Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 178
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 570
Млад турчин по-добре отколкото кубинец. Останах с впечатлението, че жената е от този етнос.
Това не е обида, просто в една тема си писахме на тема религия. А и аз съм любопитна за нейните номинации, затова се опитвам да помогна... Peace
Много моля сега другите туркини да не ми скачат. Знаем се вече...
Ъ? Подозирам, че си се заблудила нещо... Дона е кубинка. Истинското й име е Хуанита Луис Камачо и е родом от Сантияго де Куба, старата баровска част /сега там има резиденция на Фидел Кастро/. След неравен брак с млад революционер-сандинист, се установява в България под фалшиво име. Мисля, че в момента живее някъде около Челопеч.
Не знам как пребивавате във форума без да знаете тези общоизвестни факти!  ooooh!

# 571
Ох, добре че не съм от умните тук и никой не ме ръчка да правя нищо. pletka
 Mr. Green Не им е лесно...

# 572
Струва ми се, че търсите личност да ви оправи, вместо платформи и идеи  Mr. Green

Така е. Търсеха се творци, сега спешно се нуждаем от творец-реаниматор, а накрая ще е намине само някой да потвърди печалният край.

# 573
  • София
Струва ми се, че търсите личност да ви оправи, вместо платформи и идеи  Mr. Green

Така е. Търсеха се творци, сега спешно се нуждаем от творец-реаниматор, а накрая ще е намине само някой да потвърди печалният край.
За последното разчитайте на мен. Peace

# 574
  • Другата България
 Laughing Laughing Млада е Лейдито, ще се научи.....а и явно има желание, след като е "на всяка тема коментара" Laughing
Всеизвестни са нейните "симпатии" към мюсолманската общност, както и към едни определени жени, крадли на чужди мъже Flutter затова е във всяка втора пищеща дама вижда една от двете злини Peace Но пък не може да не и се признае, че идеите и за номинации никак не бяха лоши, въпреки че го прави за първи път . Явно и чете девойката, не само си чеше езика. На мен лично ми допаднаха идеите и. Нали искате нови лица, ето, вземете нейните, тъкмо няма да има нужда от печалния край.

# 575
Моля ви, какъв край, всяко начало е трудно.  Simple Smile

# 576
Доне, ако ти е останала сал една гънка от туй наргилье, не са заемай с номинации. После от всеобща любимка ще станеш на всеобща салфетка. Simple Smile
Послушай лелинка, зная какво говоря.

# 577
Аз вече гласувах. Както написах там Дона ще я опознавам занапред. Може и аз да бъркам Peace

# 578
Сега ще има ли нови,или остават тези номинации?

# 579
Аз вече гласувах, в нова тема няма да участвам. Нищо, че съм жена и на мен ми писна.

# 580
Доне, ако ти е останала сал една гънка от туй наргилье, не са заемай с номинации. После от всеобща любимка ще станеш на всеобща салфетка. Simple Smile
Послушай лелинка, зная какво говоря.

Дона надали е вчерашна, поне от това което написахте за нея. Чак аз се впечатлих и взех да се  newsm78. Очаквам от нея да разиграе гладиаторски борби като започне от Maximus The Spaniard и стигне до Maximus The Merciful и тогава форумното общество пак ще я понесе на ръце...Какви ти салфетки...

# 581
Аз вече гласувах, в нова тема няма да участвам. Нищо, че съм жена и на мен ми писна.

Simple Smile Писна ти от самата себе си?! Mr. Green

# 582
  • Казанлък of all places
Млад турчин по-добре отколкото кубинец. Останах с впечатлението, че жената е от този етнос.

За втори път само в рамките на една тема стреляте толкова встрани,че френските артилеристи могат само да Ви дишат праха. Но и те не могат да напишат толкова,колкото Вие публикувате.
Може би е добре да почетете малко повече.Преди да пишете.В противен случай си е чиста проява на "чукча не читатель".
С което идвам да се подмажа на Този -който-ще-пуска-номинации.Ми включете ми категорията,де!

# 583
Ще пусна тема-предложение с анкета да се забранят форумските номинации. Уж за забавление, уж за купон, а то излезе по-трудно от предизборната кампания на ББ, егати!

# 584
Никога не съм претендирала, че съм читател. Иначе щяхте да не ме виждате горе сред скритите. Какво съм вие решете, аз както казах приемам всякакви номинации.

Общи условия

Активация на акаунт