Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 845
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 1 830
Вече прекалявате. Първо Бояна-хем искаше догодина, ама и аз с какъв акъл се навих да я навия за тази. Сега и ти. И аз благодаря на съфорумките, които на сляпо са ме номинирали, но съм предоставила снимков материал, и все още се получват номинации в централата на хора, които никога не са били виждани. Колегата мъж по заобиколен начин ми каза, че съм грозна. Погрижете се са моето психическо равновесие. Ще ми докарате дълбока депресия.

# 1 831
Знаех си аз, че не бъркам, отдавайки се на Морфей.

# 1 832
  • София
Цоне, много си сладка и приличаш на една моя приятелка.
Аз, обаче, малко се разлигавих в началото и малко се стреснах като установих, че започнах да набирам номинации и мога да се озова като претендент на корона за хубост, макар, признавам, да се трогнах от един подобен комплимент, макар и как да кажа- задочен.

# 1 833
Красивият ум, Azzy, се набива на очи.  Grinning

# 1 834
  • Galaxy 13197853088
Наминавам да кажа, че днес ще липсвам повечето
време, така че, бъдете добри и пращайте на лс.

Какво сте се хванали за .... зеленчука а?
Ей на имате си шеруер версия, ъпгрейтвайте ...

# 1 835
Добро утро, милички  Hug
(кафенце, гейче)
Като бъдещ брояч, имам една процедурна молба. Съгласна съм, че лафът на Им за Полюцъра е достоен за номиниране, обаче с това самоцитиране ще стане мазало при броенето и има опасност нечии номинации да се броят по два пъти. Хайде, този случай, да кажем, е извънреден, но по принцип искам да ви помоля да си обмисляте добре номинациите и ако решите да ги променяте, това да става докато имате право на редакция. Благодаря за вниманието!

# 1 836
  • Пазете Гор
Специално станах около 3.30 да пусна малко картинки и какво - нямам нито един ЛС след показан къмто половин декар гръб! Crossing Arms. Обезкуражих се.

Я да отърча да сложа номинации.

# 1 837
  • Колибите
Аз, обаче, малко се разлигавих в началото и малко се стреснах като установих, че започнах да набирам номинации и мога да се озова като претендент на корона за хубост, макар, признавам, да се трогнах от един подобен комплимент, макар и как да кажа- задочен.

Ази, може ли снимка  bouquet, моля, искам да те видя  bouquet!

# 1 838

Ази, може ли снимка  bouquet, моля, искам да те видя  bouquet!
Ей, Розмари, наложително е да излизам вече, а как, кажи ми, да  го сторя сега? Crazy

# 1 839
  • Колибите

Ази, може ли снимка  bouquet, моля, искам да те видя  bouquet!
Ей, Розмари, наложително е да излизам вече, а как, кажи ми да  го сторя сега? Crazy

Аз помолих Ази, но може и ти да постнеш.

# 1 840
  • София
Скъпи дами, благодаря за номинациите за хубост, които сте ми дали, нямах никаква представа, че може това изречение да се приеме на сериозно, аз действително се шегувах и по -принцип в конкурси не участвам, но ми стана безкрайно приятно и го приемам като комплимент, независимо, че не сте ме виждали, с малки изключения.
Трогната съм, но предпочитам да участвам като зрител, пиша, докато не е станало късно и се озова като претендент за корона за хубост.
Хайде, хайде. Цонна първа започна да се шегува, аз да я копирам и така в шеги и закачки ни номинират. Самоотводи, мисля, не се приемат този път. Сигурно ще се озовем претенденти, но за короната ще се борят не далите заявка, които не на шега са красиви- Мисис Т, Богиня и Шанталче, така виждам нещата. Важното е, че даването на заявки помогна да прекараме два забавни дни тук.

Сега е ред на момчетата да ни забавляват, аз вече съм приятно развеселена от тяхната свенливост.

# 1 841

То не остана потребител да не ме е видял. Предпочитам аз да гледам.

# 1 842
  • Колибите

То не остана потребител да не ме е видял. Предпочитам аз да гледам.

Е, аз не съм толкова хубава като вас, ще ви загрозя темичката.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 15:28 от Бу

# 1 843
Аз само да коментирам, че номинираният лаф за малката русалка ме потресе не на шега  Confused Rolling Eyes

# 1 844
Специално станах около 3.30 да пусна малко картинки и какво - нямам нито един ЛС след показан къмто половин декар гръб! Crossing Arms. Обезкуражих се.

Я да отърча да сложа номинации.

Още ли ще продължаваш да ни натякваш как ни обърна гръб, че и ЛС чакаш - ха! Има да почакаш!

Аз само да коментирам, че номинираният лаф за малката русалка ме потресе не на шега  Confused Rolling Eyes

Кой е той, че повечето не ги чета, дай ми го на готово, ако си ми приятелка. 

Общи условия

Активация на акаунт