Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 200
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 120
.Малко по-нагоре има едни заковани, ако не си обърнала внимание Wink От тях и аз и ти можем да научим много...
Толкова да не улучи на кого да го кажеш, че няма накъде повече. Tired

Тъкмо влязох да питам не е ли рано за номинации, но явно не е.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 22:14 от Бианkа

# 121
В такъв случай чий го дири в заглавието Номинации 2012, а не Регламент за номинации 2012...

Опит ти липсва и не можеш да го наваксаш с публикации, това е обяснението. Номинациите са игри за напреднали, не за обикновени спамъри.

Не ти подхожда на плажния аватар да поучаваш вехта киселица като мен. Иди сега си сложи гланц на устните, премисли и се върни.

# 122
  • София
Лейди, търпения нямаш нещо, а? Сърбят те ръцете да номинираш и да си отмъстиш и поподмажеш? Или да видиш дали случайно теб няма да те номинират някъде?

И аз си мислех, че е рано, ама нали ще има среща, може идеята да е на номинираните присъстващи да има награди пред строя!  newsm78

# 123
   bouquet
По-спокойно Октопод. Няма да падна на нивото ти да те обиждам. Не знам коя си, през какво си минала и какво си правила, не съм си поставила за цел да проучвам потребителите тук, но каквото и да е, подобно поведение е жалко...Хубавото е, че потребителките с подобно поведение сте малко на брой.

# 124
  • София
Кой? Кво?

Първото ми нововдъхновение е относно Бояна. Преди ми беше  Heart Eyes, сега я намирам и в друга светлина.  Grinning Само трябва да го формулирам по-допустимо и незасягащо (макар аз да съм стигнала до извода, че тя не се засяга, или поне се опитва да го практикува).
Доктор Джекил и мистър Хайд  Mr. Green

# 125
  • Варна
Май Лейди току-що си изпроси една номинация  Mr. Green

# 126
В такъв случай чий го дири в заглавието Номинации 2012, а не Регламент за номинации 2012...

Опит ти липсва и не можеш да го наваксаш с публикации, това е обяснението. Номинациите са игри за напреднали, не за обикновени спамъри.

Не ти подхожда на плажния аватар да поучаваш вехта киселица като мен. Иди сега си сложи гланц на устните, премисли и се върни.

Пази Боже това да е гордостта и целта на човека, да е напреднал в бг мама.

# 127
  • Варна
Оти, откъде се изрови по никое време?

# 128
Номинациите си ги знам, на който съм искала да се "подмажа" вече съм го направила и той гарантирам ти е разбрал. Как ще ме титулувате честно казано няма никакво значение, защото титлите си ги слага всеки сам с настройка от профила. Както виждате титла нямам, за разлика от много то вас, т.е не държа на титлите... В подобни теми влизам за да се разправям със злобарите. Виж това може да се каже, че ми е една от целите.  Wink

# 129
  • София

Е, на пък, няма да я номинирам!  Naughty

# 130
Вси Светии?

# 131

За мен дойде, реванш търси. Mr. Green На Априлките приза им тази година ще го отнесе Коалицията на новаците.

Ех, Клише, помниш ли каква любов имахме?! Няма вече такива смели новаци, дори Шанталчето не ми се опъва.

# 132
  • Варна
Пуууууууу, как можах да забравя?! Явно приказката за нечистата сила не е чак такава приказка.

# 133
  • Другата България
newsm78 Аз да питам.....Това ли е критерия? Да те номинират? Да се "озъбиш" на някой? Питам само....

# 134
Това ли е критерия? Да те номинират? Да се "озъбиш" на някой? Питам само....

Някак трябва да си впечатлил форумското общество. Уж е субективно, но според мен се вижда много добре кой колко си може и какво впечатление остава у другите. После имаш цяла година за коректив.

Общи условия

Активация на акаунт