Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 101
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 555
Ох,  моля в новите дайте една ясна злобна и недоклатена категория, да има къде да ме сложат фенките (специално ще си обръсна краката по тоз повод!). Не ща да съм в тази „Бовари”, не ми върви хич: нито плача от свеки, нито ровя в коша на тоалетната (wtf?), хеле пък секс да ми липсва. Па и къде къде по ми харесва да съм форумската злобарка, отколкото форумската мрънла. Нищо лично, Бът, но предвид темичите ти точно ти да сочиш така грозно с пръст?! Тцъ,тцъ,тцъ, сладурка.
Да де, да, личи ти, че никак не умееш да четеш между редовете. Личи ти, че имаш и крещяща нужда от начесване - ти си знаеш на какво - на егото ли, на нещо друго ли.
 Изпълзя ти отнейде, нечувана и незабелязана от никого,  и реши с образ нов и с нова интонация и да се извисиш над посредствеността, пък белким направиш впечатление. Като гледам, добре си се потопила в аналите на форума и добре следиш кой какво, защо и както ти изнася. За никого не е тайна, че си стара неуважена съфорумка, върнала се да се прави на много отворена, щото иначе не и стиска. Но що не вземеш да пробвай следващия път с нещо друго, че много грозно и недодялано ти се получава откак се прекръсти и си смени кожата. 

# 556
Май ще се въздържа от номинации, най-малкото защото категориите са ми адски... неразбираеми и странни. Абсолютно мъгляви са, противоречиви, например какво общо има оригинален мисловен поток и стил (аватар, подпис)? Къде да намеря точно това съчетание? "Положителна номинация за за умерено виртуално поведение, интелигентен подход и елегантна подкрепа. Потребител-мечта." - добре, че беше последната част, за да схвана за какво е...  "Положителна емоционалност" също е уникално  Laughing А номинацията за красавицата-готвачка, която и междувременно е буден гражданин, а същевременно и изкусителна любовница ми стана любима от раз   chef Да не зачеквам темата и за "кажднодневния" секс - следващият път на суахили, за да е по-оригинално, явно целта на категориите е да са крайно оригинални, но като всяко крайно нещо и това е станало едно "пльок" (простете, че не знам как е "пльок" на някой по-странен език, за да с впиша в дружинката  LaughingPeace Изобщо една голяма малинка за номинациите от мен. И понеже очевидно повредата е в моя телевизор, т.е. аз сгрявам бавно, няма да номинирам (тъй като не схващам  Crazy), давам само малинката  Hug

пп - моля ви се не ме бутайте в някоя категория за силно недоклатени, няма да ми отива  Crossing Arms Аз по принцип съм доста емоционално положителна  Peace

# 557
Изпълзя ти отнейде, нечувана и незабелязана от никого,  и реши с образ нов и с нова интонация и да се извисиш над посредствеността, пък белким направиш впечатление. Като гледам, добре си се потопила в аналите на форума и добре следиш кой какво, защо и както ти изнася. За никого не е тайна, че си стара неуважена съфорумка, върнала се да се прави на много отворена, щото иначе не и стиска. Но що не вземеш да пробвай следващия път с нещо друго, че много грозно и недодялано ти се получава откак се прекръсти и си смени кожата. 

Полека, момиче, изпоти ми се монитора; даже ми се понамокри. Не съм писала тука преди; омръзна ми да се обяснявам по тоз въпрос (ако получавах долар на всеки един, охооо)! Напъвай се, даже и повече можеш, сигурна съм; но по-добре реално;тук освен виртуални гушки друго нЕма. Мразя емотикони, но представи си, че тук се усмихвам и то съвсем незлобливо.

# 558
Последните няколко страници от темата ми харесват, има единомислие. Обединихте се и дано навиете Дона. Само тя може да изпълни предназначението им да са забавни. Октоподи или кокошки, все сме аматьори но не на всеки егото позволява да го признае.

Дона, отърви ни от мъките! Какво ще ни струва? Mr. Green

# 559
Не знам коя е Дона, но сбръчканата жена с цигара в уста на мен ми е леко злобна. Ще заложи на черното в номинациите и там няма да попаднат хора, които наистина заслужават. Има много по-позитивни хора, но явно не им се занимава...

Трябваше да спреш до "не знам коя е Дона". Злоба е крайно не подходящо допълнение точно в комбинация с този ник.

Съгласна съм с Октопода и Крейзи, в крайна сметка идеята е да се забавляваме, а Дона си го може!

# 560
  • Казанлък of all places

Пращам и на ЛС кутия хавански пури и ром. Ако това не помогне, ще трябва млад кубинец и да и търся...

# 561
Млад турчин по-добре отколкото кубинец. Останах с впечатлението, че жената е от този етнос.
Това не е обида, просто в една тема си писахме на тема религия. А и аз съм любопитна за нейните номинации, затова се опитвам да помогна... Peace
Много моля сега другите туркини да не ми скачат. Знаем се вече...

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 14:09 от LadyLady

# 562

Пращам и на ЛС кутия хавански пури и ром. Ако това не помогне, ще трябва млад кубинец и да и търся...

От мен дървен сандък с отлежал ром for real. Агонията е жестока и само с виртуални почерпки няма да има резултат.

Написах вече две съобщения до мод, но може мълчанието им да е тяхната стратегия за забавление. При всяко позвъняване на вратата, очаквам недоволни съфорумки да ме линчуват на брезичката пред блока.

# 563
Октоподи или кокошки, все сме аматьори но не на всеки егото позволява да го признае.....При всяко позвъняване на вратата, очаквам недоволни съфорумки да ме линчуват на брезичката пред блока.

Е, стига де, никой няма да те беси или цели с развалена риба  Mr. Green

Аз до Дона мога да наредя на прима виста още поне 30 имена, които съвсем не са на аматьори и притежателите на които заслужават своите... ега?  Laughing, обаче нейният конкретен стил сякаш пасва най-точно на жанра, който търсим в момента, тъй ми се струва.

Доно мари, ялай тъдява, покажи на тез неверници що може таз кубинска сбръчкана глава!!!  tooth

# 564
При всяко позвъняване на вратата, очаквам недоволни съфорумки да ме линчуват на брезичката пред блока.

Да видиш сега какво им е на новаците. КоУеУото се върти.  Hug

# 565
От мен едно наргиле, за последните юзърки и аз в това число де... Laughing

# 566
  • В Космоса
Крейзи, защо не се заемеш ти? Според мен би се справила не по-зле от Дона. Thinking

# 567
  • Mars Hotel
Крейзи вече е правила номинации и има готови нейни категории.  Grinning

# 568
Струва ми се, че търсите личност да ви оправи, вместо платформи и идеи  Mr. Green

# 569
  • В Космоса
Ами аз дадох идеи назад. Нямам много време тези дни, иначе бих помислила за още.

Общи условия

Активация на акаунт