Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 105 988
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 390
Идеята за номинации със заглавия от филми е добра. По-добра от типа Златния Член на Остин Пауърс. На златни, червени и сини се деляха хората едно време. А и напоследък диамантите бяха по-популярни, струва ми се...Ех, каки каки. Стана тя много баби хилаво бебе, мъдрите го от вчера и пак до под кривата круша сте го докарали...
 hahaha

# 391
ДОбре, а за да се спести време защо тук не се сложи анкета с въпрос дали да се ограничат нещата с Малините или да има и други номинации?

# 392
И какво толкова, Дона? Не става въпрос за мен, просто дадох пример, за да илюстрирам идеята. Ясно е, че теб не те интересувам аз, ти се интересуваш за себе си (пък дали ще си го признаеш е друг въпрос  Wink)
Мен, теб, няма значение, самата идея ми е куца. Пишеш ти, например, "Смятам, че Алиса ще ме номинира за Пън на годината" и оттам нататък какво следва? Алиса да се включи да потвърди или да отрече, или как?

# 393
ДОбре, а за да се спести време защо тук не се сложи анкета с въпрос дали да се ограничат нещата с Малините или да има и други номинации?

Щото Номинациите са си номинации, Малините - Малини.

# 394
  • София
Точно това е интересното - на ход е Алиса!

Както и да е, просто написах хрумката си, не се опитвам да я продам.

# 395

Както и да е, просто написах хрумката си, не се опитвам да я продам.

Ама Андариел, това се случва в Малините - някой го изтипосват и той в повечето случаи не остава длъжен.

# 396
Принципно се оказва, че в анкетите гласуват някакви тайнствени хора, защото ужким мнозинството иска едно, а пък крайната статистика показва съвсем друго:)

# 397

Интересно е, ако сте само вие двете, да може да се следи интригата  Laughing Я си представи 20 души с предположения и още 10 пъти по толкова с опровержения или съгласия, какво мазало от плюнки и целувки ще стане.

# 398

При условие, че Андариело-Снежните-Вилички ми се явяват като един голям безмозъчен тръст, как може да чакате да им отговарям.

Спомням си как преди много години бяхме на гости на едни познати, в циганска махала. Там едно голямо и задружно циганско семейство от третия етаж се караше с друго, от първия етаж, като всички бяха се струпали на терасите си и си крещяха неистово, без дъх да си поемат и така- до безкрай.

Аз не искам да се навирам по средата на такова общуване, мерси.

# 399
  • София
Леле, а ти си цялата в бяло!  hahaha

# 400
# 401
Не знам дали това символизира отегчение, но аз започнах да се отегчавам. Явно скоро няма да има тема  Peace

# 402
 Laughing Октопод.

Аре пускай некви номинцаии, нали каза и че ще броиш, имаше още една ентусиастка, че и за Малини ми мина мерака.

# 403
НиноТино, ясно ми е това, но вече няколко души призоваха да се подминат номинациите и да се концентрира вниманието само върху малините.

# 404
Джъстин Бийбър е с избелени зъби  newsm78
Селена Гомез има стъпало с размера на 30 годишна.
Много рано взеха да съзряват тези деца... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт