Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 324
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 150
Това ли беше? Аз защо имам спомен, че дойдоха цяла тема да гласуват за "Банда на годината", но дали не бяха Май-ки? Помниш ли, като се изсипаха всички само с по един пост?
Априлки, априлки бяха. Май-ките дойдоха после.
Спечелиха в категорията ''Банда на годината'', като избутаха Бабиейросите. Предлагаха кюфтета на ЛС. Laughing

# 151
  • Другата България

Казват... Априлките, независимо от годината, сме били най-готините бременеещи.... Не знам, не знам... Rolling Eyes  Определено да си майка на овне или телче означава, че си супер-овца!  bowuu

Hug Hug Hug И аз съм майка на телец, ама майски..... newsm78 Значи съм само ОВЦА? Confused

# 152
  • София
Мерси, Queen of Hearts  Simple Smile
 Имам предложение, да се направи категория "Златна, но вече стара и втръснала". Може ли?  Laughing

И аз го предложих по- назад, категория "Лили Иванова".
И аз се радвам, че се върна, може да си сложен характер, но си умна и оригинална, та липсваше.

# 153
Простете невежеството ми, Embarassed ама тези Априлки ги срещам доста често като понятие, та да питам-за какво иде реч? Embarassed Embarassed

Най-доброто обяснение:

Що е то "Априлки" - дефиниция

Култовата Тема - Първопричина

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 22:58 от Nickkie

# 154
Предлагаха кюфтета на ЛС. Laughing

А кажи ми как без такива мили спомени могат новаци да вникнат в номинациите?! Да водиш кампания е изцяло нов вид виртуално общуване.

# 155
Предлагаха кюфтета на ЛС. Laughing

А кажи ми как без такива мили спомени могат новаци да вникнат в номинациите?! Да водиш кампания е изцяло нов вид виртуално общуване.

Новаците са си новаци....но пък са сладки.  Laughing

# 156
Момичета, ще прегорите за Малини 2012.

По-сръчните да добавят новите предложения и ако има ентусиасти дайте да отпочваме, че да се свършва.

# 157
Да така е, новаците не сме продавали кюфтета на ЛС, което обаче не е повод да бъдем обиждани и завирани на майната си. Не това е целта да бъдеш в бг мама. Не страдам от предразсъдъци, мисля че мога да пиша в която тема ми харесва, да понякога прекалявам, но то е защото вярвам в нещата които пиша и ги отстоявам...Не съм имала и намерение да номинирам, освен теми. Далеч съм от мисълта да слагам квалификации на аватари, още повече че някои са с по 3 или 5 и не знаеш дали човека който най-много харесваш под един ник, не си го номинирал в някоя кофти категория под друг ник.

# 158
  • София
Аз даже и пари съм получавала на ЛС, макар скромно да казах, че таксата ми за агитация е 1000 без да уточнявам 1000 какво. Но хората си се досещат. Laughing

# 159
Абе докато не оставиш поне един златен зъб жертва я в Златно огледало, я в Плейбоя, още си новак. Mr. Green

Отилия е като лют червен пипер. Люти ти, ама с кеф преглъщаш манджичката. Laughing
Иначе ни остава да си направим парти с еднорози и дъги и после дружно да се обесим, щото сме се отгчили до смърт.

# 160
ако има ентусиасти дайте да отпочваме, че да се свършва.

Кой ще брои? Аз мога да помагам.

Иначе ни остава да си направим парти с еднорози и дъги и после дружно да се обесим, щото сме се отгчили до смърт.

Вдъхнови ме за Малина.  Mr. Green

# 161
Лейди, когато харесаш някого, можеш да отвориш профила му и да видиш какъв е постоянния му ник. Аватарите се сменят, но един ник = само един човек. Може да се сменя екранното име, аз например съм сменяла моето 3-4 пъти, но винаги го правя така, че да съм разпознаваема. Постоянният обаче не мога, той винаги си е Nickkie и винаги е видим в профила ми.

# 162
  • Казанлък of all places
Мадам Бианка, докарвате ми стрес.

Бояна, само за протокола - от кемтрейлс тази година ли се крихме?

# 163
  • Варна
Аз мога ли да се включа с кратък номинационен списък с лек литературен уклон?

На изток от рая – положителна номинация за форумска групa, запазила добрия тон, богобоязливост и форумско милосърдие.

Мадам Бовари, Анна Каренина, Многострална Геновева  или с две думи – Drama Queen, вечно недоволна я от несносна свекърва, я от липсата на каждодневен секс, а защо не и от неправилно изхвърлената тоалетна хартия в кошчето за гости.

Елочка Людоедка
– потребител, умело боравещ с оскъден набор думи. Няма значение дали изписани грешно или не на място. Както и потребител, който все иска да кажа нещо умно, но не му се получава.

Мистър Дарси – положителна номинация за забележителен и изискан форумски джентълмен, дискретно, но умело направляващ женския поток от несвързани изказвания.

Елена от Троя – неустоима красавица, подклаждаща войни, завистливи трепети и обсебваща форумското съзнание.

Джекил и Хайд - всички популярни форми на форумска психопатия и шизофрения.

Дон Кихот  - положителна номинация за потребител, който винаги храбро и безразсъдно изказва и защитава позицията си, дори насреща му да са няколко вятърни мелници.

Отнесени от вихъра – любов-омраза, вечен бой и „покой нам только снится” -  за потребители в сложни амбивалетни отношения, които не могат без чужда намеса и живо нуждаеща се от сочни подробности публика.

Великият Гетсби – положителна номинация за оригинално присъствие, интелигентен подход и елегантна подкрепа. С една дума – просто ВЕЛИК.

Алиса в страната на bg-mamma  - новак на годината, хапнал грешното захарче – я изкласил, я не...

Да люспиш лука – номинация за най-абсурдна тема, може и пързалка /тема-измислица/, предизвикала брожения, словесни дуели и намеса на висш падуан.

Мефистофел – злият форумски гений, щедро пръскащ язвителност, слюнка и някоя стара компроматна история от личното досие на нищо-не-подозиращата жертва.

Юрая Хийп - непоправимо форумско създание, вечно промъкващо се ненадейно и спамещо темите с досадни и тъпи включвания.

Бойко Борисов на форума – или дългият път от охранител /на домашния боб и мусаката/ до Месия на идеала в семейните отношения, здравословното хранене и неугасващата страст.

Херострат
– подпалвач-подстрекател на необуздани форумски страсти, бясно лавиращ между розовите облачета, халюциногенните гъби и непраните прашки.

Кой е Джон Голт?

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 22:55 от Приятно ми е - Богиня!

# 164
Некои се криха, ама те са ги изръсили във форума.

Общи условия

Активация на акаунт