Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 105 995
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 375
  • София

А, разбирам. За мен "човек, който е настроен да "обезглави" всички по пътя си независимо от темата, независимо дали има някакъв повод или не" е спамър по дефиниция, та затова го счетох за припокриване.
Човек може и миролюбиво и незлобливо да си спами.

# 376
Изследвайки историята на събитието все повече ми се избистря, че е най-удачно всеки форум да си направи категории, да си гласува в свои води и победителите да ги пуснем тука като „Осъдени души”. Щото реално трябва някой доста да го е закъсал, ако познава всичко и всички. Аз си зяпам при вас и в СО,откъде да знам кой е най-големия киноман или най-сръчния, коя е най-красивата или кой татко заслужава наградка. Малините нали казвате, че са фрии, нека си стоят в клюто. Хем ще се поскубем в тях, хем ще си разширим кръгозора в номинациите.

# 377
Бояна, така е, но понеже Лабрадор изконкретизира, че освен спам е и борба до последна капка мастило, та помислих, че миролюбивото е изключено.
За миролюбивите спамъри - "Добрият войник Швейк"?

Дайте малини направо и тва е, че почна лекичко изнервено да става.

Класика, класика, ама накрая всички четат Fifty Shades of Grey.

Опитах се, Кейси, наистина се опитах, но не успях да я издържа. И с "Вечната Амбър" навремето така. Та затова сега имам нужда от разяснение какво означава категорията.

Ако направим категория Fifty Shades, номинирам Лабрадор, постарал се е.  Mr. Green

# 378
  • Пловдив
Хайде нека има по-конкретни и по-лесно разпознаваеми, по-ясно дефинирани категории. Може някой да не е чел "Портретът на Дориан Грей" , "Война и мир" или там някоя от другите.

# 379
Накрая ще пусна тези на Анда и ако има кой да брои - да брои /щото аз няма/, ако не така или иначе всеки за себе си би могъл лесно да се ориентира къде е и с кого в пространството Simple Smile

# 380
  • София
Сега, докато четях, ми хрумна, че можем да пуснем и други номинации, точно наопаки - всеки да си напише според него кой би го номинирал в коя от категориите. Нещо като преброяване на дивите зайци. Например, аз за себе си имам някакво предвиждане кой би ме номинирал в кофти категориите и дори защо, също и кой би ме номинирал в положителните такива.

Янтре, вече Дориан Грей и Война и мир наистина мухлясаха, те хич не са залък за устите на повечето потребители. Обаче, виж, може да се сложат категории тип сапунка, например Ферхундето (това го помня от една картинка в една от свекървенските теми) на форума, някоя от отчаяните съпруги и др., защото са популярни и разпознаваеми.

# 381
  • Варна
Сега, докато четях, ми хрумна, че можем да пуснем и други номинации, точно наопаки - всеки да си напише според него кой би го номинирал в коя от категориите. Нещо като преброяване на дивите зайци. Например, аз за себе си имам някакво предвиждане кой би ме номинирал в кофти категориите и дори защо, също и кой би ме номинирал в положителните такива.

И как ще се систематизират номинациите? Shocked
Или всеки да си излее душата, пък който прочел прочел..? Thinking

# 382
  • София
Не съм мислила още, идеята е сурова и ми дойде покрай поста на Алиса, в който е спрегнато името ми, както и на Вилико и май на Краси. Бих се изненадала, ако точно Алиса номинира някоя от нас положително, защото доста сме я сритвали по кокалчетата като се напъва да оригиналничи и да ни се надува.  Flutter

# 383
Е, ама така става някаква съвсем... махленска саморазправа. Хем дребнава, хем безинтересна. Какво ме интересува мен кой, според теб, ще те номинира за еди какво си.

# 384
Е, ама така става някаква съвсем... махленска саморазправа. Хем дребнава, хем безинтересна. Какво ме интересува мен кой, според теб, ще те номинира за еди какво си.

Ами да, а и нали има Малини, там ще е кой както иска.

Номинациите са си традиция. Като няма консенсус да се разчупи традицията, квото има. 

# 385
  • София
И какво толкова, Дона? Не става въпрос за мен, просто дадох пример, за да илюстрирам идеята. Ясно е, че теб не те интересувам аз, ти се интересуваш за себе си (пък дали ще си го признаеш е друг въпрос  Wink)

# 386
  • Варна
Ама в такъв случай всеки ще казва какво иска другите да мислят за него, а не какво в действителност им е мнението.

# 387
Традиция- хубаво, но е нужно поне да се съкрати. 20-30 категории са много, проточва се, става досадно, безинтересно и изпразнено откъм съдържание.
Може да се види миналата година в кои категории не е гласувано или е нямало кандидати и да се махнат.

# 388
  • София
Ама в такъв случай всеки ще казва какво иска другите да мислят за него, а не какво в действителност им е мнението.
То пък все едно някой мисли нещо за някой друг тук наистина. То и с познатите си хора мнозина само проектират свои качества и недостатъци, а тук форума е като платно в киносалон, освен проекции аз друго не виждам в повечето време.

# 389
За съкращаването съм "За", то и миналата година имаше такива предложения. Ми според мен Черна мерудия, Черно злато се припокриват. Има и още.

Златна среда и Тихата стъпка също до някъде.

Ветерани и цялостен принос също.

Златна кукувица и златен зъб също до някъде.

Общи условия

Активация на акаунт