Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 030
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 525
Не отнемайте радостта на Кейси да ме номинира и включете поне три крайно отрицателни категории. Което пък ме навежда на мисълта, че съм удачен кандидат за категорията "Понякога съм бяла и добра...".

MA-ЛИ-НИ. За десети път. Там ще има кални борби. За мен номинациите са си номинации.
Само Малини и мен не ме кефи.
Подкрепям Крейзи чик.

Кейси не смят на номинира тази година. Не останаха интересни противници.

# 526
  • Boston, MA
Понеже като едно старо куче и аз съм впечатлена от липса на кандидати, и ми е ясно, че ще се пооплюем я в малинака, я както всеки ден из нормалните теми, си обещавам, че ще номинирам положителни лица, може да не са новаци пер се, ама ще гледам да не сте ги чували много.

# 527
Абе трябваше някоя категория примерно „Голи охлюви” за тез, дето под път и над път си показват колко се обичат /без грам ирония!/. Можеш се подхлъзна на разплесканата лигня.

Ще се чудя и това стадо „Приятел при голяма нужда се познава” къде да му го пъхна. Кажеш на булята „бу!” и облак конски мухи те набухат в защита.

# 528
  • София
Само да не ми отрежете златното огледало, ей.

# 529
Като комсомолец, който ще преглежда бюлетините,  приканвам номиниращите за конкретни имена не от типа "номинирам потребителят с две деца в подписа му".

Кейси, отношението ти към мен е ужасно! Чувствам се като героинята от "Историята на О".

# 530
Ееееееее, ама чакайте сега, що за каша? Дали пък не трябваше да пообсъдим още малко нещата, защо е всичката тази препирня? Нищо лично към ничий ентусиазъм или труд, обаче подобно мазало от чужди текстове на мен ми прави изключително лошо впечатление. Не ми е приятно да гледам отрязъци от собствените си стари пояснителни текстове например, пейстнати сега в съвсем различен контекст. Нито е етично, нито върши някаква работа, тъй като съм ги писала навремето с друга идея в ума си. Хоро не се води с копи-пейст; трябва да се седне и да се вложи някакво творчество, а ако ли пък не, то поне трябва да се питат останалите съгласни ли са с копи-пейста. Аз не съм. Октопод, извинявай! Оценявам труда ти, моля те да не ми се сърдиш, но действително намирам подобен пачуърк за доста... неприемлив, да го наречем.

П.С. Коя/какво е Мис Слънчице и какво общо има мистър Дарси със стила и изразяването, простете моето невежие? Аз се сещам само за един герой Дарси, дето хич не беше многословен, ама... старост-нерадост, може и да пропускам нещо.

# 531
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз да вметна, че като предлагах Великата армада, имах в главата си крайно неположителна идея. Сега я виждам в положителните категории Rolling Eyes.

# 532
Има ли категория за потребители, които реално са помогнали на други такива, отделили са време и средства, инициирали са още съфорумки, за да подкрепят и дарят надежда на хора в незавидна ситуация?Предлагам да се включи категория Майка Тереза.

# 533
П.С. Коя/какво е Мис Слънчице и какво общо има мистър Дарси със стила и изразяването, простете моето невежие? Аз се сещам само за един герой Дарси, дето хич не беше многословен, ама... старост-нерадост, може и да пропускам нещо.

Мда, и аз това се чудех. Но номинирах някак си, де. Laughing
Аз много се озорих да цитирам този огромен текст и после да пиша. Явно нещо не са ми наред настройките и постоянно ми се връща в началото текстът, заради което ми е трудно да редактирам и много неграмотно написано изглежда всичко. Едвам ми издържаха нервите да го вапцам в зелено. Сега какво, други номинации ли ще има? Rolling Eyes
Докато всички дават акъл какво да включват номинациите, номинации като за свят няма да има. Не може така. Все едно да реша да пусна тема с анкета и целия Клюкарник да ми дава напътствия как да го направя. Навремето Biby как се оправяше?

# 534
Има ли категория за потребители, които реално са помогнали на други такива, отделили са време и средства, инициирали са още съфорумки, за да подкрепят и дарят надежда на хора в незавидна ситуация?Предлагам да се включи категория Майка Тереза.

Имаше в предложенията на Хексе - Златно сърце. Не е влязло в крайния вариант.
Обърнах специално внимание, защото и аз исках такава категория в началото на темата. Peace

Номинациите за тема на годината, положителна и отрицателна, също ги няма. Не помня миналата година да са липсвали предложения там.

# 535
Не се косете и хабете, писах на мод да я изтрие. Обмисляйте, творете, дайте нова тема и после всички в пясъчника. Аз мога да се забавлявам всякак, не държа на персонални категории по мой вкус. При липсата на изявени таланти и масово отегчение реших да пусна по-общи категории, но тук титлите май са по-важни от разтухата.

Крейзи, нищо написано от теб не може да ме обиди дори в най-директната си форма. Никога не съм те харесвала и обикновено прескачам писаното от теб. Тук темата е организационна и затова отделих време да помисля върху написаното и предложеното от всеки. Много спам и критики в постовете, малко одобрени чужди идеи беше равносметката.

Извикайте ме като сте готови за веселбата, аз спирам да се обяснявам повече.

# 536
Хохохо, Бът е класирала Рокси и Алиса, наред до Saule и то в категория „умерени” (което за мен звучи като посредствени). Очертават се интересни номинации. Да дойдат и другите приятелчета от отчетната, моля; да си копи-пейстнат и те. Както казах в темичката за стиснатия й мъж: „Подаръците според заслугите”. И така е реално. Simple Smile

# 537
Имаше в предложенията на Хексе - Златно сърце. Не е влязло в крайния вариант.
Обърнах специално внимание, защото и аз исках такава категория в началото на темата. Peace

Трябва да има, това ще бъде най-смислената категория.

# 538
Ето разширено предложение от мен. Тъй като старите кучета надали ще дадат на един новак да им дава тон във форумния живот та надали предложението ми ще види бял свят, но поне може да почерпите идеи...
Винету- боец
Смъртта и прилича-злоба
Съседка за секс-форумна красавица
Кабелджията-дето обсебва темите и се бута навсякъде т.е аз
Мъжът който се женеше-форумният плейбой
Момичето на Бонд-почитателка на силни мъже и диаманти-сещам се за моята приятелка Лизет
Аз, моя милост и Айрийн - за хора които страдат от раздвоение на личността и немедицинска шизофрения
Мис Таен Агент- за тази която само наблюдава и после попържва
Господин за един ден-който държи да бъде забелязан
С деца на море- свежи, нови попълнения
Поразяващата уста-каки с опит, дето с коментари ти скриват шапката
Маската- за фасадни персони
Красив ум-благородни и всеотдайни хора, спечелили не една битка в живота, включително и с болест
Криворазбраната цивилизация- за хора които остават вечно неразбрани
Мъже с токчета - активни потребители от мъжки пол
Теория на конспирацията - за потребителки които четат и гадаят ли гадаят
Бриджит Джоунс-забавна и духовита потребителка
Да срещнеш Джо Блек-потребител, който с влизането си във форума предизвиква овации
Последният самурай-старо куче, но уморено

Категорията Красив ум, не знам дали е редно да попада в подобни номинации. Въпреки това има страхотни хора, които не пишат в Клюкарника и веднага се сещам за Хули, но честно казано не знам дали в тази тема има място за истински значимите неща.

# 539
Палада, емоциите ти изпреварват зравия разум. Добре съм пояснила какво имам предвид, ти както щеш си го тълкувай. Виж и теб номинирах, за да не плачкаш, че не си отразена.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 10:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт