Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 014
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 360
Добре, но по тази логика никое от литературните заглавия не би трябвало да се използва. Защото какво означава Дон Кихот само по себе си? Или Мадам Бовари?

Именно това казвам и аз.  Peace

Точно това беше идеята ми, само заглавието.
Е, ама гледайте заглавието, не задълбавайте в литературни анализи, иначе доникъде няма да стигнем.

# 361
А колко ще ви е по-лесно на всички, ако възприемате категориите като отрицателни...  Whistling

# 362
Ами в такъв случай да се подберат достатъчно ясни и еднозначни заглавия, така че да няма възможност за обърквания и задълбаване. Бандата на Оушън - за банда на годината. Например.

# 363
Да бъдем модерни и да не залитаме към прашасалите класики. Моите 2 цента, има кой да го спечели това заглавие.

# 364
Номинациите вървят към категория "Ние, Нерон..." с  награден фонд пачка кибрит.

# 365
Категория "Идеална домакиня"! Наблюденията са ми, че през последната година този статут става все по-ценен във форума.

# 366
Ами в такъв случай да се подберат достатъчно ясни и еднозначни заглавия, така че да няма възможност за обърквания и задълбаване. Бандата на Оушън - за банда на годината. Например.

Бандата на Оушън за банда на годината вместо Банда на годината.
Ана Каренина за драма куин вместо Драма куин.

Пременил се Илия, ама дали е пак в тия. Категориите са си наред и ясни, с чий ник ще вървят явно е спорът.
Малините как да ги прекръстим, като сме тръгнали? А Клюкарникът? И това от потребителите, които едвам преживяха на системи няколко промени в дизайна на сайта.  

# 367
Оф, голямо умуване последните страници и никакво забавление. Взимайте кой да е вариант на титли, решавайте миналогодишните победители ще участват ли в гонката сега... и да се почваме. Не издържам вече, трето ЛС за днес получавам с призив за разчистване на сметки.  Crazy

# 368
Дайте малини направо и тва е, че почна лекичко изнервено да става.

# 369
Добре де, не може ли без много-много творчество, а ясно и кратко:
1. Най-голяма форумска гад
2. Най-мило форумско лице
3. Най-добрата домакиня
4. Най-добрата майка

и т.н., защото, аз тази Каренина не я зная коя! Нямаше ли потребителка с това име? Елитарност при вота на народа е излишна.

# 370
  • София
Давайте тогава с ония златни - черни с леки модификации, че са най-смилаеми и толкоз.

# 371
1. Най-голяма форумска гад

Ще се срине сървъра да ме титуловат.  Laughing

# 372

Класика, класика, ама накрая всички четат Fifty Shades of Grey.

# 373
  • София

Класика, класика, ама накрая всички четат Fifty Shades of Grey.
А, не, всички не, аз няма да я прочета. Държа на читателската си хигиена. по- скоро ще гледам последния ВИП брадър.

# 374
"На всеки километър" - за не предаващи се спамъри и др. готови да се бият до последна капка мастило.

Е, това е Шотландският боец. Дайте да не си изреждаме едни на други любимите филми, а да обобщим предложенията до момента, да видим кои се припокриват и да решим кое да остане.
Шотландския боец аз го виждам не като спамър, а като човек, който е настроен да "обезглави" всички по пътя си независимо от темата, независимо дали има някакъв повод или не.

А, разбирам. За мен "човек, който е настроен да "обезглави" всички по пътя си независимо от темата, независимо дали има някакъв повод или не" е спамър по дефиниция, та затова го счетох за припокриване.

Общи условия

Активация на акаунт