - Бояна ли ти плати, за да спамиш, тролиш и чийтваш  в темата, посветена на МЕН?!
Бояна, такава подлост не съм очаквала!!

# 3 054
  • Бургас
Аз съм работила в счетоводна къща.Там главата си не можеш да вдигнеш от работа,за тоалетна няма време,особено преди 14 число.Как успявате,девойки млади? Как намирате време за форуми? newsm78

# 3 055
  • Варна
Каролина, признай си - Бояна ли ти плати, за да спамиш, тролиш и чийтваш  в темата, посветена на МЕН?!
Тцъ, къш от небосклона. Темата е за МЕН bowuu

# 3 056
Azzy, благодаря, че отвори оная другата тема! Тук днес отегчението от бърсане на сълзи ще е пълно. Да се изместим дружно "там" - към практическата страна. Защото каква ползва, ако си красива и не си .....

# 3 057
  • София
От мен очаквай всичко, дори Вилико е мой платен трол. Организирала съм НПО, което обединява всички хора, които нямат какво да правят.

# 3 058
Пфффф, отегчих се...Трия бързо, че тази мъжа ми не я е виждал Blush. Сериозно. Някакъв руснак искаше да се снима с мен, но не знам защо си помисли, че  може като техните жени и...  Blush

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 14:59 от $hantalche

# 3 059
  • До хладилника, който обичам
Не, в правилата пише- 3 предупреждения после временен БАН, след това окончателен. Макар, че правилата се нарушават масово от модераторите, защото 3-те предупреждения никви ги няма обикновено. В правилата не е описан механизма на бана-първо по НИК (временен), по АЙПИ (окончателен) и в краен случай по МАГ адрес. Това в правилата е Вервай ми не го пише.

Айде бе?

Цитат
Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай на сериозно нарушение на правилата, както и в случай, че даден потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен бан без предупреждение.

Пак там.

Общи условия

Активация на акаунт