Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 567
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 975
  • Другата България
Октоподке, след бана на Лейдито вече съм сигурна, че с Татти сте в по-специални отношения Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes то бива привилегированост, ама това......
То заради такива връзкари държавата ни е на това дередже Tired
 Joy Joy Joy
АЗ го повиках в темата, с "информирай модератор". Не обвинявайте Октопода.
Ти от шега не разбираш ли или?Много сте сериозни бе хора, та и Татти така... Не знам за никакви песни, опитах малко хумористична нотка да внеса след глупостите на малката....

# 976
  • Пловдив
 Embarassed Ами, щото шеговития тон изчезна, и стана гадно.

# 977
Шанталче, дай циците и пускайте силно музиката!

... бива ли такова мило момиче така да се дзвери. Репутация ти казвам!

Може да не съм най-големият злодей във форума, но каква презентация имам само, а?!  Laughing

# 978
Зарежи! Така ставам по-митична и страховита.

hahaha Ама после на срещата ще броиш колко пъти са те попитали бива ли такова мило момиче така да се дзвери. Репутация ти казвам!

Смятам, че сега след наличието на бан на лейдито, можем да преминем пак към цици и задници и да се завърнем към същинската идея на номинациите.

# 979
Не с роагата, де! Как пък сума си народ не се научи да се забавлява в подобни теми. Всичко е пот, смях и зрелище. Тва пък Лейдито  #Crazy ! По принцип трудно изпитвам отрицателни чувства към хората, ама тук от раз се породиха. Пък аз на шега я номинирах на обяд за дебют, но сега не заслужава да е в ничия класация. ooooh!

Едит : Поли, отсрами ни града! Извади какво криеш в пазвата! Mr. Green

# 980
Ами хайде и други дее, не вярвам да съм единствената, която има цици в тоя форум Laughing
Ще ви избера и нещо друго, дупетата при/ за Дона ли бяха? Wink

# 981
Тва пък Лейдито  #Crazy ! По принцип трудно изпитвам отрицателни чувства към хората, ама тук от раз се породиха. Пък аз на шега я номинирах на обед за дебют, но сега не заслужава да е в ничия класация. ooooh!

То и аз я номинирах заради сеира, ама я махнах. Даже Малина ми се отщя да й давам след това
Цитат
Що ли все хора дето говорят за курбани губят близки и прочие.
 Tired
Както и да е, давайте циците, пускайте музиката и сипвайте, да махнем гадния вкус.

# 982
Лейдито в последните си изяви много ми заприлича на Пънкито.
Хайде,давайте циците,че стана тегаво.

# 983
Ейййй, не се пропусна възможността и тази тема да се осере....
Вярно е, че на хората като им се даде свобода и те го бъркат със свободията...

$hantalche, е, не си единствената с цици, повечето си имат...)

# 984
  • Ænima/Albuquerque
Дайте циците, стига дъвкали хапналата банана.

# 985
Ето бе, Шантал, стига рива.
Скрит текст:

# 986
  • Другата България
Лейдито в последните си изяви много ми заприлича на Пънкито.

Абе Пънкито е по-умерено и незлобливо, дали щото е по-младо, дали щото си има малко детенце и още го тресат хормони....

$hantalche, е, не си единствената с цици, повечето си имат...)
Ти си на ход! Peace

# 987
  • София
Вярно, пускайте силно музиката и да продължаваме напред към наистина забавни неща. Аз номинирах. Има много хора, които харесвам и не споменах в номинациите, но пък те си го знаят вярвам. Има и други, които ме дразнят понякога, но без майтап, ми е трудно да ги запомня, за да ги номинирам, сливат ми се в една подскачаща истерично маса.

# 988
Аз се кандидатирам за най-секси задник http://prikachi.com.jpg , сега и други да се покажат, за да има конкуренция дет се вика.. Joy
Някой да почерпи и малко пуканки:)

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 18:54 от ТаласЪмка

# 989
Аз пък нямам специални снимки на цици и дупе,само общи,където фейсът е преобладаващ.Затова само ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт