Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 077
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 540
Ooooo, Mон Дьо, Соте ли е пуснал тези номинации  Joy Много шаренко, като за момиченца.  Laughing

Октопод, и на мен не се сърди, но аз се загубих и в превода, и в шаренкото, и в структурата. Дори не мога да си ги копирам и да номонинирам като хората.

Пускайте Андините, докато не е станало късно  Laughing

# 541
  • Belgium
И на мен ми е трудничко да се ориентирам в тези Номинации, а не е като да не съм участвала.

И без това нямам поглед върху форума тази година, ще видя дали изобщо ще номинирам.  Thinking

# 542
Октопод, и на мен не се сърди...

Шшшшшшт, тихо! Ей сега ще се окаже, че и теб не те харесват, и ще изгубиш съня си во веки от скръб Naughty

Аз имам конструктивно предложение, с което се надявам тоз действителен цирк да спре. Предлагам Дона да измисли еднолично номинациите и ще кажа защо. Първо, потребител е отдавна и ще уважи традициите така, както трябва. Второ, това е всеобща любимка, която няма навик за селски препирни. Трето, достатъчно умна и забавна е, за да измисли нещо елегантно, автентично и усмихващо. Немалко нейни златни фрази са влезли във форумския архив, все пак. Четвърто, достатъчно лаконична е, за да не ни дави в многословия, обяснения и прочее сложни форми. Пето, шесто и сто и шесто, Дона си е Дона и който си може, си може.

М?  Flutter

# 543
  • Belgium
Аз само бих допълнила, нека Номинациите са малко на брой - не повече от 5-6.

Така ще бъде по-стегнато и по-лесно за номиниране.

# 544
  • София
Аз имам конструктивно предложение, с което се надявам тоз действителен цирк да спре. Предлагам Дона да измисли еднолично номинациите и ще кажа защо. Първо, потребител е отдавна и ще уважи традициите така, както трябва. Второ, това е всеобща любимка, която няма навик за селски препирни. Трето, достатъчно умна и забавна е, за да измисли нещо елегантно, автентично и усмихващо. Немалко нейни златни фрази са влезли във форумския архив, все пак. Четвърто, достатъчно лаконична е, за да не ни дави в многословия, обяснения и прочее сложни форми. Пето, шесто и сто и шесто, Дона си е Дона и който си може, си може.
М?  Flutter

Абе Дона пише ли нещо в риъл лайф?
Отдавна си мисля, че би било загуба да словотворства само тук.

# 545
Не знам коя е Дона, но сбръчканата жена с цигара в уста на мен ми е леко злобна. Ще заложи на черното в номинациите и там няма да попаднат хора, които наистина заслужават. Има много по-позитивни хора, но явно не им се занимава...

# 546
  • София
Т.е талант с щипка пиперливост v.s позитивна посредственост, а?  Twisted Evil

# 547
Аз съм съгласна Dona да измисли категориите, ако Dona е съгласна.

# 548
Съдейки по собствения си скромен житейски опит, пиперливите хора с пиперлив език са всъщност едни от най-позитивните и когато избирам на кого да разчитам в тоз живот, то това винаги е ярък индивид с остър ум и език, а не плаха позитивна моруна. Извинете  Mr. Green

# 549
  • Варна
Аз съм съгласна Dona да измисли категориите, ако Dona е съгласна.

Веднага се възползвам, за да кажа, че и аз съм съгласна,т.е.  - и Дона много харесвам и обичам, досетихте се. И Октопода харесвам, разбира се. Но и Крейзи Чик.

# 550
Т.е талант с щипка пиперливост v.s позитивна посредственост, а?  Twisted Evil
Не се впечатлявам от нито едно от двете самостоятелно, а от комбинацията им. Мен ако питате кака Сийка трябва да измисли номинациите, защото е хем пиперлива, хем позитивна. Второто качество аз у Дона не откривам. В противен случай бих я оценила въпреки хапливия и език. Аватара също си казва думата...В крайна сметка и номинациите на Октопод стават, без категорията Лили Иванова (според мен). За номинациите на Дона съм скептична, черното ще преобладава, ама пък да видим...

# 551
Абсолютно 'за' Дона да пише. Който го може го може. Стига да има желание, разбира се.  Peace

# 552
  • София
Начи, чакаме Дона да се навие! smile3508

# 553
Ох,  моля в новите дайте една ясна злобна и недоклатена категория, да има къде да ме сложат фенките (специално ще си обръсна краката по тоз повод!). Не ща да съм в тази „Бовари”, не ми върви хич: нито плача от свеки, нито ровя в коша на тоалетната (wtf?), хеле пък секс да ми липсва. Па и къде къде по ми харесва да съм форумската злобарка, отколкото форумската мрънла. Нищо лично, Бът, но предвид темичите ти точно ти да сочиш така грозно с пръст?! Тцъ,тцъ,тцъ, сладурка.

# 554
Честно казано колкото повече гледам толкова повече идвам на акъла на кака Сийка, всеки да си каже кой харесва и кой не. Да си излее душата, защо ще мислите нещо толкова сложно за да изразите две толкова фундаментални човешки чувства. Или всичко трябва да ви е гарнирано с шоколад и каффе ( от това скъпото от маймунско аки), че да е в синхрон с "изтънчените" ви душевни терзания...
Аз вече се отегчих и ако не трябваше да пазя котката отдавна да съм си била камшика навън, както биха направили умните хора в този слънчев ден.
Уж решителни хора, джаста праста, пиперливи, стари кучета пък едни номинации като хората не могат да направят. Това показва каква бутафория е всеки форум...

Общи условия

Активация на акаунт