Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 832
  • 3 337
  •   2
Отговори
# 1 530
*Serendipity*, не останаха мъже пред компютрите, горките те.Много си смела, браво!

# 1 531
и това ако не даде желания мъжки отпор....

# 1 532
аз съм 40+  Mr. Green, все ще оцелея някакси Laughing

# 1 533
  • София
Ееее, снимки има в архивите, аз съм от истинските разочарования, едно е да пишеш красиво, а друго е само да изглеждаш красиво.

# 1 534
  • Казанлък of all places
Вилкомен цюрюк, фрау Маркос.

# 1 535
Винаги съм аз, Босонога, гледам, че още не можете да изкарате за приличен стайлинг
Добре е, че не съм решила да си развея гащите и тантелените чорапи из форума. Но когато се замогна, непременно ще го сторя!

# 1 536
  • София
Бе като ви чета как пишете, повече си представям да развеете пищимал, нежели тантели.

# 1 537
Мисля... мисля... и дали пък да се не покажа за малко? Thinking

Айде, айде!

# 1 538
  • Колибите
Бе като ви чета как пишете, повече си представям да развеете пищимал, нежели тантели.

силивилизасион

# 1 539
  • България-Швейцария
Ши станем лелки след 10 години, къде са се разбързали толкоз.
А, сега пък тази се разбърза, 35+10 е 45, нали?
Прибави още поне 15-20 години към тези, моля, аз лично за никъде не бързам Mr. Green
Не съм чак толкова смела като *Serendipity*, но не е като да нямам доказателствен материал.

Им Heart Eyes

# 1 540
Ще номинирам Crazy Chick за коледен ангел на форума! Откакто пожела коледно настроение тук замириса на мед и канела....  Heart Eyes

Aх, това извънредно много ми хареса, благодаря от все сърце!!! Настоявам всички да допълнят категорията в номинациите си веднага, а аз ще си потърся подходящи пера  Mr. Green

Също настоявам разни кисели кубински бабиери да спрат да сеят интриги и да опетняват имиджа ми - мигар има някой, който не си представя потребителите по конкретен начин? Направих комплимент на Бояна, а ето, пак се търси под вола теле, пфу  Crossing Arms

Да, наистина от предходни нейни аватари бях останала с по-различно впечатление. Ма тъй е то, като се показват разчленено хората, досущ чешърски котарак. Все едно мога да допусна, че към едно кръгло личице са прикрепени триметрови нозе... Naughty

ПС. Имелда, каква радост!
ППС. Не вярвайте на Бу, с каквито и карикатури тук да се хаби. Тя е доста красива в действителност, заклевам се.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 14:39 от crazy chick

# 1 541
Ооо, Имелда дойде  Party

# 1 542
  • Бургас
Ще се радвам да видя Мари! Grinning

# 1 543
  • София
Трамел, Вие сте жива! Още! Хвала на гериатрията!

# 1 544
Минах 36, не ставам за показване и аз вече. Но ето така ме помнят все още някои тук

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 14:45 от Кейси

Общи условия

Активация на акаунт