Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 826
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Дона, добре, че пишете с ръце, щото иначе с туй младежко уважение, не Ви прочитах....

# 1 546
  • Казанлък of all places
Сега е момента мис Имелда да изнесе показно как се прави заявка за най-красива.След което всичко да приключи по устав.

# 1 547
Мис Имелда дойде да измъкне приза изпод носа на мис Цонна, тъй усещам.

# 1 548
За малко да изпусна купона... И това ми били приятелки!

# 1 549
  • София
Имелда не дава заявка, та е най-красива, защото четящите така го чувстват. На някой да му пука как изглежда Василиса? На мен не.

# 1 550
  • В Космоса
v

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 20:12 от Акаша

# 1 551
Мари, чакам те.  Grinning

# 1 552

Unfuckin'believable! Shocked Сложи си снимка, за да те целуна!

Ли Лу?! Да те боцна с пръст дали си истинска? Направо се чувствам все едно разопаковам подаръците под елхата!

# 1 553
Бе като ви чета как пишете, повече си представям да развеете пищимал, нежели тантели.

силивилизасион
Сивилизасион, в смисъл- намаляваме размера на кюлотите, увеличаваме броя на дупките по чорапите- правилно ли разбрах?

# 1 554
Акаша, тази коса не се забравя Heart Eyes

# 1 555
  • София
Босонога, след предишното ти намаление тапицирах диван.

# 1 556

Показвай се, че имам работа, де!

# 1 557
  • Belgium
Отървах снимката на Кейси  Crossing Arms

А мъже както винаги - йок.

# 1 558
  • Колибите
Бе като ви чета как пишете, повече си представям да развеете пищимал, нежели тантели.

силивилизасион
Сивилизасион, в смисъл- намаляваме размера на кюлотите, увеличаваме броя на дупките по чорапите- правилно ли разбрах?

В определен смисъл и много съответно - да речем.

# 1 559
  • Blondeville
Аз може ли да си повторя въпроса, останал назабелязан сред снимките на прекрасните съфорумки  Heart Eyes няколко страници по-назад? По колко максимум номирани ще има в тази оспорвана категория и как ще се гласува - за дупе, крак, очо, или за целия пакет  Grinning
П.П. Много красиви съфорумки, наистина съм очарована   bouquet И в тази връзка - моля ви следващата вълна снимки да бъде след края на работния ден, че не мога да следя пълноценно темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт