Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 102 220
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 510
Е добре де, аз като искам да номинирам Янечек, къде точно да я набутам сред тия словоблудства?

Кажи от какво се нуждаеш и ще го сътворя специално за теб?

# 511
Ми категория нормална, за човек със свежо чувство за хумор и без потребност да изпада в словесно фондю.

# 512
Ми категория нормална, за човек със свежо чувство за хумор и без потребност да изпада в словесно фондю.

Не разбрах ти ли си този човек или Янечек? Ако е тя, значи е тук:

мис Слънчице и мистър Дарси - положителна номинация за уникална комбинация от оригинален мисловен поток, стил, изразяване и форумска визия (ник, аватар, подпис). 

# 513
  • София
Октопод, уволнена си. Laughing

# 514
Жалко, че чукчата- писател не е певъплътен в категория.

# 515

Не разбрах ти ли си този човек или Янечек? Ако е тя, значи е тук:

мис Слънчице и мистър Дарси - положителна номинация за уникална комбинация от оригинален мисловен поток, стил, изразяване и форумска визия (ник, аватар, подпис). 
Е тва е за комбинация от поток и визия, тя няма аватар, камо ли есенен триптих в подписа.

# 516
Октопод, уволнена си. Laughing

Най-хубавото на всичко е, че ако на някой не му харесва може просто да помоли мод да забърше цялата тема. Не разчитайте обаче да се оттегля обидено в ъгъла.

Е тва е за комбинация от поток и визия, тя няма аватар, камо ли есенен триптих в подписа.

Но пък е постоянна с липсата си на визия.

# 517

Не знам къде отидоха хубавите и приятни категории, от които човек дори научаваше по нещо. Дали творчеството на някакъв човек, или цяла интересна и любопитна група...

В една от предните години на номинации бяха обявени за подмазвачество и затова стана непрестижно да номинираш позитивно. Laughing

Laughing Честичко се среща това обвинение и в темите. Според мен си е чиста завист, че някой е харесван.
Странно ми е, каква полза би могъл да извлечеш, като се подмазваш някому, в някакъв си форум?! newsm78

# 518
Аз защо останах с впечатление, че в този случай

е номинация "стил и изразяване" или "стил и форумска визия". Т.е не е задължително номинирания да се вписва във всички изброени. Или?

А имам и още един организационен въпрос - хора, които са се загубили и не списват често могат ли да се включат в номинациите, защото ако е по-удачно да не ги броим, може да се добави една Липса на годината или подобно.

# 519
Т.е не е задължително номинирания да се вписва във всички изброени.

Не е задължително, разбира се. Номинациите са за забавление и ми е непонятно усиленото мислене "какво е искал да каже автора". И пак казвам, че ако не ви харесват викайте мод да трие и да се почва отначало.

# 520
Аз като новак само чета ,но ми стана интересно за какво е толкова е думата:)

# 521
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз да попитам за троянската Елена- това е за тези, които цял форум ги говори колко са красиви, или за тези, които са красиви, но не се бият в гърдите с това и форумното им присъствие не се гради на събиране на въздишки и комплименти?
Понеже в зависимост от отговора на този въпрос аз ще номинирам различни потребителки Rolling Eyes

# 522
Вие нали не мислите, че аз физически ще мога да отговоря на всички въпроси?! Не съм измислила нищо, използвах само copy/paste от предишни години и обобщих някои категории както беше предложено по-напред в темата. Четете, интерпретирайте и се забавлявайте. Нищо и никой не зависи от тези номинации все пак.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 01:27 от Октопод с рокля

# 523
  • София
Е, Октоподе, няма какво да се сърдиш. С тия красавици, кулинарки и дървени философи в една категория или пък разсеяност, хумор и положителна емоционалност, означава да номинираме орел, рак и щука.

# 524
В две страници за трети път ще кажа, че не се сърдя и не ми пука дали утре ще изтрият темата. Всички искахме разнообразие, но нямаше консенсус как да го постигнем. Направих го по моят начин, предупредих ви. Критиките са чудесно нещо, ако са съпроводени с алтернативи. 

Общи условия

Активация на акаунт